kibeszélő - 326. rész

55 5 4
                                    

Spoiler!!


Ok hát ez is elérkezett. Kezdjünk is bele.
Először rohadtul idegesítő, hogy így elhúzzák. Már várom a nagy leszámolást meg minden erre eltelt 20 perc és semmi.
Másodszor nagyon jó volt, hogy kaptunk egy Achnologia előzmény sztorit. Nem gondoltam volna, hogy csinálni fognak ilyet. Ez tetszett és remélem, hogy folytatják még.
Harmadszor a látványvilág egyszerűen naggggggggggggggyooon jó. Tudom, hogy minden részben elmondom, de ez akkor is igaz. Mikor Achnologia azokkal a lézer bomba cuccokkal lő és Erzát látjuk, ahogy a haja libben és meglepődve néz és minden robban mögötte. Huh az nagyon erős jelenet volt.

Negyedszer Achnologia brutál erős és nem tudom, hogy Natsuék hogyan fogják legyőzni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Negyedszer Achnologia brutál erős és nem tudom, hogy Natsuék hogyan fogják legyőzni. (Jaj istenem Sting...) Biztos majd a szeretet erejével....
És most már tudjuk, hogy Lucy mivel akarja legyőzni őt. Na erre nem számítottam... Meg arra se, hogy Lucynek jutott csak az eszébe. (Na látod, tudsz te ha akarsz...)
Már nagyon nagyon várom a végét. Már alig bírok magammal.... Kíváncsi vagyok,  hogy Natsuék hogyan győzik le és hogy Lucy terve hogyan sikerül, meg persze ha kapunk még előzmény sztorit az is érdekelne...

Ennyi is lenne....
Nektek hogy tetszik? Írjátok meg kommentben.
További jó olvasást...
Hanga 😘

Fairy Tail minden mennyiségbenWhere stories live. Discover now