1. Část

194 2 8
                                    

(Doporučuji tuto písničku)

Sam:

,,Crrr crrrr'' zase ten otravný budík. Vypnu budík a jestě se valím v posteli. Po několika minutách mě to přestane bavit tak vstanu srovnám postel a jdu napsat Mikeymu.
(M- Mikey, S-Sam)

S: Ahojky Mikey, v kolik se sejdem?

M: Ahojky, děkuji za krásné probuzení. Nevím teď je 7:02 tak co třeba v osm??

S: Tak promiň, dobře tak v osm před barákem?

M: V poho, okey. Tak zatím papa.

S: Papa.

Odepsala jsem a položila mobil. Šla jsem se osprchovat do mé koupelny. Pak jsem vykonala ranní hygienu a oblékla si toto.

 Pak jsem vykonala ranní hygienu a oblékla si toto

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

A vzala si hodinky a svůj Iphone. Šla jsem se dolů nasnídat protože bylo 7:44. Vzala jsem si jablko a šla se podívat na sociální sítě. Nic novýho, koukla jsem se na hodiny bylo 7:59 tak jsem si obula svoje oblíbené boty vzala si batůžek s mobilem a kšiltovku. Mikey už tam stál. Šla jsem k němu a obejmula ho. ,,Ahoj Mikey" ,,Ahoj Sam, si připravena jít do tý pakárny?" Zeptal se mě. ,,Ne a ty?" ,,Vůbec, nejradši bych se otočil a šel domů abych nemusel poslouchat ty jejich kecy" odpověďel ,,Tak na tom se schodnem". Celou cestu jsme si povídali o všem možném. Měli jsme skříňky vedle sebe takže jsme se nemuseli nijak rozdělovat za což jsem velice ráda. ,,Kolik mame dneska hodin?" Zeptal se mě. ,,Jelikož dneska dostanem vysvědčení tak jen jednu, pokud někdo nebude dělat naschvály učitelce jako obvykle." ,,Počkat takže ty se za týden stěhuješ?" Zeptal se smutně. ,,Ano" odpověděla jsem stejnym tónem jako on. Dal jsme se o tom nebavily, protože zazvonilo a tak jsme rychle utíkali do naší třídy. Učitelka tam ještě nebyla takže to je dobrý.

O 2 hodiny později

Už jsem doma a ležím ve své posteli. Máma s tatou mají přijet až za 3 hodiny, tak jsem si pustila RoadTrip Tv- Take this home, a ostatní jejich covery a songy. Napsala jsem Mikeymu jestli nechce přijít omluvil se mi že nemůže, tak jsem mu odepsala že nevadí aspoň si dobalím poslední věci které mám což je ještě celý pokoj.

O 3 hodiny později

Jen si tak sedím protože mám vše kromě oblečení zbalené. Najednou se ozvalo otevírání venkovních dveří. Seběhla jsem schody dolů a uviděla oba mé milujíci rodiče. Pozdravily jsme se a objaly. ,,Sam máme pro tebe překvapení ale to dostaneš až v Londýně" řekla mamka. ,,Jaké překvapení mami??" Zeptala jsem se. ,,To ti neřeknem" řekl mi táta. ,,Tak dobře" vzdala jsem se, protože vím že mi to stejně neřeknou. Sla jsem nahoru a rozhodla se že se půjdu projít do parku. Převlékla jsem se do tohoto.

Dala jsem si řasenku, lesk na rty svlasy jsem si nechla rozpuštěné

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Dala jsem si řasenku, lesk na rty svlasy jsem si nechla rozpuštěné. Seběhla jsem schody dolů a šla za mamkou ,,Mami jdu se projít" oznamila jsem jí ,,Dobře zlatíčko, tak dávej na sebe pozor ano?" ,,Neboj mami, ahoj" ,,Ahoj" odpověděla mi. Obula jsem se a vyšla. Šla jsem do parku ale tam jsem zřejmě chodit neměla. Byli tam, všichni. Chtěla jsem kolem nich jen tak projít aby si mě nevšimli ale bohužel se musela Natála otočit zrovna ve chvíli kdy jsem byla kousek od nich. ,,Ale ale, kohopak to tu máme?" řekla Natála. ,,Že by si vyletla z tý svý nory?" řekl na oplátku Josh. Asi jsem se nezmínila to oni mě a Mikeyho šikanují. ,,Nemůžete mě aspoň jednou nechat napokoji?!" řekla jsem jim, ale to byla chyba.
(J-Josh, N-Natka, S-Sam a O-ostatní)

J: Tak ty budeš ještě drzá jo? Tak to ne to si zasloužíš trest. Co na to říkáš Naty?

(Samantiny myšlenky)

A jsem v pěkný bryndě

N: Jo přesně Joshi.

S: Nechte mě být, prosím.

J: Ani omylem. Chyťte ji!

Nařídil těm svým kumpánům, začala jsem couvat jak se ke mě každým krokem blížily. Chytily mě a drželi. Josh a Natka přistoupily blíž a Josh my dal pěstí do břicha. Šíleně to bolelo, spadla jsem na zem a on do mě začal kopat. Všichni jen tak stály, koukaly a smáli se.

J: Příště nebuď drzá, jinak dopadneš hůř než teď. Je ti to jasný!!!

S: Jo

J: Hodná

Hned jak odešli vzala jsem si mobil a zavolala Mikeymu a vše mu řekla. Řekl že za chvilku pro mě přijde. Mezi tím než přišel tak jsem si sedla na lavičku.

(M-Mikey, S-Sam)

M: Ahoj, moc mě to mrzí.
Řekl a obejmul mě

S: Ahoj, mě taky
Obětí jsem mu opětovala.

Večer doma

Celou dobu jsme si s Mikeym povídali a před chvilkou jsme se rozhodli jít domů.
Teď jsem přišla domů je 18:59 a nikdo není doma. Šla jsem do kuchyně a našla jsem na lednici papírek se vzkazem od rodičů a tam stálo:

Milá Sam,
Je nam to moc líto ale museli jsme odjet na služební cestu. Vrátíme se za dva týdny ale to už tu nebudeš, je nám to strašně moc líto Sam. Máme tě rádi.
Máma a Táta.

Do očí se my nahrnuly slzy, tak moc mě mrzí že tu nebudou až budu odjíždět. Mám je moc ráda. Papírek jsem zmačkala a vyhodila. Šla jsem nahoru do svého pokoje a tam si odložila všechny věci. Pak jsem si vzala tričko které mi je do půlkdy stehen a spodní prádlo s ručníkem. Sla jsem do koupelny, svlékla ze sebe všechno to oblečení a šla do sprchového koutu. Pustila jsem na sebe teplou vodu a podívala se na svoje břicho, dělaly se mi tam docela velké modřiny. Radši jsem si toho nevšímala a umyla jsem si vlasy a tělo.

Byla jsem tam víc jak hodinu, tak jsem se rozhodla že vylezu. Usušila jsem se a oblékla se. Pak jsem vykonala ranní hygienu a sla do postele a koukala se na seriál Shadowhunters, ten seriál miluju. Zkoukla jsem čtyři seriály a pak jsem to vypla a šla spát. Hned co jsem zalehla tak jsem usnula.

Půlnoční polibekDove le storie prendono vita. Scoprilo ora