Kırmızı Gözlü Siyah Köpek

6.8K 107 18
                                    

Bu sıradan güne yine korkarak başladım. Hala korkuyorum. Dün gece oldukça kötü bir kabus görmüştüm. 

Dün gece uyuyamadım. Yani zor uyudum. Sonunda saatler geçti ve saat 02:00 oldu. Uykuya daldım ve bambaşka bir yerde uyandım. Dümdüz bir sokak. Ayağımı bastığım yolun her iki tarafı da kapatılmıştı ve yön değiştirme şansım yoktu. Herhalde yolun neredeyse 500 metresi yön değiştirmemize olanak sağlamıyordu. 
Sadece ön ve arka var. Arkama baktım. Yolu bir süre durup yolu izledim. O sırada geceydi. Sokakta kimse yoktu. Bir tek ben vardım. Sonra dimdik yürüdüm. Karşıma birden siyah renkli ve kırmızı gözlü bir köpek çıktı. Sonra beni kovaladı. Önüme döndüm ve arkama bakmadan koşmaya çalıştım. Neyse ki koştum. Fakat nefes nefese kaldım. 300 metre önümde de bir adam var. O uzun bedeniyle korkuluk gibi dimdik duruyordu. Bir yandan da o köpek beni kovalıyordu. Adama daha da yaklaşıyordum fakat buna engel olamıyordum. Köpekten kaçmayı başaramadım. Köpek bacağımı kaptı ve yere düşmeme sebep oldu. Sonra bacağımı sakatladı. Öylece olduğum yerde kaldım. Bana yardım edecek kimse yoktu. O anda keşke adam gelse de yardım etse diye içimden geçirdim. Fakat en sonunda karanlıkta çok kolay seçilen o bembeyaz suratıyla bana yaklaştığında insan dışı bir varlık olduğunu anladım. Kaçmak istedim fakat bir şey beni engelliyor gibiydi. Ayağa kalkmak istedim. Fakat biri göğsüme sertçe bastırıp kalkmamı engelliyordu. Sakat olsam bile tek ayağımla gidebilirdim. Sonunda o adam bana iyice yaklaştı. Gittikçe çığlık yüksek sesli çığlık atmaya başladım. ''İmdat! Yardım edin!!! Hiç kimse yok mu?! Ölmek istemiyorum! YARDIM EDİN!!!'' O an sesim bütün sokakta yankılanmıştı. Hiç kimse yardım etmedi orada bayılıp kaldım. Annemin dediğine göre de o gece çok korkunç şeyler sayıklamışım. En sonunda çığlık atarak uyanmışım ve boğulmaktan kıl payı kurtulan bir dalgıç gibi sesli sesli derin nefesler almışım. O gece sinirli sinirli ağlamış ve cinnet geçirmiştim. Kabus olsa bile beni çok korkutmuş ve kötü etkilemişti. 

Dimdik bir yol... Bir yandan köpek kovalıyor ve önünde insan dışı bir varlık beliriyor. 500 metrelik yön değiştirme şansın yok. Dimdik gidiyorsun ve köpekten kaçıyım derken daha tehlikeli bir varlığa yaklaşıyorsun. İster istemez... Ve sonunda yolda düşüp kalıyorsun. Nasıl bir his?

Korku HikayeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin