Hoofdstuk 27 my birthday:D

269 15 6
                                    

Niall pov

Omdat Danique over morgen jarig is stop ik iedereen in de groeps zonder Danique.
Liam(Li), Harry(H), Louis(Lo), Zayn(Z), Lindsay(Lin), Linda(L), Berna(B),Perrie(P) en Jenny(J) zijn toegevoegd aan de groep.(Niall=N)
N: guys wat gaan we doen voor Danique's verjaardag?
Li: Ze zei tegen mij dat het niet groot hoefde te zijn.
Lo: We kunnen allemaal een cadeau kopen voor haar en er dan een leuke dag van maken.
J: Dat is wel een leuk idee.
N: Oke heeft iemand nog iets anders?
Z: Nee.
H: Nee.
Lin: Nee.
L: Nee.
B: Nee.
Li: Jullie weten dat het een beetje opvalt.
B: Wat opvalt?
Li: Dat al onze telefoons trillen op het zelfde moment en ze zit naast me.
N: I dont care, maar doen we het idee van Louis?
J: Jaaaaa.
Lin: Er is er 1 hyper hoera hoera dat kun je wel zien dat is Jenny.
J: Hoezo dat?
Lin: Je zit te stuiteren en Danique kijkt je raar aan.
Z: Jongens kap ik speel Flappy Birth.
P: Ik word gek.....
N: Waar van?
P: Horen julie dat gepling niet?
Z: Haha srry.

Luke komt op mijn schoot zitten en vraagt." Papa ik heb honger." Ik kijk op mijn telefoon en zie dat 18:00 uur is." Guys wat gaan we eten?" Vraag ik en doe me telefoon uit." Danique.........?" Vraagt Lindsay best wel eng." Ja...?" Zullen we pannekoeken maken?" Vraagt Lindsay." You know that i can't cook?" Zegt Danique." Ja maar ik ga je het leren, kom!" Zegt Lindsay en sleurt Danique de keuken in.

Danique pov

De volgende dag is iedereen naar de stad, behalve Liam, en de kleintjes zitten boven te kleuren." Liam waarom gingen we niet me z'n allen de stad in?" Vraag ik." Ze zijn een cadeau halen voor je." Zegt Liam." En jij dan?" "Ik heb al een cadeau voor je." Zegt Liam en geeft me een kus." Papa!!" Schreeuwt Cill en rent de kamer binnen." Niet zo schreeuwen Cill." Zeg ik." Sorry mama." "Wat is er aan de hand?" Vraagt Liam en buigt naar haar toe. Cill Fluistert iets in zijn oor en Liam loopt mee naar boven. Oke?" Heeeyyyy." Zegt Jenny vrolijk en loopt de kamer binnen." Heyyy Jen." Zeg ik vrolijk terug." Niall en Lindsay zijn wat later. De rest is er wel." Zegt ze en ploft naast me op de bank." Ik heb jullie niet eens horen binnen komen." "Klopt toe gilde Cill heel hard." Ik knik en ga weer verder op mijn mobiel. Na een uur zijn Niall en de andere ook in de woonkamer en zit iedereen verveelt op hun mobiel." We moeten echt iets gaan doen in het weekend." Zegt Harry droog." Jep maar wat?" Vraagt Lindsay." Danique waag het om te zeggen dat we naar de kerstman moeten gaan." Zegt Zayn." Ik wou niet eens wat zeggen." Zeg ik." Ik ga naar boven huiswerk maken." Zegt Jenny en loopt naar boven. Na een paar minuten stilte zegt Niall." Misschien is het beter dat we allemaal een eigen huisje nemen." "Oke maar ik wil nog wel mijn verjaardag hier vieren." Zeg ik." Oke, vind iedereen dat een goed idee?" Vraagt Niall. Iedereen stemt er in mee en gaat gelijk zoeken naar een huisje.

--next day--

Liam pov

Ik loop zachtjes mijn bed uit en ga beneden ontbijt maken. Als ik daarmee klaar ben maak ik iedereen wakker en gaan we Danique wakker maken. Louis maakt de deur open en we beginnen gelijk te zingen." Happy. Birthday to you. Happy Birthday to you. Happy Birthday dare Danique. Happy Birthday to you." Danique opent haar ogen en kijkt ons moe maar ook blij aan." Dankje jongens." Zegt ze en we gaan allemaal op bed zitten. Als iedereen met de cadeaus is geweest, ben ik. Ik geef de envelop aan haar en gelijk als ze het heeft open gemaakt worden haar ogen groot." Vind j-." " Oh my gosh Liam dankjeeeee." Onderbreekt ze me blij en omhelst ze me." Wat is het?" Vraagt Berna. Ze geeft de envelop aan haar." Ik wil ook naar Madrid." Zegt Niall met een zielige stem die naast haar zit. Ik heb een vakantie geboekt naar Madrid voor ons drieën, omdat ik, volgends mij Danique ook, er ff tussen uit wil.

Heyyyyyyy aaapeeennn

Ik ben eindelijk Jaruuuuuuggggg!!!! Ik ben zoo blij!!!!!!!!

Xxxme

The story of Jenny's life.( vervolg op Jenny's life. Dutch One Direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu