#10| Ερωτικό Ενδιαφέρον > Όλα Παλιά Αισθήματα Γιοκ

902 121 5
                                    

Κάτι που πρέπει να αποφεύγεις ανερχόμενε συγγραφέα είναι η αλλαγή συμπεριφόρας στο παλιό μισητό άτομο που πρόσφατα έγινε ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν αλλάζεις απότομα τα συναισθήματα για ένα άτομο επειδή τον είδαν αλλιώς. Πρέπει να φροντίσεις να γίνει ομαλά αυτό, να μην βάζεις ότι ξαφνικά άλλαξαν όλα και είναι χαλαρός με αυτό. Ακόμα και εσύ θα παρατηρήσεις στην ζωή σου, άτομα που μισούσες και ξαφνικά δεν σε ενοχλούν, σε πειράζει αφάνταστα που δεν σε ενοχλούν πλέον και νιώθεις αλλιώς γύρω τους.

Έτσι και ο χαρακτήρας σου πρέπει να περάσει αυτό το στάδιο. Ή, αν τους έβλεπε παλιότερα αδιάφορα και άρχισε να τους βλέπει αλλιώς. Δείχνεις την αλλαγή, δεν λες απλώς πως μέσα σε ένα λεπτό άλλαξαν όλα. Θέλει χρόνο και τρόπο για να γίνει ομαλά η αλλαγή.

Προσπάθησε να αποφύγεις να δείχνεις πως μέσα σε τρία κεφάλαια του αρέσει (κεφάλαια μεσαίου μήκους, όχι 20.000 λέξεις) και σε άλλα δύο είναι ήδη ζευγάρι. Δείχνεις την ντροπαλότητα, το τραύλισμα, την γενναιοδωρία, την καλοσύνη απέναντι στον άλλον. Φυσικά, η αρχή θα είναι απόμακρη για τον χαρακτήρα καθώς δεν ξέρει πως να αντιδράσει απέναντι στα αισθήματά του, ίσως γίνει εχθρικός και κάνει πράγματα για να διώξει τις σκέψεις που έχει αρχίσει να αποκτά. Άλλα η μετάβαση στο στάδιο "Σε Βλέπω Διαφορετικά" πρέπει να γίνει ομαλά.

Tips For WattpadΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα