The wedding

141 8 7
                                    

Zayn word wakker door het gering van zijn wekker. Met een barstende hoofdpijn en wallen. Blijkbaar heeft harry al tien keer gebeld en louis en zijn Vader ook. Zayn negeert alle telefoontjes en gaat onder de douche staan. Hij krijgt flashbacks van die avond met liam. Hij had het nooit moeten doen zeker niet voor dat hij met troy gaat trouwen. He fucked up big time....zayn heeft even geen zin in contact met iemand dus hij zet zijn mobiel uit die toch nog maar 3 procent heeft. Zolang ik op tijd voor de bruiloft ben zal het wel goed zijn. Zayn belt roomservice voor ontbijt. Toen hij bij liam was weggeslopen heeft hij maar een kamer geboekt, voor wat tijd voor zich alleen. het is al 1 uur in de middag en over 2 uur moet hij op de locatie zijn. Zayn zet weer zijn wekker en verstopt zich onder de dekens. Hij wilt graag trouwen...maar of troy de juiste is weet hij niet. Ze hebben zulke andere plannen voor later maar nog steeds houd hij van troy. Waarschijnlijk heeft iedereen dit voor dat ze trouwen, twijfels.  zayn valt weer in slaap en word na een uur weer gewekt. Het is tijd voor zijn bruiloft... zayn wast zich nog een keer onder de douch, wast zijn haar en fohnt zijn haar in een kuif. Hij trekt zijn joggingpak aan want zijn nette pak ligt op de locatie. Pakt alle spullen die hij bij zich had en levert zijn sleutels in bij de receptie. Eenmaal in de auto zet zayn zijn mobiel weer aan de berichtjes stromen weer binnen dus zayn besluit zijn vader eerst te bellen.
"Zayn...jongen hehe werd tijd waar ben je? Wat is er gebeurd" "hey pap..niks ergs ik wilde gewoon nog even wat alleen tijd" "aaah laat het ons de volgende keer weten, anne, niall en louis staan hier naast me we waren allemaal erg bezorgd. Maar waar ben je nu? Moeten we je komen ophalen?" "Aah mijn excuses, nee hoor ik ben onderweg ben er over twintig minuutjes" "kijk goed om te horen. Alles ziet er zo mooi uit zayn je gaat het super vinden ik denk dat het precies is zoals je had gewilt" zayn glimlacht "ik ben heel e benieuwd, ik zie je straks oke paps?" "Tot zo zaynie drive save". Zayn hangt op en belt harry meteen. "ZAYN" zayn moet lachen " hey harry" "godver zayn ik probeer je al zolang te bereiken ik heb iets belangrijks te vertellen" "wowow slow down harry wat moet je me vertellen?" "De bruiloft, troy. Zayn troy is..." op dat moment gaat zayn zijn mobiel zwart hij ziet het apple logo verschijnen en dan is heel zijn mobiel uit. Zayn vloekt zijn mobiek was al ver leeg natuurlijk...troy is wat...hij zal wel ongerust zijn ofzo. Als het zo belangrijk is kan harry het wel vertellen als ze elkaar zien. Zayn zet de muziek nog wat harder, it is time to be happy.
Na twintig minuten rijd zayn de parkeerplaats op. Er staan een paar auto's hij herkent die van zijn vader en van Louis. Zayn zet zijn zonnebril op, pakt zijn thuis uit de achterbank en loopt het gebouw in. Hier ergens zijn de kamers om om te kleden en de gasten te ontvangen, dan moete ze door de tuin naar het gebouw waar alles gehouden word. Het is net het kasteel als je door het raam kijkt zie je het al staan. Heel sprookjes achtig met die mooie tuin eromheen. En dan heeft zayn het nog niet van binnen gezien. Vlinders bloeien in zijn buik hij word toch wel enthousiast. "Zayn! Daar ben je" zayn draait zich om en word begroet in een knuffel van jacob. "Hey pap" "je ziet er goed uit jongen kom, breng ik je naar de andere. Er is al een persoon om je haar te doen, je pak ligt ookal klaar. Wil je nog douche? Want zelfs dat kan" zayn moet lachen om zijn vaders enthousiasme. "Nee ik hoef niet te douche heb al twee keer gedoucht. Ik was me nog wel even snel...wijs de weg zou ik zeggen".
Ze lopen door een grote open gang. Je kan zo de tuin in kijken. "Hoe voel je je" "nerveus maar kan niet wachten" "goed om te horen zayn" jacob draait zich om en legt zijn hand opz ayn zijn schouder. "Ik ben echt heel erg trots op je en zo blij dat je iemand gevonden hebt waar mee je je rest van je leven wil doorbrengen. Ik weet een relatie blijft lastig je hebt je verschillen maar ik weet zeker dat het met jullie twee goed komt. Nogmaals het spijt me dat het even duurde voordat ik troy heb geaccepteerd, maar hij hoort nu volledig bij de familie" jacob heeft tranen in zijn ogen waardoor zayn ook emotioneel word. Hij kijkt naar boven en knipperd paar keer. "Pap asjeblieft niet nu al straks kom ik met dikke rode ogen de zaal in" ze moeten beide lachen en geven elkaar nog een knuffel. "Dankje wel pap heel fijn om te horen". Jacob doet de deur open en zayn loopt net binnen als louis en niall hem al om de hals vliegen. "Hehe daar is die dan de bruid" "fuck you louis" "louis be nice het is zijn trouwdag" "jajaja straks worden we nog emotioneel. Dus waar ging jij gisteren opeens heen met je dronken kop" "ik ben naar een hotel gegaan" zegt zayn terwijl hij om zich heen kijkt. "Waar kan ik me wassen?" "Die tweede deur daar" "aah top thanks. Nee maar ik wilde even tijd voor mezelf, ben lekker bubbelbad in gegaan, lekker gegeten" louis en niall kijken elkaar aan "hij is in paniek geraakt" zegt louis en niall knikt "100%" "ik ben niet i-" zayn lacht en schud zijn hoofd "okeoke misschien een beetje". Hij hoort niall en louis na discussiëren terwijl hij zich nog een keer opfrist. Als hij klaar is staat de kapper al klaar. "Time to get pretty!" Schreeuwt louis. Terwijl zayn zijn haar en nagels worden gedaan zit hij met de rest te praten. "Waar is harry trouwens? Hij beld me toen straks maar mijn mobiel is leeg" "geeen idee we hebben van hem ook al uren niks gehoord. Hij zal wel ergens verschijnen". "Owja je gaat de zaal trouwens super vinden" zegt niall blij "ja ze hebben flink hun best gedaan" "wie komen er eigenlijk van troy?" "Uhm heel wat vrienden, collega's en klein beetje familie, veel wonen te ver om er bij te zijn jammer genoeg" "aah ag gelukkig zijn er wel goeie vrienden van hem" "klopt maar hij vind het niet super erg dus dan is het goed". Terwijl zayn verder klaargemaakt word komen de gasten langzaam aan op de locatie, de bruiloft gaat dan toch echt zo beginnen.

we'll meet againWhere stories live. Discover now