twelve.

562 44 6
                                    

,,Na čo myslí?"

,,Na to, ako ťa dostane do postele."

V tú chvíľu sa mi prevrátil žalúdok naruby, vyvaľoval som na Louisa oči. ,,To si snáď kurva robíš srandu," zasyčal som pomedzi zuby. Lou so smiechom záporne pokrútil hlavou.

,,Vieš, že je Harry... No. Iný ako ostatní muži. Je v podstate ako žena a ty si magnet na ženy," žmurkol, ukazujúc svoj chrup. Začalo mi mykať rukou, musel som sa poriadne ovládať, aby som mu nevrazil. A Harrymu taktiež.

Radšej som to všetko so skrčeným obočím predýchal a pomaly sa ukľudňoval. Neprišiel som sa zahadzovať so Stylesom a Tomlinsonom, prišiel som hľadať Rose!

,,Ak mi dovolíš, idem sa prevetrať na Christophovi. Nevyjebte tu zo seba duše a nestrašte svojimi orgiami služobníctvo." Riekol som, na čo sa Louisova tvár skrčila do prekvapeného výrazu.

,,Prasa."

,,Drž hubu, Tommo."

×××

Christophove nohy zanechávali na vrstve snehu odtlačky podkov, ktorými mal spevnené kopytá. Dotyk jeho nôh so zemou vytváral vŕzgavý zvuk. Christophe sa neustále ošíval, z čoho som usúdil, že mu je zima.

Ale mňa to vôbec netrápi, Chris.

Obzeral som sa po tmavom lese, pozorujúc každý objekt a detail. Musel som ju nájsť.

A potrestať.

Žrebcovi som prudko zatiahol za uzdu. Videl som ju.

Hoc sa už stmievalo, a kvôli šeru som nevidel tak ostro, no vedel som, že nik iný tu v týchto hodinách nechodil. Nikdy tu nikto nechodil.

Okrem vlkolakov a strážcov temnoty.

Zoskočil som z môjho tmavého koňa, plížiac sa k nej. Oslovil som ju najstrašidelnejším hlasom, aký som vtedy zo seba vedel vydať, čím sa roztriaslo jej útle telíčko. Potichu si dookola šepkala nie, nie, nie.

,,Oh, áno, Rose. Som to ja," zašveholil som smerom k jej krku. Perami som sa dotkol citlivého miesta na jej hrdle, videl som, ako jej vznikajú zimomriavky. ,,Utiekla si."

Rose sa otočila ku mne, v orieškových očiach jej panoval strach. Ako inak.

,,Pane, ja. Neubližujte mi," začala prosiť. Spojila si dlane k sebe a kľakla si predo mňa. Vždy, keď zavial vietor, rozvial jej dlhé vlnité vlasy, čo mi prišlo skurvene príťažlivé. Nedalo sa zabrániť hrýzaniu si do pery.

,,Trest ťa neminie."

,,Prosím."

Nie, si moja. A tak to zostane navždy.

Bez ďalších zbytočných slov som sa k Rose sklonil, chytajúc ju za ruku. Zdvihol som ju zo zeme, ale nezdalo sa mi, že by odtiaľ chcela ísť preč.

Namiesto slov sa rozvzlykala. Musel som sa poriadne upokojovať. Nemal som rád ufňukané dievčatá.

,,Rose, veľmi dobre vieš, že aj keď budeš plakať, nevyhneš sa tomu. Nezmäknem, veď som strážca temnoty!" Zvýšil som hlas, ťahajúc ju k Chrisovi. Neochotne nasadla na kožené sedlo, ja som si sadol pred ňu.

Potriasol som ohlávkou i uzdou, kôň sa pohol vpred, čo donútilo plavovlasé dievča držať sa môjho chrbta. Nebolo to príjemné. Držala sa ma moc silno.

,,Čo mala znamenať tá bitka? Ako si sa opovážila udrieť ma!" Vykríkol som na ňu, len sklopila pohľad. ,,Mohla som ťa udrieť aj silnejšie," zamrmlala si popodnos. Krv v žilách sa mi začala variť, chuť na sex s ňou sa zväčšoval. Chcel som počuť, ako trpí.

Dark guardian《z.m》✓Where stories live. Discover now