Alone again

127 9 6
                                    

"Liam?" "Ja" liam probeerd zo normaal mogelijk te klinken. Hij staat nog steeds onder de douche. "Ik ben even boodschappen doen, heb je nog iets nodig?" "Nee dankje" "oke tot straks".
Liam wacht een paar minuten voordat hij de douche uitstapt en nat de woonkamer inloopt. In de keuken zoekt hij naar iets sterks, hij vind in een kast nog een fles wodka staan, dit zal wel helpen. Hiij loopt terug naar de badkamer en sluit zich weer op. Drinken onder de douche liam voelt zich depressief. Elke slok brand in zijn keel maar het helpt, elke keer als hij aan avan denkt neemt hij snel een slok en na een uurtje is de fles al over de helft. Als liam zijn ogen open doet ziet hij dubbel. Hij is misselijk maar liever misselijk dan een gebroken hart.
"Liam? Sta je nog steeds onder de douche" liam zegt niks. Dan hoort hij geklopt op de deur. "Liam? Liam? Liam gaat het goed". Liam blijft gewoon doordrinken, hopende dat avan hem met rust laat. "Liam dit is niet grappig antwoord". "Liam wat is er? Wat doe je" na een paar minuten geeft liam over. "Liam doe de deur open nu! Je maakt me bang". Liam probeerd uit de douche te stappen maar glijd uit en komt met zijn hoofd tegen de wastafel. Liam voelt geen pijn maar bloed sabbelt langs zijn gezicht. "Omg liam" hij hoort avan wegrennen. Liam trekt zichzelf een beetje omhoog. Hij hoort iemand de sleutel in het slot doen en de deur openen. Hij treft liam zittend tegen de douche met bloed langs zijn hoofd, hij is ook nog eens zeiknat."LIAM oh shit" avan rent op liam af. "Wat is er gebeurd" avan pakt een handdoek maakt hem een beetje nat en houd hem tegen liam zijn achterhoofd. Maar liam lijkt dwars door avan heen te kijken. "Liam..." hij ziet de bijna lege fles wodka. "Ben je gek geworden! Dat is 40%". Met een hand probeerd avan zijn mobiel uit zijn zak te vissen om 112 te bellen. "Ja hallo met avan i-" op dat moment pakt liam avan zijn mobiel en hangt op. "Liam hou op, je moet naar het ziekenhuis" "i-ik wil" liam praat met een dubbele tond dus avan moet moeite doen hem te verstaan. "I-k wil je weg" "je wilt wat weg?". "Neee ik wil jou weg" avan kijkt verbaast. "Liam je hebt denk ik een hersenschudding laat mij de ambulance bellen" "ga weg" "liam" "ga weg!".
Avan schrikt van liam zijn uitbarsting. Liam gaat op zijn zij liggen en huilt hij is een wrak. Avan blijft gewoon bij liam zitten en laat hem slapen, liam is nu te dronken om te functioneren, als hij straks wat sober is breng ik hem wel naar het ziekenhuis denkt avan.
Na een uurtje opent liam zijn ogen, ze zien er een stuk helderder uit maar wel gekwetst. "Je bent hier nog steeds..ga weg" "waarom wil je mij weg hebben,
Ik ga niet weg liam ik ben hier voor je" "je liegt avan, je liegt al maanden, ik wil je uit mijn huis en uit mijn leven". Avan schrikt "w-waar heb je het over" "ik bespaar je de fucking moeite avan. Rot op, pak je spullen en ga" "liam.." liam trekt zich zelf omhoog, de alcohol zit nog steeds in zijn systeem. "Ik zei rot op! Ga!" Avan schrikt en zet een stap naar achteren. "Dat is toch wat je wilt is het niet, kan je eindelijk samen zijn met luc" avan zijn ogen worden groter "hoe-" "ik heb jullie gehoord avan..ik hou van jou..en jij houd van mij" mockt liam luc. "Liam het is niet zoals het lijkt.  "Het is precies zoals het lijkt, je kent luc al weken, je hebt tegen mij gelogen. Je bent verliefd geworden en bent vreemd gegaan, die kus was niks he...je was avonden bij hem en ik heb hem nog geprobeerd een kans te geven. You played me avan. Dus ik geef je een paar uurtjes om je spullen te pakken en te gaan" avan heeft tranen over zijn wangen lopen. "Liam i-ik het spijt me oke. Ik wilde niet dat het zo ging. Ik geef echt om je e-" "maar je houd van luc" het is even stil maar avan knikt. Liam lacht zachtjes maar je kunt de pijn in zijn lach horen. "Perfect en nu oprotten ik ga mezelf niet nog een keer herhalen. Eruit nu!" Liam duwt avan richting de deur. "liam laten we erover praten" liam duwt avan de badkamer uit en doet de deur op slot. "Liam! Please laten we erover praten" "laat me met rust en donder op. Ik wil je niet zien oke laat me met rust" hij hoort avan zuchten. "Beloof me je zelf niks aan te doen liam..ik kom terug om te praten oke?" "Ik beloof jou niks ga weg". Hij hoort na een tijdje niks meer. Liam gaat weer op de grond zitten,hij heeft een knallende koppijn. Hij valt in slaap.

Liam schrikt wakker als hij de bel een paar keer hoort overgaan. Zijn hoofdpijn is erger geworden. Hij is nu al vier dagen thuis. Hij heeft de afgelopen dagen alleen maar pizza besteld en gegeten, hij heeft niet meer gedoucht, geschoren of zich omgekleed. Hij eet en drinkt en zo af en toe doet hij een lijntje om zich een beetje beter te voelen.
Hij heeft nu al drie dagen niet gewerkt en al vier dagen niet op zijn mobiel gekeken. Maar liam doet zijn best snel naar de voordeur te lopen. Het huis ziet er leger uit, avan is echt weg. Maar het is een zwijnenstal. Overal liggen pizza dozen, blikjes, flesjes. De aanrecht staat vol met afwas. Door het raampje heen ziet hij louis, harry en zayn staan. Hij zucht en doet de deur open. Ze schrikken alledrie als ze liam zo zien.
"Wat?, als avan je heeft gestuurd kunnen jullie weer weggaan".  Liam wilt de deur sluiten maar louis zet zijn voet er tussen en stapt gewoon naar binnen. " hij heeft vertelt wat er gebeurd is en was erg ongerust. Liam lacht minachtend "ja het zal wel". Ze lopen de woonkamer in, het is een echte zwijnenstal. Liam gaat lang uit op de bank liggen. "Ik wil jullie best drinken aanbieden maar ik heb alleen maar bier en alle glazen zijn vies denk ik" ze kijken elkaar aan. "Liam hoe lang zit je al thuis?" Vraagt harry. "3-4 dagen denk" "liam we vinden het erg vervelend voor je dat het zo is geëindigd tussen jou en avan" begint louis voorzichtig. " maar je kunt niet zo blijven doorgaan, we maken ons ook zorgen om je" "wij kunnen helpen, als wij nou het huis opruimen fris jij jezelf op". "Nee dankje...als dat het was...daar is de deur, ik ga zo chinees bestellen denk". Harry en louis kijken naar zayn. Zayn legt zijn hand op die van liam zodat liam hem aankijkt. "Liam het is niet erg om vedrietig te zijn, wij proberen je te helpen" liam trekt zijn hand weg. "Ohja willen jullie echt zo graag helpen.  Zorg er dan voor dat ik geen nachtmerries meer heb of het gevoel heb dat ik stik, zorg ervoor dat die onrust uit mijn hoofd gaat. Zorg ervoor dat ik avan vergeet en gewoon niks meer voel, als jullie zo graag willen helpen zorg ervoor dat ik me niet zo alleen voel!...ik ben alleen ja! Geen moeder, geen vader en nu is avan ook weg ik heb niks meer! Niemand die van mij houd en niemand om van te houden" liam huilt. "Ik wil dit niet..alles is klote, ik probeer mezelf aan te passen maar niks is meer hetzelfde...het lijkt alsof ik stil sta en iedereen leeft maar verder. Ik had gewoon in de gevangenis moet blijven, een plek waar iemand zoals ik thuis hoor".louis, harry en zayn zijn er helemaal stil van niet wetende wat te zeggen. Ze wisten niet dat liam zich zo voelde. "Je hoort niet in de gevangenis liam, zeg dat nou niet" zegt zayn zacht. "Jullie kennen mij niet eens meer dus hoe weet je dat he. Ik was een assshole vroeger en ik ben een asshole nu, Kunnen jullie asjeblieft gaan, ik wil alleen zijn". "Liam wij....wij zijn er voor je oke" liam draait zich om en negeert ze. "Wij komen binnekort weer langs oke" zegt louis voordat ze alledrie liam alleen laten.

we'll meet againWhere stories live. Discover now