Capitolul 4

53 4 0
                                    

Simt cum o mana că ghiața îmi e băgată pe sub tricou, și începe să se miște până ajunge pe spate. Se rotește de pe o parte pe alta, iar apoi intervine și cealaltă mana. Îmi trag mai bine pătura peste corp pentru a mă încălzi, și simt cum incepe să își miște ambele mâini, în căutarea altei zone in care se poate încălzi. Îmi pun o mana pe abdomen, iar cealaltă dispare din peisaj.

- Doamne cat de caldă poți fi.. șoptește ușor, și își pune capul pe brațul meu.

Își urca mana mai sus, până cat ajunge la sâni.

- Uite la asta nu m-am gândit.

Își bagă o mana sub un san, iar la contactul cu mana lui rece tresar. Sunt deja trează dar chiar și așa tot e un mic soc. Își bagă cealaltă mana sub corpul meu, stand așa câteva minute până când își încălzește mâinile. Își dă capul jos, lasandu-se prada somnului. A fost atacat de un pui de somn, și din cate se vede a pierdut. Își scoate și mâinile, punandu-si una sub cap iar pe cealaltă pe abdomenul gol. Normal că-i e frig când n-are tricou.

Ii urmez exemplul, și încerc să adorm la loc, doar că nu pot. Că rotesc de pe.o parte pe alta, iar la final mă pun pe spate și oftez. Are ochii închiși, și respiră regulat, lasandu-mi impresia că doarme. Îmi apropii capul de al lui, și mă las ușor în jos. Îmi pun capul pe pieptul lui dezgolit, și în plictiseala mea maxima încep să îmi plimb degetele de-a lungul pieptului lui. Pătrățelele astea îmi aduc aminte de unele de ciocolata, n-am mai mâncat de ceva timp ciocolata. Mă ling pe buze din cauza imaginii din capul meu cu ciocolata.

Simt cum își scoate mana de sub cap, și începe să îmi trece ușor brațul. Eu continui sa îmi mișc degetul, pentru că ce altceva pot face?

In scurt timp mă opresc, mi se face somn. Îmi așez mai bine capul pe pieptul lui, și mă las prada somnului, exact ca el.

.........................................................................

- Unde pleci? îmi dau perna jos de pe cap, și mă uit la cel care își aranjează mai bine cravata.

- Ai nevoie de niste haine, și având în vedere că ești fata presupun că ai nevoie și de alte chestii. își pune sacoul pe el, și ma sărută pe frunte. Sa fi cuminte. rostește înainte să iasă din camera.

Îmi pun perna la loc peste fata, suspinând ofticata. Îl vreau langa mine, mi-e frig, iar el e perfect pentru a mă încălzi. De ce pleaca când ai nevoie de el, și e aici când chiar te enervează? Stomacul meu scoate niste sunete ciudate, scoțându-ma din transa in care sunt. N-am mai mâncat de ceva zile, dar fiindcă stau numai în pat nu simt lipsa mancarii. De la evenimentul neplăcut de acum două zile n-am avut pofta nici de viață. Dar dacă vreau sa nu mor, ar fi bine să mănânc. Iar dacă n-aș vrea sa mor sufocată, ar fi bine sa îmi dau perna jos de pe fata.

Așa cum îmi pun în gând, îmi dau perna jos de pe fata, și iau o gură mare de aer. Îh, aerul asta e unul închis, mai bine as deschide geamul. Strâmb din nas, ridicandu-ma din pat. Deschid fereastra, intreptandu-mi atenția spre stomacul meu. Of, chiar trebuie sa mănânc.

Îmi frec ușor burta, mergând alene spre ușa. Mă lovesc a doua oară de când sunt aici de Asha, dar de data asta are câteva bacnote in mana. Are o privire confuză, de parcă nu ar ști că sunt aici.

- D nu sta singur în cameră? își arcuiește o sprânceană.

Aparent toată lumea îi spune D, iar doar eu ii spun Dean?

- Mă rog, n-am chef sa aștept, dă-i ăștia când vine și spune-i ca-s de la mine. îmi înmânează bacnotele precare le are în mana, intorcandu-se rapid pe călcâie și ieșind.

Daddy?Where stories live. Discover now