5- İki yıl sonra

815 72 76
                                    

Helööö^^ 

Ben geldim dhkjsfdnksm. 

Sizleri çök özledim çööök. 

Umarım beğenirsiniz. 

Oy ve yorumda bulunmayı unutmayın. 

Medyada Ece'nin elbisesi. 

İyi okumalar manyakuslarım. 

*

*

*

EGE'DEN

Alışveriş sepetine oturmuş üstümdeki aburcuburlarla Ediz aşkıma bakıyordum. Eline raftan bir kaç tane bisküvi alıp üzerime koydu ve sürmeye devam etti.

-Ediz aşkım danone almadın!

Gülerek soğuk rafa ilerlerken bir sürü de danone almıştı. Bunca hazırlık niye miydi? Çünkü ben depresyondaydım! Rıfkı yani saygıdeğer buzdolabım da aburcuburum bitince Ediz aşkım da yalvarmalarımla bana kıyamayıp alışverişe getirmişti.

Alışveriş bitince marketten çıkıp bu kez de Ediz aşkıma gitmiştik. Evine girer girmez kendimi salona atıp aburcuburlara saldırmaya başlamıştım. O da karşıma oturup güldü.

-Lan var ya, mazi aklıma geliyor sana baktıkça.

Ben de ağzımdaki cipsle gülümsedim ve başımla onayladım.

-Doğa falan arada bahsederdi de bir de sen anlatsana şu oteldeki ilk günü.

Heyecanla koltukta bağdaş kurarken o da çikolatadan ve limonlu sodadan alıp sodayı mutfaktan getirdiği açacakla açtı. Ve geri gelip beni dinlemeye başladı. O da bağdaş kurunca anlatmaya başladım. Derin bir nefes aldım.

-Aslında o gün Rüzgar aşkımın moralini düzeltmek için oraya gitmiştik ve ufak kendi aramızda parti verecektik.

*Sinem aşkımın masaya koyduğu içkiden alıp kafama dikerken Rüzgar aşkım göz devirip telefonuyla ilgileniyordu. Daha çok 'şu boktan olay bitse de eve gidip kıçımı devirip yatsam' modundaydı. Ama bugün onu neşelendirme günümüzdü! Ben iyice sarhoş olurken Çağatay ve Sinem son ses müzikle Rüzgarı ayağa kaldırmaya çabalıyordu. Çalan kapıyla müziği kapattık. Zaten zor duyuluyordu kapı sesi o seste. Ben yalpalarken Rüzgar Sinem ve Çağatay'dan kurtulmak için hızla oturduğu yerden kalkıp kapıya ilerledi. Tıklanan kapının yerine bu kez zile basınca Rüzgar en sonunda kapıyı açmıştı. Biz öylece gözükmeden onları dinliyorduk.

-Iıı şey merhaba ben yan odadayım da kartım içeride kaldı acaba telefonunuzdan servisi arayabilir miyim?

-Hayır.

Sinem elini alnına vurdu.

-Tam bir odun bu abim ya. Patırtı sesiyle kafamı hafif çıkarıp baktım. Rüzgar aşkım kapıyı örtmeye çabalıyor ama kız koluyla engelliyordu.

-Ne yani sen şimdi bana yardım etmeyecek misin?

Deyip dudak büzdü. Tatlı kızdı aslında. Tıpkı wafffle gibi. Olsaydı ne iyi giderdi be...

-Hayır.

Deyip kapıyı suratına kapatınca hepimiz isyan ederek sesler çıkardık. Tekrar zile basılınca Rüzgar söylene söylene açmayıp salona geri girdi. Sinem ve Çağatay ona 'malsın' bakışı atarken yalpalayarak kapıya ilerledim. Kapıyı açarken kız şaşkınca bana baktı.

YANI BAŞIMDAKİ MANYAK •3 | FinalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin