Κεφάλαιο 60

728 63 29
                                    

Άκης P.O.V.

Έβαλα τα σουβλακια σε ένα πιάτο και το άφησα στο τραπέζι του σαλονιού. Κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο να ξυπνήσω την Έλενα. Μπήκα στο δωμάτιο και την είδα να έχει απλωθεί στο κρεβάτι σαν χταπόδι. Το στόμα της ήταν λίγο ανοιχτό και λίγο σακάκι έτρεχε στο πλάι κάνοντας τη να φαίνεται σαν μικρό παιδάκι. Είναι τόσο γλυκούλα. Τη πλησιάζω αργά και τη σκουνταω απαλά.

"Ψιτ ξύπνα. Έλα το φαι είναι έτοιμο. Σήκω.",της λέω και μου διωχνει το χέρι και μουγκρίζει.

"Μμμ..."

"Έλα ξύπνα.",της κάνα λέω σκουτωντας την. Την βλέπω να ανοίγει τα μάτια της και να με κοιτάει περίεργα. "Άντε σήκω!",της λέω και φεύγω από το δωμάτιο. Κάθομαι στον καναπέ και την περιμένω να βγει από το δωμάτιο. Μετά από λίγο την βλέπω να περπατάει προς το μέρος μου φορώντας τη μπλούζα μου με τα μαλλιά της λίγο ανακάτεμα και αλήθεια σας λέω δεν θα με πείραζε να βλέπω αυτή την εικόνα κάθε μέρα.

Κρίμα όμως.

Αυτό δεν γίνεται.

Πλησιάζει με αργά βήματα και κάθεται στον καναπέ λίγο μακριά μου. Πιάνω το πιάτο με τα σουβλακια και τις το δίνω. Με κοιτάει ερωτηματικά και κουνάει το κεφάλι της αρνητικά.

"Φάε.",της λέω και την κοιτάω με άγριο βλέμμα.

"Δεν θέλω. Ξέρεις πόσες θερμίδες εχουν;",μου λέει και με κοιτάει μέσα στα μάτια.

"Δεν με νοιάζει. Θα φας. Πριν λιποθυμισες. Φάε. Το ένα τουλάχιστον. Για μένα που σε φιλοξένησα.",της λέω προσπαθώντας να κάνω τα γλυκά ματάκια.

Λέξη κλειδί προσπαθώντας.

Τη βλέπω να γελάει και της χαμογελάω και εγώ.

"Ευχαριστώ.",λέει απλά και παίρνει το πιάτο της. Μετά από πέντε λεπτά έχω φάει ήδη δύο σουβλακια έχω πιει τρεις μπύρες και η Έλενα δεν έχει ούτε το μισό από το πρώτο σουβλάκι.

Ανοίγω άλλη μια μπύρα και ξαπλώνω πίσω στον καναπέ κοιτώντας τη να τρώει αργά. Μοιάζει να καταλάβαινει ότι το βλέμμα μου είναι πάνω της και βλεπω τα μάγουλα της να κοκκινίζουν. Αλλά δεν αντιδράει. Την προσοχή μου αποσπά ο ήχος του τηλεφώνου. Βλέπω την αναγνώριση και είναι ο Δημήτρης. Μα καλά τι θέλει αυτος; Το σηκώνω και το βάζω στο αυτί μου χωρίς να μιλήσω.

📲📲

"Έλα ρε με άκους;"

"Ναι.",λέω απλά.

My Little DevilΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα