Capitolul 3

52 4 0
                                    

Numele lui Ayla s-a schimbat în Asha

  Misha

- Dean te vrea la el în birou. arunc o perna spre sursa de unde vine zgomotul, dar se pare că bărbatul care a vorbit a plecat deja.

Mă întorc pe partea cealaltă, luând puțin din dragul meu par in gura. Cândva tot o sa îl tai, și nu o sa am pic de regret. De ce să-l țin daca nu-mi place? Mai bine îl scurtez frumușel până la umeri și termin cu el.

De pe hol se aud pași, semn că cineva in casa înafara de noi. Mă ridic din pat, și îmi dau parul pe după umeri, fiind gata să ies din camera. Deschid ușa, văzând vreo două femei care șterg praful.

- Mă scuzați, îmi puteți spune unde e biroul lui Dean? i vorbesc politicos uneia dintre ele, fiind curioasa de locul unde se alfa așa-zisul lui birou.

Femeia se întorce spre mine, și începe a mă analiza din priviri.

- La următorul etaj, ultima camera. Are camera acolo pentru că vrea liniște. n-avem voie sa mergem acolo când lucrează. ultima parte o zice mai mult pentru ea, dar o aud.

- Mulțumesc. mă grăbesc să mă îndrept spre scări, n-aș vrea să-l înfurii.

Ultima camera arata cel mai bine de afara. Are ușa de un lemn negru și masiv, având o eticheta de aur cred, pe care scrie numele lui. Îmi trec un deget peste ea, fiind curioasa de textura acesteia. E rece, cum ar trebui sa fie, iar literele numelui lui sunt puțin mai adâncite. Apas timida pe clanța, deschizând ușa pe jumătate, și intrând cu grija înăuntru.

E învăluit în hartii - la propriu-, iar pe langa cele de pe biroul lui, mai sunt și pe jos. Își ridică pentru o fracțiune de secundă privirea spre mine, continunad sa tot schimbe hârtiile. Pare foarte obosit, oare de când sta aici?

- Stai jos. își drege vocea, nebagand in seamă haosul din jurul lui.

Începe să aranjeze foile in diferite teancuri pe biroul lui, bagandu-ma in sfârșit în seama.

- Sunt nervos. Am nevoie să mă relaxez. spune pe un ton diferit de cel de mai devreme.

- Și cu ce te pot ajuta eu? întreb curioasa, bănuind ce vrea sa fac.

Își pune coatele pe birou, apropiindu-se de mine.

- Sa mă satisfaci. Iar înainte să îmi zici că mai am inca alte două fete, am să-ți zic că Jessica e în oraș iar Ayla e la lucru. Așa că, se da in spate, tu ești sigura. ridică inocent din umeri, afisand un rânjet.

- Ayla lucrează? întreb evitând tot ce a zis, sperând că nu o sa se întâmple.

- De ce crezi că o țin? Dau din umeri, neștiind ce să zic. Exact! Îmi aduce o gramada de bani. Daca ai ști câți bani am investit in silicoanele ei.. murmură mai mult pentru el ultima parte, dar din cauză că a zis cu voce tare îl aud.

Stam câteva clipe în liniste, și incep sa se audă niște pași disperați pe hol, care vin spre noi. El își pune o mana peste frunte, înjurând printre dinții încleștați. Jessica intra în cameră cu rochia mototolită, cu o buza sparta și niște vânătăi pe mâini și picioare. Trece pe lângă mine, și își arunca geanta pe canapeaua din camera, luandu-l pe Dean in brațe. El la randul lui o strânge ușor în brațe, probabil pentru a nu-i provoca durere.

O mângâie ușor pe spate, dar ea se ferește.

- Mă doare.. are o voce stinsă, plina de durere.

Urăsc să văd pe cineva suferind, e pur și simplu groaznic.

- Ți-am zis că-i o idee proasta. Ești ușor de manipulat fizic, deci probabil ia fost ușor să te pună la pământ și să te lovească.

Daddy?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum