Hoofdstuk 3

46 8 1
                                    

Vorige keer

Ik was echt heel benieuwd wat BTS voor liedjes hadden dus ik wou dat deze 2 uurtjes snel voorbij gingen.......

Pov ivy

YESSSSS eindelijk deze dag zit erop nu nog naar huis en dan weet ik eindelijk BTS luisteren.
 
Pov mama
"  JAMES HOE KUN JE DIT NOU DOEN!!!!HOE DURF JE VREEMD TE GAAN MET MET MIJN BESTE VRIENDIN!!!!!!!! HOE WIL JE DIT TEGEN IVY ZEGGEN!!! JA IK GA HET NIET DOEN HOOR JIJ HEB DIT VEROORZAAKT NIET IK!!!" Ik ben zo boos en wil hem eigelijk heel hard slaan maar ik hou me in want het gaat alleen nog maar erger worden daardoor.

Het is heel lang stil en opeens zegt James "laten we gewoon zeggen dat we geen klik meer voelen" ik dacht bij mezelf dat het echt niet goed was wat we nu gingen doen maar ik wil ivy's hart niet breken dus ik zeg maar "oke maar het is niet goed wat we gaan doen en ik ga het niet vertellen dat doe jij maar".

Pov ivy
Hehe ik ben kapot. Ik zie me ouders zitten en ze kijken heel verdrietig. Ik vraag aan hun wat er is en ze zeggen "sorry ivy maar papa en ik voelen geen klik meer" Toen ik dat hoorde brak mijn hart ik wist niet wat ik moest doen dus ik rende naar boven en begon heel hard te huilen. Me moeder kwam bij me zitten en zei "het spijt me schat maar ik kan er niets aan veranderen" Ik werd boos en dat reageerde ik op me moeder af "HOE KUN JE MIJ DIT AANDOEN JE WEET DAT IK IN EEN MOEILIJKE TIJD ZIT EN DAN OOK DIT ER NOG BIJ!!!!!!!" Me moeder keek me geschrokken aan en zei "ivy ik snap dat je boos en verdrietig bent maar zo is het leven nou eenmaal maar je hoeft heg niet op mij af te reageren. "MAM JIJ HEB DIT GEDAAN DOOR JOU BEN IK NU ZO BOOS EN VERDRIETIG!!!!!" Me moeder probeerde er een ander onderwerp van te maken en zei "hoe was het op school heb je nieuwe vrienden gemaakt?" Ik reageerde niet op wat ze zei en dacht alleen maar aan hoe het nu veder af zou lopen. Me moeder zag dat ik niet ging reageren dus ze zei maar "ik laat je wel even we bespreken dit wel tijdens het eten".

Nu me moeder weg is kan ik eindelijk naar BTS gaan luisteren. Ik zoek BTS op en vind heel veel nummers ik dacht ik neem de bovenste maar hij hete Boy with  luv ik ging hem luisteren en werd in een keer verliefd op een jongen ik weet niet hoe die heet maar holy shit wat is hij knap.......

WHOOP WHOOP DEEL 3 ALWEER GEEF EEN REACTIE EN EEN STEM💜💜

Het spijt me💔(dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu