YARDIM BALOSU

31.5K 1.2K 598
                                    

Son zamanların ünlü mankeni Ahu Birkit ile gidecektim baloya. Hatunla bir kaç aydır iş adamı Kadir Kara olarak birlikteydim zaten. Allah için güzel kızdı. Uzun bacaklı, ince belli, silikonda olsa dolgun göğüsleri vardı. Niyeti beni kafesleyip rahat bir hayat sürmekti ama üzgünüm güzelim o seçenek ilişkimizin gidişatında maalesef yok. Tamam güzelsin hoşsun ama benim için boşsun. Daha yaşadığı şehri haritada bulamayan kadınla ben neyleyim.

Yekta garajdan en son model şık arabalardan birini kapı önüne getirmişti gitmek için. Ben bineyim diye kapıyı açtı o sırada çatlağın odasının camı açıldı atlar falan diye düşünmedim hiç çünkü o camda özel demir vardı. Demirlerin arkasından bana baktı, göz göze geldik. Yüzüne pis bir şeye misal fareye bakıyormuş gibi bir ifade yerleşti. İçin için benden korksa da dümdüz küfür ettiği yüzünden belli oluyordu. Kızım seninle benim işim var. Bakalım seni öldürmeden ne kadar dayanacağız. Çocuklarıda bezdirdi manyak beni de.

Ahu kırmızı elbisesi içinde adı gibi bir ahu gibi çıktı evinin kapısından. Önden derin dekolteli dar elbise akşam için bana vaatlerde bulunuyordu. Gece misafirim olacağı kesindi. Yanına gidip elini öptüm ve arabaya bindirdim. Ben bindikten sonra Yekta kapımızı kapattı ve yola çıktık.

Balo salonuna girdiğimizde Yakamozun bütün p.ç ve y.vş.k iş adamları orada olduğunu fark ettim. Elimden gelse hepsini tek kurşunla gebertirdim. Hepsi hırsız, hepsi uğursuzdu. Sorsanız ben mafyayım ulan siz mafyadan daha kötüsünüz be. Ben kumar oynatıyorum, birazda ticaret yapıyorum peki ya siz. Birisi pabucumun müteahhiti malzemeden çalar, biri güya ilaç üreticisi milleti ilaçlarıyla zehirler sorsan ben uyuşturucu taciriyim. Benim malım temiz senin ki reçeteli uyuşturucu daha tehlikeli. Birisi hesapta savunma sanayine üretim yapıyor hadi len oradan benden daha büyük silah satıcısı. Benimki el altından bu alenen yapıyor. Ben de ünlü madenci. Yakamozun artık  yılda bir kova altın çıkan maden ocağının sahibi. Hesapta altın madenim var ha ha ha. Yine de bana göre en temizleri benim.

Gece kimsesiz çocuklar yararına para toplamak için düzenlenmişti. Her zamanki gibi en yüksek bağış yine benden gidecekti. Buradaki herkes nereden geldiğimi zaten biliyordu. Yetimhaneyi güzelleştirmek için senelerdir emek veriyordum. Ellerim pis olsada o çocukları mutlu görünce ellerim bir nebzede olsa temizlenmiş hissediyordum.

Balo tam hızıyla sürerken içerdeki leşleri korumak adına sivil olarak aramızda dolaşan polislerden birisi yanıma geldi. Enver Sarı. Burada onca pislik varken beni yakalamaya and içmiş idealist polis amiri Enver Sarı.

— İyi akşamlar Kadir Bey, dedi alay edercesine.

— İyi akşamlar Enver Komiser, dedim yandan gülerek.

— Baş komiser oldum artık, dedi omuzlarını dikleştirerek.

— Tebrik ederim. Emniyet müdürü olduğunuz zamanları görürüz inşallah, dedim alayla.

— O da olur neden olmasın ki, dedi tek kaşını kaldırıp gözümün içine bakarak.

— Olur elbet. Gelecekte bir gün gelecek, o gelecekte bizi nelerin beklediğini kim bilecek, dedim yandan sırıtarak.

— O gelecekte neler olacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok. Eninde sonunda sen parmaklıklar ardına gireceksin ben de seni oraya tıkan, dedi dişlerinin arasından.

— Yavaş Enver Baş Komiserim yavaş. Beni hangi suçtan içeri tıkacakmışsın acaba, dedim alayla.

— Liste çok uzun nereden başlasam bilemiyorum, dedi nefretle.

— Ben saygın bir işadamıyım Baş Komiserim tıpkı buradaki diğer iş adamları gibi. Onlardan birisini içeri atabilirsen eğer beni de alırsın. Şimdi izninle kız arkadaşımla dans edeceğim, dedim Ahu'nun yanına gidip piste çıkartırken.

Karanlıkta Açan Çiçek (#Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin