Hoofstuk 4

443 19 3
                                    

Jenny pov

Als we allemaal geten hebben en aan gekleed zijn gaan we naar mijn nieuwe school." Hoe laat moeten we daar zijn?" Vraag ik aan Niall." Euhm over 20 minuten dus om 12 uur." Zegt hij." Okii mag ik mentos?" Vraag ik. Lindsay geeft me mentos en zegt." Verslaafde." " Laat mij." Zeg ik en douw een snoepje in me mond. Na 10 minuten zijn we er en lopen naar binnen. Iedereen (vooral de meisjes) kijken ons met grote ogen aan." Is dat Niall horan?" Hoor ik achter mij. Ik kijk om me heen en zien dat de school vrolijk en kleurrijk is en niet zo saai als de vorige. Misschien krijg ik hier wel vriendinnen en vrienden. Ik word uit me gedachten gehaald door een meisje dit kei hard begint te gillen voor ons." Lisa doe rustig." Zegt een jongen die een klein beetje heel erg knap is." Ashton shut up weet je wel wie dat is?" Vraagt Lisa aan Ashton." Nee?" " Dat is Niall horan." Zegt ze en begint weer te gillen. Er komt een best wel oude vrouw aan lopen en zegt." Hallo ik ben mevrouw Bergen, de directrice van de school . Sorry voor Lisa zij is de enige Directioner hier op school." " Geeft niet ik ben er wel aan gewent." Zegt Niall." Dame en heer hebben jullie geen les?" Vraagt mevrouw Bergen aan Lisa en Ashton." Nee de le-" Lisa word onderbroken door Ashton die zegt." Nee maar we gaan wel naar de bieb ofzo." Hij sleurt Lisa ergens heen en wij lopen naar het kantoor van mevrouw Bergen." Gaat u zitten." Zegt ze en gaat achter haar bureau zitten. Er zijn maar twee stoelen dus ik ga bij Niall op schoot." Ik heb begrepen dat Jenny op haar vorige school gepest word." Niall en Lindsay knikken." Oke dat kan hier dus niet gebeuren en als het gebeurt maak er een melding van en dan kijken wij op de camerabeelden wie het zijn en zeggen we er wat van. We hebben hier pas 3 weken camera's omdat we van het pesten af wouden."

Na een lang half uur met saai geklets krijg ik mijn rooster, kluissleutel en boeken en mag ik naar mijn klas voor een uur, zodat hun nog kunnen praten. Ik kom(eindelijk) aan bij het goede lokaal en klop op de deur." Kom binnen." Zegt een vriendelijke vrouwen stem. Ik maak de deur open en loop naar binnen." Goedemiddag jij bent vast Jenny, ik ben je mentor mevrouw de bult, stel je maar even voor." Zegt mevrouw de bult dus. Ik draai me om naar de klas en zie dat Lisa en Ashton achter in de klas zitten, Lisa zwaait uitbundig naar mij en ik glimlach terug." Ik ben Jenny Horan, ik ben 13 bijna 14 en ik hou van zingen." Zeg ik." Oke Jenny ga maar voor Lisa en Ashton zitten agen zien dat Lisa net zwaaide." Zegt mevrouw de bult. Ik loop naar mijn plek en ga zitten." Haayyyyy." Zegt Lisa droog en komt naast me zitten." Wat ben je lekker aardig lies." Zegt Ashton sarcastisch." Weet ik." Ik lach en focus me op wat mevrouw de bult zegt." Jullie mogen verder gaan aan jullie presentatie en Jenny jij mag bij Lisa en Ashton." Yes." Zegt Lisa droog." Mag ik je nummer?" Vraagt Lisa." Oke." Zeg ik en geef Lisa en Ashton mijn nummer." Oke en nu bezig we moeten nog beginnen." Zegt Ashton." Hoe lang zijn jullie al bezig met dit." Vraag ik." Dit is de tweede keer, maar de vorige les waren we aan het klooien met lijm en toen zaten we onder de lijm." Zegt Lisa droog." Slim." Zeg ik. Als de les afgelopen is neem ik afscheid van Ashton en Lisa en loop daarna naar Niall en Lindsay." En hoe was het?" Vraagt Niall als we naar de auto lopen." Leuk en ik heb nu al meer vrienden dan op mijn vorige school." Zeg ik en stap in de auto." Wie dan?" Vraagt Lindsay." Dat meisje die gilde en die knappe jongen." Zeg ik en gelijk kijk Niall me met een big smile aan.

Als we thuis zijn roept Niall door het huis." Jenny is verlieft." " Niall!" Schreeuw ik en spring op zijn rug, waardoor hij bijna valt. Hij loopt naar de woonkamer, waar de rest ons raar aan kijkt." Op wie is Jenny verlieft papa?" Vraagt Luke." Op Ash-" ik onderbreek hem door mijn hand op zijn mond te doen. Niall buigt naar voren waardoor ik op de grond val." Jenny is verlieft op Ashton, een jongen uit haar klas." Zegt Niall en steekt zijn tong uit. Ik leg mijn handen op mijn gezicht en schaam me dood. Ik lig midden in de kamer, op een mat en volgens mij kijkt iedereen mij met een big smile aan. Er gaat een licht persoon op mij zitten en zegt." Jenny is rood." "Niet." mompel ik in mijn handen." Haal dan je handen voor je gezicht weg." Zegt de persoon die op mij zit." Nee." Mompel ik. De persoon( nog steeds geen idee wie) probeert mijn handen weg te halen, maar dat lukt niet omdat ik sterker ben. *gemeen lachje in mijzelf* " Jenny doe niet zo flauw." Ik zucht en haal mijn handen van mijn gezicht." Jenny heb je een foto van hem?" Vraagt Perrie. Ik pak mijn telefoon en open whats app. Ik klik Ashton aan en daarna zijn profiel foto." Hier." Zeg ik en geef mijn telefoon aan Perrie. Ik eerlijk zeggen de grond ligt best lekker, alleen jammer dat Kaylee op mij zit maar oke." Hij is best knap." Zegt Perrie." Geef eens." Zegt Danique." Jepp." Mijn telefoon gaat langs iedereen en Berna zegt." Hij is goed gekeurt."

The story of Jenny's life.( vervolg op Jenny's life. Dutch One Direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu