Hoofdstuk 2

53 10 4
                                    

De vorige keer

Ik gaf mijn moeder een kus en knuffel en ging op de fiets naar school.....

Einde pov vorige keer

Pov ivy
Na 20 minuten fietsen was ik eindelijk op school, ik kende nog niemand en had me klas nog nooit gezien. Ik ging op mijn rooster kijken en zag dat ik als eerste les een klasse bijeenkomst had  om iedereen een beetje te leren kennen. Ik zag een groepje meiden staan die waarschijnlijk elkaar allemaal al kennen dus ik ging maar alleen zitten want ik wou niet z'n kind zijn die opeens bij mensen gaat staan die mij nog nooit gezien of gesproken hadden.

Na een half uur geluisterd hebben naar me mentor kwam er een van die meiden naar me toe en zei "hoi ik ben Romy ik zag je zo alleen zitten dus ik dacht ik kom even met je kennis maken" dit overkomt mij nooit dus ik was wel verrast. Ik zat te denken van wat zou ik terug zeggen dus ik zei maar "hey ik ben ivy" we lachten gênant naar elkaar want we voelde ons echt beschaamd.

Later kwam dat hele groepje naar mij toe ze zeiden stuk voor stuk hun naam. Ik wist de helft al niet meer dus ik ging in mijn hoofd denken het was Kim,Romy,Larissa,Eva,Lina en die andere was ik vergeten dus ik zat heel diep na te denken en toen kwam ik er weer op Femke dat was het.

Toen ik met die meiden aan het praten was zag ik dat er de hele tijd een groepje jongens naar ons zaten te kijken. Ik vond het eerst een beetje raar maar toen keek ik terug naar hun en HOLY SHIT wat zijn hun knap. Ik moest even verwerken van wat ik net zag. Het was een groepje van 7 jongens en mijn God wat waren hun knap. Romy zei "hey ivy weet je wie die jongens zijn?" Voordat ik wat zei zat ik heel goed na te denken maar ik wist het niet dus ik zei maar "nee eigenlijk niet" een paar van die meiden moesten lachen dus ik lachte maar mee om het een beetje weg te lachen. Toen zei Romy "omg weet je dat niet hun zijn echt heel beroemd" ik zei "nee ik weet het niet wie zijn het dan"
Weer moesten die meiden lachen dus ik lachte maar mee. Toen zei Romy "dat ik BTS en hun zijn een Koreaanse pop groep en ze zijn moker knap🤤🤤😍" ik dacht van wat is dat nou weer dus ik vroeg het en Romy zei "Koreaanse pop heeft ook een afkorting genaamd kpop, kpop is wereld beroemd en bijna iedereen kent het wel!" Ik dacht echt van wooooow waarom kende ik dat niet. Romy vertelde nog een heel verhaal over kpop wat het is en waarom het zo bekent is.

Ik moest nog 2 uur op school zitten en dan was deze dag voorbij. Ik was echt heel benieuwd wat BTS voor liedjes hadden dus ik wou dat deze 2 uurtjes snel voorbij gingen.....

Jaaaaa deel 2 alweer ik hoop dat jullie het leuk vinden geef een reactie en een stem 💜💜

Het spijt me💔(dutch)Where stories live. Discover now