Lay(hayal Et)

619 22 9
                                    

Lay ile 3 aydır birlikteydiniz.
Birbirinizden hiçbir saklınız yoktu.
Evinin anahtarı lay'da vardı. Yurttan kaçar senin yanına gelirdi. Menajeri birlikte olduğunuzu biliyordu. Ve diğer üyelerde. Bir gün eski fotoğrafların olduğu kutuyu buldun ve lay görmeden onları yok etmek istiyordun. Resimleri keserken uyuya kalmıştın. Ve gece lay yurttan geç saatte senin yanına gelmişti. Mışıl mışıl uyurken seni izledi. Ve elindekileri toplamak için yeltendeği sırada kesilmiş bir kaç resim gördü. Ve kutuyu eline alıp diğer resimlere baktı. Gözündeki yaşlar yavaş yavaş senin dudaklarına düştü ve sen uyandın. Lay ın elindeki resimleri görünce. Ona baktın ve lay konuşmaya başladı

Lay // bana neden hiç bahsetmedin?
Sana kızıp terk edeceğinden mi korktun? Bunu sorun edeceğimi mi düşündün?

(Adın) // bak lay. Ben çok özür dilerim. Onunla kötü olmanı istemediğim için sana söylemedim. Sen dünyanın en anlayışlı insanısın. Senden bunu saklayarak hata yaptım lütfen affet beni.

Evet korktuğun şey başına gelmişti.
Lay Baek ile olan fotoğraflarınızı görmüştü.
7 ay önce Baek ile sevgilisin ve Baek bunu üyelere ve diğer kimseye söylememişti. Bir gün Baek ile çok büyük bir kavga ettiniz. Aslında tartışmayı boş yere çıkarmıştı. Eve yanlış gelen bir çiçek yüzünden onu aldattığını düşünmüş, ve sana çok ağır sözler söylemişti bir kaç gün sonra gerçeği öğrenip senden özür dilemek için evine geldiğinde sen başka bir yere taşınmış ve numaranı değiştirmiştin.

Ve 4 ay önce lay ile sokakta çarpışarak tanışmıştınız.
Ve lay'a aşık olmuştun.

Lay'a tüm bunları anlattıktan sonra.
Yüzüne uzun süre baktı ve sana sıkıca sarıldı.

Lay// bak (adın) seni suçlamıyorum. Sana kızmıyorum da sadece lütfen en ufak bir şey bile olsa birbirimizden saklamayalım tamammı hayatım.

Adın // söz veriyorum canım. Her ne olursa olsun sana herşeyi söyleyeceğim.

Sıkıca sarılır ve o gece kanepede kıvrılıp birbirinizin sıcaklığı ile uyudunuz. ❣️

Mutlu sonsuz💞

Sizleri seviyorum.... Hayal et ve yaşa☺️😉

KPOP DREAM SIDE || KPOP Hayal et & TepkiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin