Baekhyun(hayal Et) 1

466 15 13
                                    

SM şirketinin fotoğrafçısıydın.
   Ve baek ile birlikteydiniz. Çekimler olduğunda etrafta çok fazla insan olurdu. Ve birine çarpıp yere düşmüştün. Ayağını incittiğin için çarptığın kişinin yüzüne bakmamıştım ve ayağınla ilgileniyordun. Taaki o kişinin sesini duyana kadar. Evet o kişi eski sevgilin taeyong'du. Kendi çabanla kalkmaya çalışıp. Biraz ilerlerken arkadan taeyong geldi ve koluna girdi.
Ben hallederim sağolun deyip onu ittin.
 
    Olanları izleyen baekhyundan habersizdin

Baekhyun yanına geldi ve "iyi misin (adın) o adam kimdi? Diye sordu.

Kıpkırmızı olmuştun ona yalan söylemek istemiyordun. Ona herşeyi anlattın.

Baek sana sarıldı.
" o adamı hemen buradan göndereceğim"

"hayır Baek buna gerek yok. Onun işinden olmasını istemiyorum. Bu haksızlık olur. Bana yaklaşmasına asla izin vermem biliyorsun.

" onun sana bakmasını bile kıskanırım. Onu burada istemiyorum. Ama sanırım haklısın. Bu haksızlık olurdu. Tamam ama hep benim yanımda dur ve nereye gidersen git birlikte gidelim.

" tamam benim biricik baek'im. "

Fotoğrafları banyo yaptırmak için alt kata inecektin ve o sırada baek'in makyajı yapılıyordu. Ona haber verdin ve asansör 'e doğru ilerledin. Asansör' ün bozuk olduğunu farkedince merdivenle inmeye başladın. Farketöeden çok fazla kat inmiştin ve bir depoya geldiğini farkettin. Döneceğin sırada biri eliyle ağzını kapattı ve sessiz olmanı söyledi.
Ağlayarak başını salladın.
Yüzüne baktığında taeyong 'un olmasına şaşırmamıştın. O tam bir psikopattı. Bu yüzden ondan ayrılmıştın zaten.

   Seni depodaki bir sandalyeye bağladı

Sana birkaç tokat attı ve yüzün ve dudağın kan içindeydi.

"o herife sarıldığını gördüm. Bana değil o herife sarıldın. Beni unuttun demek. Ona dokunduğun için burada aç ve tek başına kal ve beni ne kadar sevdiğini anla. Yoksa buradan asla çıkmana izin vermem"

Hem ağlıyordun hemde baek'e çok ihtiyacın vardı. Seni depoya kilitleyip gitti. Baek her yerde seni arıyordu ama Hiçbir yerde yoktun. Endişeliydi çünkü o herife ortalarda yoktu.

Tüm ekibe haber verdi. Kamera kayıtlarını izledikleri sırada. Senin depoda olduğunu anladılar.

Baek koşarak yanına geldi elleriyle kilitli deponun kapısına vurup seni çıkarmaya çalışıyordu. Elleri kan ve çiziklerle doldu. Sonra güvenlik gelip kapıyı açtı. Seni o halde görünce. Ağlamaya başladı ve ellerini çözüp yüzündeki kana dokundu. Seni kucaklayıp ambulans 'a götürdü. Hastaneye gittiniz ve Baek hep senin yanındaydı. Hastane yatağında senin yanına kıvrılmış gece boyunca seni izlemişti yüzündeki yara izleriine dokunup.
"sana bakmaya bile kıyamazken. Bunu sana nasıl yapabilir."

Ağlayarak uyuya kalır.

Ertesi sabah uyandığında yanında baek'i görürsün ve ona kocaman sarılırsın. Senin sarılışınla uyanır ve yüzünü öpmeye başlar. Doktor seni muayene etmek için geldiğinde doktoru takmaz ve seni öpmeye devam eder. Birlikte eve gidersiniz. Polis baek'i arar ve o herifi yakaladıklarını söyler
    İfade vermek için karakola gidersiniz ve onu gördüğünde il tanıyıyamazsın çünkü yüzü tanınmaz haldedir. Baekhyun 'bakarsın ve

" ııı şey sana bunları yapan biri sadece hapis cezası ile kurtulamazdı. Değil mi hayatım.

  Karşında 32 diş sırıtan sevgiline baktın ve gülmeme engel olamadın. Baek taeyong' a dönüp

" hadi ama böyle de çok yakışıklısın bak kıçımın kenarı bak bu da sen ikizinle tanış"

Çekiştire Çekiştire baek'i karakoldan çıkardın ve dışarı çıkar çıkmaz ikinizde kahkaha atamaya başladınız.yağmur başladı ve  Baek'in sırtına atladın ve eve kadar o şekilde gittiniz. Eve girdiğinizde birbirinize sarılıp film izlemeye koyuldunuz. Baek seni gıdıklamaya başladı, Onun saçlarıyla oynadın, yüzünüzü boyadınız. Evin içinde çocuk gibi oyun oynuyordunuz. Gece 1 de yatağa gittiniz. Baek sana ninni söyledi sonra birinizin yüzünü ısırmaya başladınız ve uyuya kaldınız sabah olduğunda Baek senin saçını kendi saçıyla bağlamıştı. Baek'in üstüne çıkıp ağzını yüzünü ısırdın. Birlikte kahvaltı yaptınız ve çok çok çok çok çok ama (yani benim anlatamayacağım kadar) çok mutluydunuz.

Evlendiniz çocuklarınız oldu
   Ve eviniz her gün savaş alanı gibiydi.
    Her gün oyun oynuyordunuz.
Çocuklarınız çok mutlu büyüyordu.

Mutlu sonsuz❣️

Bu bölümü biraz uzun tuttum çünkü gerçekten Baek 'çok çok çok çok ama çok seviyorum. Benim gibi Baek severler için çok güzel bir hikaye. Umarım sizde beğenir ve mutlu olursunuz. Size yorum yapın demek istemiyorum. Mutlu olmanızı ve bunları yaşamış olabileceğinize inanmanızı istiyorum. Mutlu kalın

Mi cha❣️

KPOP DREAM SIDE || KPOP Hayal et & TepkiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin