Capitolul 1

124 5 3
                                    

Misha

- Te îmbraci cu asta diseară, mama face semn spre rochia de langa ea, eu ridicandu-mi capul pentru a vedea cu ce trebuie să mă îmbrac.

- Nici gând. N-am purtat in viața mea o rochie, mai ales una ca asta.

Se apropie de mine, facandu-ma sa îmi las capul în jos. Daca nu ar exista pozele de familie, cred că nu aș ști ce culoare au ochii ei.

- O să faci ce îți spun, când îți spun. Îți iei rochia asta diseară. Vreau sa faci baie, ai mai multe produse acolo cu miros de trandafiri, iar la parfum, ți-am luat unul cu trandafiri.

Înțeleg că îi place mirosul de trandafiri, dar nici chiar așa. Aprob, fara a mai comentat, nu merita. Lasă rochia pe un umeraș din camera, și iese într-un fel satisfăcută. Știe că nu mă pot împotrivi, in primul rand din cauza ca nu sunt majoră și în al doilea rand...nu cred că există un al doilea rand..

Iau niste pantaloni lungi, și o bluza cu mânecă lungă de culori închise din dulap, indreptandu-ma spre baie. Chiar mi-a pregătit produse cu miros de trandafiri, daca stau să mă uit pe toate, nu cred că găsesc unul cu un miros diferit. Ciudat, de obicei nu e chiar așa.

Dau drumul la apa, potrivind-o pe la jumătate. Ador momentele in care potrivesc perfect apa, dar sunt și foarte rare. Încep să îmi indepartez pe rand fiecare articole vestimentar, până când rămân goala. Mă așez ușor în apă, uitandu-ma după un șampon. Doamne sunt atat de multe produse aici,.încât nu știu care sunt care. Încep să citesc etichetele, până găsesc șamponul. Îmi pun destul de mult în palma, pentru că am parul lung.

Amestec mai multe produse pe burete, începând sa mă spăl cu el. Ceva îmi spune că o să miros minunat.

- Mai stai mult? vocea mamei mă face să tresar ușor, făcând apa din cada sa se tulbureze.

- Nu mama, acum ies din cada.

Scot dopul de la cada, ieșind ușor din apa. Îmi șterg cu grija corpul, încercând să evit zonele intime. N-am fost atinsă niciodată, și nici nu m-am uitat la un film pentru adulți... Știu, ciudat, am 17 ani și n-am văzut un film deochiat, poate un adolescent normal ar rade cu lacrimi de mine, dar eu nu sunt un adolescent normal.

Sunt într-o școală privată, in care sunt numai fete, singurul baiat pe care îl văd e tata, în rest mai vad din când în când câte o ruda. La cat de multe fete vad, cred că o să devin lesbi.

Am uitat sa îmi iau lenjerie, minunat! Acum trebuie sa îmi pun prosopul asta aspru pe mine, până în camera mea. Îmi înconjor corpul cu prosopul pe care îl am la îndemână, ieșind timid din camera.

- De ce nu ai haine le tine? Mama se uita pe o revistă, cum m-a văzut fara ca macara să își ridice capul din revista?

- Mi-am uitat lenjeria in cameră. Las capul în jos, asteptand semnul mamei pentru a putea pleca.

După câteva ,,secunde" in care cred că mi s-a uscat și părul, îmi face semn cu mâna sa plec. Îmi iau un set de lenjerie neagra, sutienul cred că e făcut special sa îmi acopere complet sânii. Închid ușa, lasandu-mi prosopul să cadă pe lângă corpul meu. Îmi iau lenjeria rapid pe mine, și ies din camera. De data asta mama nu îmi mai zice nimic, probabil știe că ar irosi timpul.

Îmi trag pantaloni, iar bluza o dau de tot în jos atunci când ies pe ușă, e destul de târziu și n-aș vrea sa întârzi. Mama m-a anunță după-amiază și aproape de întunecă. Mi-am luat hainele de pe mine, că sa nu stau goala, pentru că altfel sunt inutile.

- Sa cauți prin dulap un set de lenjerie intima mai incitant. Vocea mamei se aude de undeva dar nu îmi dau seama de unde. Analizez încăperea dar nu e in niciun loc. Se pare că a plecat rapid.

Daddy?Where stories live. Discover now