#37| Διάβασε!

447 76 3
                                    

Και δεν εννοώ βιβλία του Wattpad. Διάβασε εκδομένα βιβλία ή αν μπορείς να διαβάσεις αγγλικά, δοκίμασε να διαβάσεις την αγγλική κλασική λογοτεχνία που θα βρεις μέσα στο Wattpad.

Το διάβασμα βιβλίων σε βοηθάει να αποκτήσεις ένα συγγραφικό style, να καταλάβεις πως γράφονται μερικά πράγματα (όπως περιγραφές προσώπων ή διάλογοι) και να γράψεις. Αρκετοί είμαστε επηρεασμένοι από αγαπημένα μας βιβλία ή συγγραφείς που αγαπάμε. Το διάβασμα κάποιου που ξέρει να γράφει, σε βάζει σε σκέψεις του τι μπορείς να γράψεις και το πώς, και του τι δεν μπορείς ή δυσκολεύεσαι.

Επιπλέον, το να διαβάσεις βοηθάει πάρα πολύ στο να βγεις από το Συγγραφικό Μπλόκ. Προσωπικά, έχω Συγγραφικό Μπλόκ από τον Αύγουστο του 2017 και τώρα που άρχισα να διαβάζω ξανά (είχα να αγγίξω βιβλίο από πέρσι) άρχισα να γράφω. Γιατί; Γιατί ξαναμπήκα στην διαδικασία να σκέφτομαι τις σκηνές και τις πράξεις των χαρακτήρων και να φαντάζομαι το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Αν θέλετε να γράψω για κάτι που δεν έχω αναφέρει ακόμα (ακόμη και αν είναι πολύ προφανές ή πιστεύετε δεν θα αφορά άλλα άτομα), γράψτε μου στα σχόλια ή στείλτε μου στο Inbox

Tips For WattpadΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα