first meeting

167 10 1
                                    

Liam loopt door het open winkelcentrum op weg naar de supermarkt, Avan gaat koken dus Liam doet de boodschappen. Het gaat erg goed met hem en Avan, soms hebben ze wat ruzie maar dat duurt nooit lang. Ik ben blij dat Avan er is zonder hem had ik er sowieso heel anders bijgelopen. Ik steek een sigaret op, ik ben er niet trots op dat ik weer begonnen ben maar eerlijk het is heerlijk om weer te roken. Net als ik langs de bioscoop wil lopen loopt er een groepje voor bij en ik hoor een stemmen die ik in mijn slaap nog zou herkennen. snel doe ik mijn capuchon op. Bij de ingang van de bioscoop staan Louis, Harry, Niall en Zayn, Louis is aan het stoeien met Niall. "kom dan smurf" "oooh neem dat terug irish shit" Louis heeft Niall vast en gaat met zijn handen door zijn haren. Harry en Zayn staan erbij te kijken en lachen wat. "guys jullie lijken net een stel kinderen" "ik blijf altijd kind Harry" zegt Louis ondeugend. Liam verstijft en staat te kijken zijn vrienden staan nog geen 10 meter van hem vandaan en hij is bang, bang om een gesprek te beginnen. zayn is zo veranderd...ouder geworden meer cheekbones en tatoeages, ook de rest van de jongens zien er ouder uit. hij voelt zijn borst samen trekken en hij krijgt het benauwd. Liam weet meteen wat er gebeurd een paniekaanval. Hij zou moeten weglopen maar hij blijft staan en blijft kijken naar hoe ze met zijn alle plezier hebben en hij hoort er niet bij, het is net alsof zijn nachtmerrie uitkomt. 

Ze zijn je vergeten, ze weten niet meer wie je bent, ze zijn beter af zonder jou

Die zinnen gieren door Liam zijn hoofd

Ze hebben gewoon plezier stel je niet aan....maar toch zouden ze weten dat hij vrij is? Tuurlijk niet ze zijn verder gegaan zonder jou...ga met ze praten en je komt er van zelf achter...

Liam zit in een tweestrijd maar hij doet niks hij kijkt en luistert. "shit" snel draait Liam zich om hopende dat Zayn hem niet heeft gezien. "wat is er Zayn?" hoor ik Louis hem vragen " ik had het gevoel dat we bekeken werden maar ik vergis me denk" "beetje paranoia Z kom we gaan snoep halen" snel ga ik achter een pilaar staan en zie ze naar binnen lopen. ik sta er nog even voordat ik snel verder loop om boodschappen doen maar mijn mood is helemaal omgeslagen.

"wat is er liam?" liam glimlacht avan heeft altijd alles door. liam gaat achter avan staan en slaat zijn armen om hem heen terwijl avan groenten aan het snijden is. "ik uhm, ik heb de jongens gezien" avan stopt meteen met snijden en draait zich om, bezorgdheid is van zijn gezicht af te lezen. "en?" "ze gingen naar de bios, ik heb me verstopt achter een pilaar like the coward Iam. heb een halve paniek aanval gehad" "aah liam...." "ze hadden het goed naar hun zin" "zayn is een echte model is het niet" zegt avan lachend "met zijn scherpe kaaklijn en tatoeages" "enhoe" samen lachen ze er wat over. "liam morgen avond is het feestje, weetje al wat je doet?" "nee" "ik weet het wel, we gaan er naar toe, het word tijd dat ze weten dat je er bent en het word tijd dat jij je angst onder ogen ziet" "misschien" avan draait zich weer om om verder te snijden. "nee niet misschien we gaan" "mmm misschien als ik iets krijg vanavond" "je krijgt eten ben blij" liam legt zijn handen op avan zijn kont "misschien iets anders" avan duwt liam beetje weg "je weet dat ik een mes vast heb...." liam lacht en houd zijn handen omhoog "ik snap de hint" "ga iets zinnigs doen" "zoals wat?" "dek de tafel".

»
"ben je klaar!" "jaja meestal moet ik op jou wachten dus nu mag jij een keer op mij wachten" zayn staat ongeduldig bij de voordeur. "troy komop ik wil optijd bij mijn vader zijn" "ja troy schiet op" zegt louis schreeuwend. ze hebben met zijn alle bij zayn verzameld. "wie komen er eigenlijk allemaal?" vraagt niall. "wij, jacob en anne natuurlijk uhm ik heb avan ook uitgenodigd, elena en amy, ed komt ook en dan die vriend van je pa waar die helemaal enthousiast over is" "en hayden" voegt harry toe. "oke ben er let's go" zegt troy, ze gaan met twee auto's. zayn glimlacht tevreden als ze in zijn oude straat aan komen. "jezus dit is lang geleden" zegt louis terwijl hij naar het huis van liam kijkt iedereen is even stil. als de deur open gaat en daar staat anne "kom binnen joh bijna iedereen is er al". ze kunnen meteen doorlopen naar de tuin er staat wat muziek op "zayn!" "ed!" ze geven elkaar een knuffel het is al weer een jaar geleden dat ze elkaar voor het laatst hebben gezien. "nog steeds rood zo te zien" "nog steeds knap zo te zien" ze lachen allebei. iedereen groet elkaar "hey elena" elena geeft hem een knuffel ze is een echte vrouw geworden, haar zachte vormen in haar gezicht zijn weg ze zou zo model kunnen zijn. "je ziet er geweldig uit elena" "dankje zayn jij ook, ik volg je tot op de voet je vorige kunst collectie was prachtig ik ben benieuwd wat je dit keer hebt" "oh echt waar?" "ja ik heb zelfs een stoel gekocht, ben een grote fan" "aah das echt vet, ja mijn nieuwe collectie bestaat uit schilderijen dat is deel 1 tenminste". iedereen staat een beetje bij elkaar wat met elkaar te praten "wie wilt er wat drinken!" "IK dacht dat je het nooit zou vragen" schreeuwt niall waardoor iedereen lacht "is het te vroeg voor alcohol?" vraagt louis terwijl hij jacob aan kijkt. ze beginnen tegelijk te lachen "dus wat lust je?" jacob, troy, louis helpen een koelkast naar buiten zetten. "iedereen kan gewoon wat drinken pakken, hou je niet in vanavond mag het allemaal". "wat lust jij schat" troy geeft mij een kus op mijn voorhoofd "doe maar een bier" "oke komt eraan". "aah alles gaat goed he tussen jullie?" vraagt amy "hey amy wat leuk om je weer te zien" "samee zo lang geleden" "enhoe, maar ja het gaat goed tussen ons, hoe is het met jou en de liefde" op dat moment komt elena naast amy staan en amy doet haar arm om haar heen "wij zijn ook gelukkig is het niet" elena glimlacht en ze geven elkaar een kus. "omg.....wie had dat gedacht, sinds wanneer?" "uhm we hebben nu 5 maanden haha" zegt elena verlegen "gefeliciteerd ik ben zo blij voor jullie".
na een half uurtje gaat harry de deur open doen voor iemand en komt terug met hayden. hayden is eerlijk gezegd niet super veel veranderd "hey" iedereen groet hem en ze komen samen bij ons staan. "nou zet die BBQ maar aan jacob iedereen is er" "mmm nee we missen er nog twee". ohja avan ofcourse "hebben jullie avan gesproken?" vraagt zayn bedenkend. "pff dat is echt al heeeel lang geleden" zegt harry, "ja same, ben benieuwd wat hij allemaal aan het doen is" "hij werkt bij een bar" zegt hayden uit het niets "oh is wel iets voor hem met zijn vlotte praatjes" "zo enhoe ben benieuwd of die nu wel geluk heeft met de liefde" "ohjaa die heeftie" iedereen draait zich weer om naar hayden. "heeft hij een relatie?" hayden grijnst "ja leuke gozer" "oh ben benieuwd".

we'll meet againWhere stories live. Discover now