#54| Spotify Playlist

46 4 0
                                    

Hello, ναι ζω και είμαι καλά. Μετά από την πολύχρονη εξαφάνιση μου σιγά σιγά προσπαθώ να επανέλθω πίσω. Ίσως κάποια στιγμή θα ανεβάσω τίποτα καινούργιο χωρίς να το κατεβάσω lol. Either way, πριν συνεχίσει αυτό το κεφάλαιο θέλω να πω ότι ξέρετε πως συνήθως ψάχνω τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου. Και προτιμώ να ακολουθώ τα κεφάλαια με φωτογραφίες και ακριβείς εξηγήσεις.

Δυστύχως, επειδή είναι ένα καινούργιο feature που σιγά σιγά κάνει την βόλτα του, θα μεταφράσω την επίσημη ανακοίνωση του Wattpad προσθέτοντας και τις λίγες γνώσεις μου. Δεν μπόρεσα να βρω κανένα screenshot ή επίσημη φωτογραφία που να δείχνει που είναι ακριβώς το εικονίδιο του Spotify ή πώς να βάλει κάποιος την λίστα του στην ιστορία του. Αν και κάποια άτομα μου ανέφεραν πως είχαν βρει μία τέτοια ιστορία, οπότε στην μικρή πιθανότητα που βρω κάτι θα ανανεώσω με περισσότερες πληροφορίες.

Όλοι ξέρουμε πως αρκετοί συγγραφείς κάνουν playlist για τα βιβλία τους. Και ποιος δεν θα έκανε; Λατρεύω να ακούω τα epic τραγούδια που επιλέγει ο συγγραφέας για την αίσθηση του βιβλίου του ενώ διαβάζω. Το νέο feature που βγαίνει προσφέρει μία πιο εύκολη λύση.

Αντί πλέον να κάνουμε ξεχωριστά κεφάλαια με το link του spotify, τα τραγούδια κτλ στην αρχή του βιβλίου, θα υπάρχει ένα spotify εικονίδιο κάτω από τις ετικέτες στις πληροφορίες του βιβλίου. Εκεί που είναι η περιγραφή με λίγα λόγια. Ακολουθεί η μετάφραση του επίσημου άρθρου, keep in mind απλά πως το άρθρο μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Θα προσπαθώ να μένω up-to-date μαζί του, δυστυχώς δεν μπορώ να το υποσχεθώ 100%.


Τι είναι οι Spotify playlists σε ιστορίες του Wattpad;

Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζουμε την προσθήκη των Spotify playlists σε ιστορίες στο Wattpad ως έναν νέο τρόπο για τους συγγραφείς να επιμελούνται τη μουσική και να δημιουργούν τη διάθεση στους αναγνώστες τους ώστε να φτιάχνουν μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία ανάγνωσης. Θα δεις έναν σύνδεσμο Spotify playlist σε κάποιες ιστορίες που μπορείς να πατήσεις για να ακούσεις καθώς διαβάζεις.

Σημείωσε πως χρειάζεσαι να είσαι στην έκδοση Android 9.58 ή παραπάνω και την έκδοση 9.57 iOS ή παραπάνω για να δεις την επιλόγη στο Wattpad app.

Για τους Συγγραφείς

Πώς μπορώ να βάλω μία Spotify playlist στην ιστορία μου;

Αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για δοκιμή σε ένα μικρό γκρουπ συγγραφεών ώστε να μάθουμε περισσότερους τρόπους για να δημιουργήσουμε μία πιο συναρπαστική εμπειρία ανάγνωσης. Θα ενημερώσουμε όλους τους Wattpaders για άμα και πότε οι playlists θα γίνουν μια μόνιμη δυνατότητα.

Για τους Αναγνώστες

Πώς μπορώ να ακούσω μία playlist επιμελημένη από τον συγγραφέα στο Wattpad;

Μπορείς να ακούσεις τις playlists στις ιστορίες που παίρνουν μέρος στην δοκιμή πατώντας την ιστορία και βλέποντας αν υπάρχει το Spotify εικονίδιο (κάτω από τις ετικέτες). Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα σε παραπέμψει στο Spotify του κινητού σου όπου θα πατήσεις play, θα γυρίσεις πίσω στην εφαρμογή του Wattpad και θα απολαύσεις τη ανάγνωση της ιστορίας με την λίστα τραγουδιών επιλεγμένη από τον συγγραφέα.

Μπορείς επίσης να πατήσεις το εικονίδιο του Spotify στο κάτω μέρος της μπάρας πλοήγησης για να βρεις την playlist καθώς διαβάζεις την ιστορία.

Μπορώ να ακούσω τις Spotify playlists στην εφαρμογή και στο web;

Οι playlists φτιαγμένες από τους συγγραφείς προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμες μέσα από την εφαρμογή του Wattpad σε iOS και Android συσκεύες.

Πώς να δώσω feedback στους συγγραφείς για τις Spotify playlists τους;

Μπορείς να εκφράσεις την γνώμη σου στα σχόλια του βιβλίου. Οι αναγνώστες μπορούν επίσης να στείλουν μήνυμα στον συγγραφέα μέσω του πίνακα ανακοινώσεων του συγγραφέα ή στα εισερχόμενα του (inbox/DM/PM).

Πότε θα είναι αυτή η δυνατότητα διαθέσιμη σε όλους τους Wattpaders για όλες τις ιστορίες;

Η δυνατότητα να βάλεις μία Spotify playlist βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δοκιμής. Θα ενημερώσουμε όλους τους Wattpaders μόλις θα γίνει διαθέσιμη για όλους και όλες τις ιστορίες.

Χρειάζομαι έναν Spotify λογαριασμό για να ακούσω την playlist των βιβλίων;

Ο λογαριασμός στο Spotify είναι αναγκαίος. Μπορείς να κατεβάσεις την Spotify εφαρμογή ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του spotify.com.




Κεφάλαιο ανέβηκε στις 2 Μαίου 2022


Tips For WattpadΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα