Two Sentence Horror Stories -Part 3

2.5K 56 14
                                    

1. Kapı çalındı. Gidip kapıyı açtığımda kimse yoktu fakat, eve doğru girmiş olan birinin kırmızı ayak izlerini görmekteydim.

2. Bir gün Amerikalı ünlü bir ressam ağlayan bir çocuğun portresini çizer ve çizdiği portreyi evinin duvarına asar. Zamanla portredeki ağlayan çocuk gülümsemeye başlar ve portre ortadan kaybolur.  

3. Gerçekten çok tuhaf bir his. Yere çıplak ayakla bastığında sıcak bir ıslaklık hissetmek ve neden ıslak olduğunu bilmemek... 

4. Dün gece sağ tarafıma dönük olarak yattım. Fakat sol tarafımdan birinin bana defalarca kez dokunduğunu hissettiğim için uyuyamadım. 

5. Bugün sabah annem beni dürterek ''Hadi oğlum kalk artık! Okula gideceksin!'' diye uyandırmaya çalıştı. Fakat gözümü açtığımda annemi ortalıkta göremedim. Beni uyandıranın kim olduğunu bilmiyordum. 

6. Dün gece evde yalnızdım ve kulaklık takıp müzik dinliyordum. Arada bir anlamsız fısıltılar duymuştum ve bu seslerin kulaklıktan geldiğini düşünüp müziği durdurduğum zaman fısıltı seslerini daha yakından duydum. 

7. İçtiğim kahveden kan tadı aldım ve kan tadının gittikçe daha da ağırlaştığını hissettim. Bardağı elimden bıraktığımda kan izi olduğunu gördüm. 

8. Aralıklı bıraktığım kapının ardından biri beni izlemekteydi. Gülümsedi. 

9. Karanlığın ortasında büyüyen bir çift kırmızı göz görmekteydim. Fakat sanırım bunlar büyüyen bir göz değil, yaklaşan bir çift kırmızı gözdü. 

10. Bazen sanki bir şeyler eksikmiş veya yarım yamalak yaşıyormuş gibi hissederdim ve içimde geniş bir boşluk olduğunu düşünürdüm. İçimdeki o boşluk, sadece ruhumun dışarı çıkmak üzere olduğunun habercisiydi. 

Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now