thirty-one.

437 37 5
                                    

,,Kto ti povedal, že ťa vnímam ako štetku?"

Nevedela som, čo som mu na to mala odpovedať. Bola to veľmi zvláštna a neočakávaná otázka. Uprela som svoj pohľad na biely strop, hľadajúc kdesi v hlave tie správne slová na odpoveď.

,,J-ja som to nejako zistila sama, Zayn. Tvoje skutky predsa hovoria za všetko.“ Odpovedala som s trasúcim sa hlasom. Konečne som sa mu chystala povedať, ako celý pobyt v tomto strašidelnom dome vnímam a ako sa tu cítim.

,,No, to som teda zvedavý.“ Zamyslene predniesol a ja som nemohla uveriť tomu, že sa tváril tak, akoby mi nikdy nič zlé neurobil.

,,Ehm. Znásilnil si ma, neustále na mňa kričíš, ubližuješ mi, udrel si ma. A to najhoršie je práve to, že ma ani len nechceš pustiť domov. Si v podstate ako nejaký tyran. Vieš, čo? Meisce strávené tu, sú najhoršie v mojom živote, a to som prežila už mnoho nešťastia. Nikto sa ku mne nechová normálne, každý ma považuje iba za obyčajnú bábiku, ktorú tu máte iba na poskytovanie sexu.“ Odvetila som všetky svoje trápenia. Čakala som na jeho reakciu. Pozrela som sa na jeho výraz tváre. Najprv vyzeral dosť nahnevane, mračil sa, no potom sa zatváril, akoby ho niečo vážne mrzelo.

,,Rose. Práve teraz sa to snažím napraviť. Aj Lou sa k tebe začal chovať lepšie.“ Jemne ma pobozkal na líce a pohladil ma po vlasoch. Chcela som z jeho úst počuť hocakú formu ospravedlnenia sa, no nedočkala som sa. Zbytočne som si robila nádej.

,,Ale ja chcem ísť domov, rozumieš? Nepotrebujem trčať v dome s ľuďmi, ktorých absolútne nepoznám! Chcem byť doma so svojou matkou! Prečo ma tu neustále držíte? Ak chcete sex, tak si nájdite nejakú inú ženskú, ktorej to nebude prekážať!“ Vyletela som naňho, stále som nechápala, ako som mu mohla dovoliť, aby sa so mnou mohol vyspať.

,,Nemôžem ti to povedať, jasné? A je mi jedno, či chceš ísť domov, jednoducho ťa tam nesmiem pustiť. On mi to prikázal a ja ho musím poslúchať, inak by ma zničil.“ Riekol so skleslým tónom a zapozeral sa mi hlboko do očí. Tie jeho sa čoraz viac menili na čierne, asi sa na mňa skutočne hneval. No ja som na hnev mala väčšie právo.

,,Kto ti to prikázal?“ Spýtala som sa nechápavo.

,,Nemal by som ti to vôbec hovoriť, pretože budem mať z toho problémy, no poviem ti aspoň jeho prezývku. Temný pán.“ Tušila som, kto je Temný pán. Nemohol to byť nik iný, než sám diabol. Aj v tej knihe bolo napísané, že strážcovia temnoty mu slúžia a vykonávajú zaňho hrôzostrašné skutky.

,,Je to diabol, že je to tak?“

Zayn rozšíril oči a poobzeral sa navôkol seba, akoby cítil, že nás niekto sleduje. Po tom, čo sa ubezpečil o tom, či tu nie je s nami niekto ďalší, mierne prikývol. ,,Dávaj si pozor na vyslovenie toho slova. Nemá rád, ak ho tak ľudia nazývajú. Tvrdí, že sa tak môže nazývať iba on sám.“ Šepol, pričom mi venoval krátky pohľad.

,,Ver mi, ak by som ťa pustil domov, on si ťa nájde sám a to by nebolo nič dobré.“ Oznámil potichy, čím ma vystrašil ešte viac. Bolo tu toľko nevyriešených záhad a strašidelných bytostí. Aria, vlkolaci, Temný pán, Zayn... Na mňa to začínalo byť už trochu moc. Moja myseľ sa strácala vo vlastnom strachu, telo mi čoraz viac zvierali kŕče spôsobené desivými javmi v posledných mesiacoch môjho života.

,,To tu mám zostať naveky uväznená? Zayn, pochop, že potrebujem žiť normálne! Musím si nájsť prácu, mať manžela a deti, o ktoré sa budem starať.“ Slané slzy mi stekali dolu po lícach, keď som si predstavila svoju budúcnosť medzi týmito chladnými múrmi.

,,Rose, prestaň plakať. Po tom, čo nám pomôžeš, pokúsim sa ťa dostať d-domov...“ Počas rozprávania sa mu zlomil hlas. Mokré líca mi zotieral bruškami prstov.

.Zayn.

Bol som smutný z Roseiných slov o manželstve a deťoch. Obával som sa i toho, že chcela jednoducho odísť domov a zabudnúť na tento dom. Na všetkých ľudí v ňom. A na mňa.

,,Už idem spať. Dobrú.“ Zamrmlala si popod nos, otočila sa mi chrbtom a sfúkla maličké svetlo sviečky. Okamžite som ovinul ruky navôkol jej útleho drieku. Mal som chuť objímať ju do konca môjho života. Bola tak nádherná.

,,Dobrú noc, láska.“ Pobozkal som ju na spánok a zhlboka sa nadýchol vône jej krásnych orieškových vlasov.  Zavrel som oči, cítiac dotyk jej drobných dlaní na mojich. Vtedy som zistil, že nedodržím svoj sľub o prepustení Rose domov. Nedovolím jej odísť. Nie, nedovolím.

Náhle som začul zvuk klopania na dvere. Otrávene som sa odlepil od Rose, postavil sa na rovné nohy a hojdavým krokom som sa dostal k východu z izby. Pomalým pohybom som otvoril drevené vŕzgajúce dvere a vykukol von. Stál tam Louis s Kyleom.

,,Čo tu kurva hľadáte? Je neskoro!“ Skríkol som po nich šeptom. Oni sa iba pobavene uškrnuli a ukázali prstom na môj rozkrok. Až vtedy som si uvedomil, že pred nimi stojím nahý a tým som im aj prezradil, čo som s mojou plavovlasou dievčinou robil. Prudko som si moje intímne miesta zakryl, určite som mal úplne červené líca.      

,,Tak my tu máme obrovské problémy a náš vodca si sexuje s Rosemary. Vážne úžasné.“ Louis otrávene pregúľal očami. Mal som chuť vraziť mu za jeho drzé úkony.  

,,Aké problémy?“ Opýtal som sa.

,,Harold odišiel! Už ďalší strážca nás opustil a tebe to je úplne jedno!“ Vykríkol nízky brunet svojím zženštilým hlasom a slabo ma udrel do hrude. Ak som mal povedať pravdu, ani mi Harryho neprítomnosť neprekážala. Nenávidel som ho od toho okamihu, čo hnusne podviedol Louisa a znásilnil moju ružičku Rose. A predovšetkým, keby tu teraz bol, určite by znásilnil aj mňa, pretože som nahý.

,,Mne je to fuk. Bolo to jeho rozhodnutie.“ Mávol som rukou.

,,Je ti to fuk?! Malik, ja som toho muža miloval! Musíme ho hľadať!“ Jačal po mne Lou, akoby bol zmyslov zbavený. Naskytol sa mi pohľad, ako asi budem vyzerať, keď odíde Rose. Louis mal tmavé kruhy pod očami, červené oči od plaču a jeho telo bolo nesmierne vychudnuté.

,,Zaynie, Harry sa musí predsa vrátiť. Je súčasť strážcov. Vaša moc sa znovu oslabila. Už nemôžete strácať ďalších ľudí, keď ste len traja. Zamysli sa, prosím.“ Kyle na mňa pozeral šteňacím pohľadom a prosil ma na kolenách.

,,Kyle, postav sa, sakra.“ Prikázal som mu zvýšeným hlasom a potiahol som ho hore. No tým, že som si už nemal čím zakrývať intímne miesta a Kyle pri mne kľačal, vyzeralo to vážne zvláštne. To, čo bolo najhoršie, bola prítomnosť niekoho ďalšieho. Chudák Luke videl dosť nechutne vyzerajúcu udalosť.

,,Nie je to to, ako to vyzerá!“ Skríkol som s rozšírenými očami. Luke vydesene prikývol a vycúval naspäť. 

 ,,Okay, zajtra ho skúsime pohľadať. Ale uvedomuješ si, že musím opäť zrušiť stretnutie s Draculom?“

,,Pôjdeš tam aj neskôr. Toto je dôležitejšie.“

,,Dobre. Už idem spať, chalani. Dobrú noc.“ Kyle s Louisom sa so mnou rozlúčili a zhasli na chodbe. V tme som sa nemotorne dostal späť k Rose a dotýkal sa jej. Ešte nespala, pretože sa pod mojimi dotykmi neustále hýbala a chichotala sa.

,,Zaaayn, to šteklí!“ Zatiahla so smiechom. Miloval som jej smiech. Miloval som jej telo. Jej oči. Ju.

// A/N //

Wey Heyy x

Teraz k časti: Zayn ju milujéééééééééééééééééééééééééééééééééééé ! :D :D <3 Ale nebojte sa, to je len Aria :/ Ona ho ovláda :/

Ale to hádam nevadí :D :D :D Fú, už sa teším na to, ako tú blbú sirénu zabijú. MUAHAHA 3:D :DD

Hrozne moc vám ďakujem za neuveriteľných 6000 reads! ♥ THANK YOU LOVES

Vote and comment xx

*Tamm* 

Dark guardian《z.m》✓Where stories live. Discover now