^ s e v e n ^

278 18 4
                                    

Prázdniny nehorázně rychle utekly a já ráno na sebe navlékala novou školní uniformu. Uniforma se skládala z tmavě zelené sukně, bílé košile a šedého saka se zelenými doplňky. Na záda jsem si hodila batoh, spěšně políbila mamku a Hira a vyběhla z domu. Zabouchla jsem za sebou dveře a pospíchala na autobus. 

V buse jsem se posadila na jedno volné sedadlo a zaposlouchala se do písniček hrajících mi ve sluchátkách. Mírně jsem pokyvovala hlavou, a když se autobus zastavil na jedné ze zastávek podívala jsem se ke dveřím. Stálo tam zeleno vlasé děvče v té samé uniformě jako já. Když se na mě otočila všimla jsem si, že je to Tsu. 

,,Tsu, ahoj!" vytáhla jsem si sluchátka z uší a začala na dívku mávat. Tsu se na mě s úsměvem zadívala a zamířila ke mě.

,,Ahoj Akemi." sedla si vedle mě, ,,Vidím, že tě taky přijali. Kvák, dalo se to čekat." usmála se. Jen jsem kývla hlavou a na tváři se mi rozlil široký úsměv. Celou cestu do školy jsme si vyprávěly o našich prvních pocitech, když k nám dorazily naše dopisy. 

Když autobus zastavil na zastávce kus od školy, vystoupily jsme a vydaly se k obrovským dveřím, kterými jsme vstupovaly v den zkoušek. Tsu vkročila první a vytáhla z kapsy jakýsi papírek. Rozbalila ho a podívala se na mě. 

,,Musíme najít třídu 1.A" řekla a na mé kývnutí jsme se daly do hledání naší nové třídy. Prošly jsme přes půlku školy dokud se před námi neobjevily obrovské dveře s velikým nadpisem 1.A. 

Nervozitou se mi klepaly ruce, tak jsem je pevně sevřela. Vstoupila jsem dovnitř a pořádně se rozhlédla. Ve třídě bylo už dost lidí a právě teď všichni stočili svůj pohled na mě a na Tsu. Usmála jsem se a vydala se ke dvěma volným místům v předposlední řadě. 

Usadily jsme se ,,Hele na toho s červenýma vlasama." mrkla jsem na Tsu a ukázala na onoho chlapce. ,,Vypadá fakt roztomile." Tsu přikývla a obě dvě jsme se daly do smíchu.

Dneska kapitola dost o ničem, ale zítra možná ještě dneska pozdě večer by měla vyjít už zajímavější kapitola.

Dneska kapitola dost o ničem, ale zítra možná ještě dneska pozdě večer by měla vyjít už zajímavější kapitola

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Masaro😍♥️

Masaro😍♥️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akemi✨♥️

•love• (bnha FF)Where stories live. Discover now