6.BÖLÜM

345 25 38
                                    

Hermione:
O olmadan yapamıyordum
Özlüyordum...
Onu görüyor ama konuşamıyordum.

Kalbim atıyordu .
Ama ben yaşayan bir ölüydüm
Artık her şey için çok geçti.
Ben kalbi atan ve yaşayan bir ölüydüm.
Belki de gerçek bir ölü...

Hermione çevrimdışı

Narcissa Malfoy aradan geçen bir sene sonra oğlunun telefonuna bakabilecek cesaret bulmuştu ve şuan onun telefonuna gelen mesajlara bakma fırsatı olmuştu. Oğlunun Hermione yüzden öldüğünü biliyordu ve ondan nefret ediyordu. Ve biricik oğlunun cenazesinde döktüğü yaşlar da sahteydi onun için. Çünkü bunun sorumlusu oydu. Ve bir açıklaması da yoktu

Aradan bir saat geçmişti. Narcissa şuanda berbat bir haldeydi. Oğlu için ayrılmıştı. Onun için üzülmesin diye. Ama herkes Draco öldükten sonra Hermione'yi suçlamıştı. Kendi arkadaşları bile onun yanında değildi. Kız hastaydı ve birgün illa ki ölecekti. Bu yüzden ayrılmıştı. Draco'yu üzmemek için.

'Umarım 'dedi Narcissa ' Umarım kıza bir şey olmamıştır. Çünkü ona bir özür borcum var. '

Ama hiçbir şey umduğu gibi olmamıştı. Çünkü Hermione'nin ruhu o mesajdan sonra havaya karışmıştı.

Ve yine her şey için çok geçti.

Akşam vakitlerinde kimisi Londra'nın ıssız sokaklarında gezip tozuyordu, kimisi aşık olduğu kişiyle birlikte dolaşıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akşam vakitlerinde kimisi Londra'nın ıssız sokaklarında gezip tozuyordu, kimisi aşık olduğu kişiyle birlikte dolaşıyordu.

Ama bazı kişiler bilmediği gerçekler nedeniyle yanıp tutuşuyordu. Ve şanssız bir genç kızın üstüne bu kadar çok gittikleri için kendini suçluyorlardı. Genç kızın en kötü zamanında yanında olamadıkları için kendilerini suçluyorlardı.

Ama en baştan dediğim gibi her şey için çok geçti.

Hiç içime sinmedi ama neyse.

Umarım beğenirsiniz

Yorum yapıp oy vermeyi unutmayın 😘

BAĞIMLILIK AUWhere stories live. Discover now