Hoofdstuk 5

9 2 1
                                    

De vorige keer
Ze zeiden cool en liepen weg.....

Pov ivy
Ik dacht dat ik flauw ging vallen,ik heb nog nooit in m'n hele flipping leven zulke knappe jongens gezien.
Er was der 1 waar ik echt een goeie klik mee had, ik wil echt z'n naam weten. Ik ga opzoek naar romy misschien weet zij het.

"Heyyy room ehm misschien een rare vraag maar ik ben oprecht in love met BTS ik heb gister een rot dag gehad en ging luisteren naar hun en leek even of ik in een andere wereld was. Maar dat doet der nu niet toe... ik heb echt een raar maar ook leuk gevoel als ik in de buurt kom van 1 van hun ik weet alleen niet z'n naam. Hij zit daar die met dat krullige haar." Steeds als ik naar hem kijk voel ik me blij hij is knap kan goed dansen kan goed zingen en kan alles dacht ik bij mezelf. Romy moest even kijken wie ik bedoelde maar toen zei ze "omg dat is jeon jungkook hij is echt zo knap hij is m'n bias".ik dacht van wat betekend bias, ik heb der nog nooit van gehoord.

Toen Romy weg was ging ik even op een bankje zitten toen opeens iemand op m'n schouder tikte ik keek om en het was jungkook ik werd spontaan rood en kwam moeilijk uit m'n woorden "hey ik ben jungkook" ik dacht omg wat moet ik zeggen HELP ik begon te stressen en ik voelde me hoofd rood worden en kon gewoon niet meer praten... "h-hey ik ben i-ivy" ik dacht IVY WAT DOE JE NOU ADEM IN UIT EN HERHAAL" jungkook merkte aan me dat ik gespannen was "hey gaat het wel?" Ik kon amper nadenken en zei "j-ja h-hoor" hij kwam naast me zitten en het was zo akward tot hij zei "toen ik bij de kluisjes stond voelde ik een klik ofzo iets ik kan niet heel goed over mijn gevoelens praten maar het voelde heel raar daarom kom ik nu ook hier naar jou toe om te vragen of jij dat ook voelde" ik dacht omg DAMN hij zegt letterlijk wat ik net zei "j-ja ik weet n-niet wat het was maar het voelde heel raar" jungkook werd nu ook rood en hij wilde iets zeggen ik zag het aan hem maar hij houd het voor zich ik wil het echt weten......

JAAAAAA MENSEN DEEL 5 IS ER
GEEF EEN STER EN REAGEERRRR💗

Het spijt me💔(dutch)Where stories live. Discover now