Kapıdan Gelen Garip Ses

1.4K 32 6
                                    

Kapıdan belirli belirsiz aralıklarla gelen tırmalama sesleri duymaya başlamıştım. Daha sonra sonra bunun kedim olabileceği aklıma geldi. ''London'' adında tatlı ve sevimli bir kedim vardı. Rengi süt beyazıydı. 

İlk başta sesleri duyduğumda tedirgin olmama rağmen bunun kedim olduğunu anlamıştım. Genellikle kapıyı açmam gerektiğini söylemek için kapıyı tırmalardı. Asla pes etmezdi. Ben açana kadar tırmalamaya devam ederdi.

Şimdi de pes edecek gibi görünmüyordu. İçeri girmek için kapının açılması gerekiyordu ve kapıyı açmam için onu sert bir şekilde tırmalıyordu. Bir kaç dakika bekledim. Çünkü gecenin geç saatleri olmasına rağmen hala uykuya dalamamıştım. Neyse ki uykuya dalmak üzereydim. Gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı. Yine de tırmalama sesleri yüzünden uyuyamıyordum. Bu sefer ona acıdım ve kapıyı açmaya karar verdim. Yataktan kalktım ve uyuşuk bir şekilde yavaşça kapıya ilerlerken ayağım bir şeye takıldı. 

Bu benim kedim London idi. Kapıyı tırmalayan o değildi ve yere düşmüş bir yastıkta mışıl mışıl uyurken ben onun kapıyı tırmaladığını zannetmiştim. Kapıyı gerçekten kimin tırmaladığını bilmiyordum. 

Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now