Exo // (Tepki)

676 19 4
                                    

Asansör bozulur ve içeride kalırsınız fenalaşıp bayılırsınız tepkiler |

Baekhyun❣️ uzun süre sizi arar ve ulaşamaz. Telefonun çalma sesini duyar ve asansörde olduğunu anlayıp yardım çağırır. Sizi yerde görünce ağlamaya başlar ve sizi kucaklayıp hastaneye götürür.

Lay❣️senin için çok endişelidir. Asansörün kapısı açılır açılmaz seni baygın halde görür ve çok telaşlanıp seni kollarına alır ve ambulans çağırın diyerek bağırır. Ağlaması çok şiddetlidir.

Xiumin❣️asansörü yumruklar ve elleri kan içinde kalmıştır. Görevliler gelir ve kapıyı açarlar. Seni kucaklayıp hastaneye götürür. Uyanana kadar yanından ayrılmaz. Ve onu çıkarmak isteyen doktora yumruk atar.

Suho❣️seni yerde baygın halde bulur ve evine götürür. Doktor çağırır ve o gece gözünü kırpmadan seni izler.

Chen❣️o geldiğinde seni sedyeyle hastaneye götürüyorlardır. Seni o halde görünce. Bağırmaya ve ağlamaya başlar. Elini sıkıca tutar.

Kai❣️senin için çok endişelenir. Seni kucaklayıp hastaneye götürür. Durumunun iyi olduğunu öğrenince yanına uzanır ve sabaha kadar hastanede senin kokunla uyurdu.

Chanyeol❣️asansöre binmek için beklerken kapı açıldığında seni o halde görür ve kendine hakim olamaz bağırmaya başlar. Seni revire götürüp ayılana kadar gözünü kırpmadan sana bakardı.

D.O❣️sakin olmaya çalışır ve seni uyandırmak için yüzüne vururdu. Ambulans çağırır ve 2 ay kadar hep senin dibinde gezerdi.

KPOP DREAM SIDE || KPOP Hayal et & TepkiWhere stories live. Discover now