Capitolul 5

49 2 0
                                    

Zilele fara el au trecut repede, ceea ce mă face să cred că mă simt mai bine fara el. Chiar daca, o parte din mine ia simțit lipsa. Intra in camera, iar atenția lui cade pe mine, sau de fapt pe buzele mele. Lasă bagajul lângă ușa, și vine direct spre mine. Îmi prinde fata cu o palmă, și începe să mă sărute cu foc. Buzele lui le mângâie pe ale mele, iar eu ii răspund stângaci. Se depărtează puțin de mine, soptind:

- Îmi place când îmi răspunzi...chiar dacă e stângaci.

Mă sărută din nou, de data asta e un sărut blând și plin de dorința de parcă ar fi ultimul sărut pe care mi-l mai da. Un sărut plin de lipsa, de uitare și de iubire. Ia fost doar de mine, și cred că o parte din mine știe că și mie mi-a fost dor de el, doar că nu vreau sa recunosc. Rupe sărutul, stergandu-mi o picătură de saliva din colțul gurii cu degetul mare.

- Nu pot sta cu tine acum..dar vin mai încolo, nu te las singura.

Se ridică și iese din camera. As fi putut foarte bine sa rup eu sărutul ăla, nu să-l las sa mă domine. As fi putut să nu-i răspund. As fi putut să îl împing, să-l lovesc. Orice, doar că eu am acceptat, și pe lângă asta i-am și rapsuns. Sincer, mi-e frica sa nu mă îndrăgostesc de el. Mi-e frica sa nu ajung sa țin la el mai mult decât la mine. Mi-e frica sa nu ajung să-i cad la picioare.

Mă ridic din pat o data cu el, doar că eu nu ies din camera, ci mă uit prin biblioteca. Caut o carte care-mi atrage atenția, și mă pun sa o citesc. Îmi aducă aminte de prima carte citita.

Aveam opt ani nu împliniți de mult, iar tata îmi cumpărase o carte. Era vorba despre o fata care nu putea merge și nu putea vorbi dar era foarte deșteaptă. Nu mai țin minte detaliile dar știu sigur că primul capitol e și ultimul. Incepea fix asa: Cuvinte, mă înconjoară mii de cuvinte, poate chiar milioane. In rest, nu mai țin minte nimic. Cert e, că mi-a plăcut foarte mult cartea aia. Eram in nu știu ce club la școală, și cumpărăm lunar cărți de acolo. O dată pe lună povesteam ce cărți citisem. Eram mai mulți, îmi plăcea mult sa citesc, și acum îmi place doar că nu am avut ce.

Dau pagina cu pagina până când mă plictisesc. Caut un semn de carte - sau ceva ce ar putea fi un semn de carte -, dar nu găsesc. Singura opțiune ar fi să folosesc un prezervativ, sau sa indoi un colt. Cred că mai bine îndoi un colt, da, sigur e mai bine așa. Las cartea pe noptiera, ajutandu-ma de brațe pentru a mă trage jos din pat. Mă întind pentru a-mi dezmorți oasele. Mă uit după un pieptăn, pentru că sincer vorbind chiar trebui să-mi pieptăn parul. Ultima data când am făcut asta a fost când am...făcut baie acasă.

Nu găsesc niciunul in camera, așa că mă îndrept spre baie. Găsesc o placa de par, o chestie ce habar n-am ce e, și un pieptăn. Mai sunt și alte lucruri cum ar fi machiaje, creme, antioxidante chestii pentru el care nu știu ce sunt un prosop, o periuță de dinți alaturi de o pasta de dinți, apa de gura, doua tipuri de apa de gura și două tipuri de paste de dinți. Totuși, are atât de multe lucuri pentru dinti, dar nu îi are atât de albi. Probabil din cauza programului încărcat nu are timp și de asta, plus că mai are și încă două fete cărora trebuie sa le dea atenție. Pe mine nu mă număr, eu n-am nevoie de atenția lui.

Apuc pieptănul, punandu-l între dinți. Îmi dau parul in două părți, iar pe cel din partea stângă îl pun in fata. Scot pieptănul, începând a pieptana partea de par scoasă în evidență. E destul de încurcată, deci as avea nevoie de un spray pentru a descurca parul mai ușor. N-am fost niciodată nevoita sa folosesc unul, pentru că în fiecare zi am fost nevoia să îl pieptăn. Când eram mică nu puteam să îl pieptăn eu, pentru că mă depășea, așa că ori tata ori mama mi-l pieptănau. Îmi făcea plăcere când mă pieptana tata, pentru că era blând și avea grija să nu mă doară. Mama nu avea răbdare așa că se grăbea, mereu îl rugăm pe tata să o facă, dar când nu aveam timp eram nevoita sa stau să mă pieptene mama. Am incercat sa mă pieptăn de câteva ori singura când eram mică, dar a ieșit groaznic.

Daddy?Where stories live. Discover now