Hoofdstuk 25

287 14 2
                                    

Jenny pov

Ashton trekt terug en kijkt me met een glimlach aan." Geloof je me nu?" Vraagt hij." Misschien..." Zeg ik. Ashton kijkt me verdrietig aan en draait zich om." Ashton wacht!" Zeg ik en hou hem tegen." Ik geloof je wel alleen-" "Alleen wat?" Zegt Ashton een beetje boos." Ik snap dit niet." Zeg ik en laat Kim's profielfoto zien." Toen zaten Kim en ik in groep 8 en zij moest mij kussen met de eindmusical." Zegt Ashton en laat de zelfde foto zien alleen dan kun je de foto beter zien." Sorry." Zeg ik." Geeft niet." Zegt Ashton en geeft me een knuffel. Volgens mij had hij het door dat ik het koud heb want ik sta met mijn sokken in een splas water." Zullen we naar binnen gaan, je voelt koud aan." Zegt Ashton." Okay." Zeg ik en loop samen met hem naar binnen. Gelijk als ik op de bank ga zitten glijd er een druppel bloed uit mijn neus. Ik hou me hand er voor en ren naar de badkamer. Niall komt de badkamer binnen en kijkt me raar aan als ik een stukje wc-papier pak om het bloed weg te halen." Wat is er gebeurt?" Vraagt Niall en loopt naar me toe." Niks, ik ging gewoon zitten op de bank." Zeg ik en merk dat ik duizelig word. Ashton komt de badkamer binnen en gaat naast me staan." Gaat het wel?" Vraagt hij lief." Ja." Zeg ik zacht." Sure?" Vraagt Niall en geeft me een nieuw stukje papier. Ik knik en ga op de badrand zitten." Niall?" "Ja?" "Luke vond het heel jammer dat je net niet mee naar huis ging." Zeg ik." Hij begon te huilen en wou niet gaan slapen." Voeg ik er aan toe." Echt?" Vraagt Niall en heeft heel droog een tandenborstel vast." Papa!!" Schreeuwt Luke blij en knuffelt Niall's benen." Hayy lukie." Zegt Niall en tilt hem op.

--volgende dag--

Ashton, Lisa en ik komen aan op het schoolplein en gelijk rent Kim op Ashton af." Hayy schadje, ho-" "Ik ben je schadje niet." Onderbreekt Ashton haar, hij slaat een arm om mij heen en we lopen verder." Heb ik wat gemist?" Vraagt Lisa." Nee hoezo?" Vragen Ashton en ik tegelijk waardoor ik in de lach schiet." 1. Heb je suiker gehad? 2. Waarom kwam Kim naar ons toe? 3. Ik heb geen zin in gym." Zegt Lisa en opent haar kluisje." 1. Heel misschien 2. Lang verhaal 3. Zeurzak." Zeg ik en pak mijn mobiel omdat dat ding net als een sepast zat te trillen. *3 berichten van Max*. Ik klik trillent op het berichtje en lees wat er staat.' Heyy waarom had gisteren een bloedneus?' 'Heb zo gym?' 'Of een andere les?' " 1 hoe weet hij dat jij gisteren een bloedneus had. 2 waarom wil hij weten welke les jij hebt. 3 wie is dat?" Vraagt Ashton." 1 hij stalkt me. 2 i don't know. 3 Maaaax....." Zeg ik als ik Max langs zie lopen." Niet jij weer." Zegt Ashton tegen Max als hij naast me komt staan." Ik zou maar normaal tegen me doen meneer Irwin. Ik ben de gymleraar." Ik slik, de gymleraar? Waarom neemt de directrice iemand aan met strafblad en waarop het cv staat poging tot moord enverkrachting? Oke hij heeft zich vermomd en heeft waarschijnlijk zijn cv aan gepast." Jen?" Vraagt Max." Ik heet Jenny." Zeg ik boos." Doe  eens aardig." Zegt hij." Waarom zou ik aardig doen voor iemand die mij heeft verkracht toen ik 5 was! En mij meerdere probeerde te vermoorden!" Schreeuw ik. Het boeit me niet dat de hele gang naar me kijkt, ik ben klaar met hem." Wat is hier aan de  hand?" Vraagt de directrice." Mevrouw Horan hiero schreeuwt naar me." Zegt hij opeens met een totaal andere stem." Sure ik heb het gedaan Max, ga iemands anders leven verzieken, maar niet die van mij!" Zeg ik en gooi me kluisje dicht. Ik pak me tas en loop boos weg, naar buiten. Ik ga tegen de muur van de gymzaal zitten en begin te huilen." Niet huilen." Zegt Ashton. Hij komt naast me zitten en geeft me een knuffel." Wil Jenny Horan naar mijn kantoor komen? Wil Jenny Horan naar mijn kantoor komen?" Komt er uit de spykers(geen idee hoe je het schrijft, dus hopelijk begrijpen jullie me)." Ik ga dus niet na haar toe." Zeg ik snikkend. Ashton staat op en gaat voor me staan." Kom ik ga met je mee." Zegt hij en steekt zijn hand uit. Ik schud nee. Ashton hurkt voor me neer en houd me knieën vast." Jen ik wil niet dat je in de problemen komt, oke? Daarvoor hou ik te veel van je." Ik glimlach en knik. Hij staat weer open steekt zijn hand uit en helpt me omhoog." Als Jenny Horan niet binnen 10 minuten op kantoor is mag ze een week na blijven." Gaat er door de spykers." What the f*ck?" Zeg ik en loop snel met Ashton naar  haar kantoor.

Ik klop op de deur en gelijk word de deur open gedaan door Max." Ga zitten." Zegt de directrice. Als ze ziet dat Ashton er bij is dan zegt ze gelijk." Ashton dit is persoonlijk, dus wil je even naar de les gaan." " Heb nu eerste 2uur vrij omdat we hierdoor geen gym hebben." Zegt Ashton." Dan ga je maar naar Lisa." "Laat hem gewoon blijven." Zeg ik." Oke best ga maar daar in de hoek zitten." We gaan allebij zitten en vriemel aan het touwtje van mijn vest." Jenny waarom werd je zo onnodig boos op meneer Den Hout?" Vraagt ze beleefd."1 dat is Max de rood(als ik al een achternaam voor hem, sorry ben vergeet achtig). 2 hij is mijn boer van mijn biologische ouders. 3 als je heb gehoord wat ik op de gang zei tegen hem, is dat niet onnodig!" Zeg ik boos.

Heyy guys

Het spijt me zo dat ik lang niet heb geupt, ik ben inspiratieloos. Telkens als ik op wattpad ga moet ik er telkens aan denken om te upen, maar dat lukt niet. Hopelijk vonden jullie het wel een leuk hoofdstuk.

One Direction News:

Volgens de telegraaf zijn wij de krankzinnigste fans ooit bijvoorbeeld: Harry moest laast overgeven langs de weg, een fan heeft wensen bord gemaakt met de text hier heeft Harry Styles overgeven.

STEAL MY GIRL KOMT OVER 4 DAGEN UIT!!!!!!!!

Einde One Direction News.

Vote? Comment? Follow?

Xxxme.

The story of Jenny's life.( vervolg op Jenny's life. Dutch One Direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu