İkinci Uyanış

2K 40 3
                                    

Rüyadayım. Uyanamıyorum. Yapamıyorum. Bir koridorda koşuyorum. Terk edilmiş ve pert olmuş bir binanın uzun koridorunda... Saatler gündüz vakitlerini gösteriyor. Yine de bu soğuk atmosfer beni korkutuyor. 

Arkamdaki ise beni öldürmek isteyen bir katil. Maske takıyor. Elinde bıçak savurarak beni kovalıyor. Bir şey yapamıyorum. Koridorun sonu gelmek üzere. Fakat yine de koşuyorum. En sonunda önüme bir kapı çıkıyor. Onun da kilitli olup olmadığından emin değildim. Arkamdaki kişi beni geniş adımlarıyla koşarak kovalarken hızlı ve seri düşünmek zorundaydım. En sonunda içeri girdim ve kapıyı kilitledim. Şanslıydım. Yerde bulduğum anahtar yamukta olsa kapıyı kilitlemişti. 

Yön değiştirip kaçmayı deneyebilirdim. Fakat yapamadım. Dümdüz bir koridorda yön değiştiremezdim. Yön değiştirsem bile bazen düşerek veya yavaşlayarak yakalanabilirdim. Buna çok fazla takılmadım. Odada pencere yoktu. Sadece kapı vardı. O yüzden artık kaçma imkanım yoktu. Kapıyı kilitleyince o şey durmuştu. En azından şimdilik... Biraz uyumaya karar verdim. Kurtulmuştum. 

Fakat tekrar gözümü açtığımda kendimi aynı odada buldum. Bu sefer rüya görmüyordum. Gerçekten uyanıktım. Aynı zamanda beni kovalayan adam yanımdaydı. Yerde yatıyordu. Gözleri kapalıydı. Bıçağını elinden düşürmemişti. Fakat gözlerini yavaş yavaş açıp sırıttığını fark ettim. Gerçekten uyumuyordu. Bıçağını kaldırıp üstündeki kurumuş kan izlerini yalayarak temizledi. Bıçağı bana yaklaştırdı. 

''Uyanma sırası sende. Bu ikinci uyanışın olacak. Cehennemde tekrar görüşürüz.''

Korku HikayeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin