Κεφάλαιο 46

721 64 36
                                    

Έλενας P.O.V.

Μμ...έχω πιαστεί ολόκληρη. Πονάω. Ανοίγω τα μάτια μου σιγά σιγά. Όπα. Δεν είμαι στο κρεβατάκι μου. Και έχω και ένα πονοκέφαλο. Κοιτάω τριγύρω και αναμνήσεις από χτες το βράδυ μου έρχονται στο μυαλό. Ααα στο μπαράκι είμαι. Σηκώνομαι σιγά σιγά από το πάτωμα και βλεπω όλους τους άλλους να κοιμούνται. Ψάχνω το κινητό μου στις τσέπες μου αλλά δεν είναι. Κοιτάω γύρω γύρω και το βλέπω σε ένα τραπέζακι. Σηκωνω αργά και πάω προς το μέρος μου μέχρι που σκουντουφλαω κάπου.

"Μμμμ...",ακούστηκε ένα μουγκρητό. Γυρνάω και βλέπω τον Άλεξ αγκαλιά με την Λίνα να κοιμούνται. Ευτυχώς δεν ξύπνησαν. Συνεχίζω το δρόμο μου προς το κινητό μου.

Όπα.

Πάμε ένα ριπλέι.

Ο Άλεξ. Ο αδελφός μου. Κοιμάται αγκαλια με τη Λίνα. Που από το τότε που γνωρίστηκαν φαγονονται. Τελικά το ποτό έχει άσχημα αποτελέσματα. Παιδιά να το αποφεύγετε.

Ο ήλιος δεν είχε ανατηλει ακόμα και έτσι δεν έχει πολύ φως αλλά μπορούσα να ξεχωρίσω τις φιγούρες του να κοιμούνται. Λίγο πιο δίπλα ήταν η Κλειώ αγκαλια με τον Άγγελο, ενώ ο Δήμος ήταν αγκαλιτσα με τον Έλβις. Ο Τόλης ήταν πάνω στο πάγκο μαζί με τον Πάνο και ο Τεό σε ένα τραπέζακι. Μόλις φτάνω το κινητό μου το ανοίγω και βλέπω ότι η ώρα είναι 5:30.

Αλλά δεν έχω όρεξη να ξανά κοιμηθω. Ίσως πάω μια βόλτα. Ναι αυτό θα κάνω. Μπας και μου περάσει τι κεφάλι με τόσο που ήπια χτες. Αφήνω το κινητό κάτω και πάω να βρω το μπουφάν μου. Το οποίο δεν εχω ιδεα που μπορεί να βρίσκεται. Μόλις το βρίσκω πεταμένο κάτω από ένα τραπέζακι το βάζω και περπατάω αργά προς την είσοδο. Ξεκλείδωνω σιγά και φεύγω.

Λίνας P.O.V.

Πω ρε πουστη μου. Τι γαμώ πονοκέφαλος είναι αυτός. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Πόσο ήπια; Βολευομαι καλυτερα στο κρεβάτι μου, που για κάποιο λόγο είναι πιο μαλακό και βολικό σήμερα. Έχει και μια παράξενη μυρωδιά. Δεν πολύ δίνω σημασία βέβαια γιατί είπαμε έχουμε πονοκέφαλο. Γρήγορα με ξανά παίρνει ο ύπνος.

Άλεξ P.O.V.

"Να τους ξυπνήσουμε;"

"Βγαλ' τους μια φωτογραφία πρώτα."

"Ρε ξυπνήστε τους."

"Και στον Άλεξ τι θα πούμε;"

"Δεν το σήκωσε το τηλέφωνο η άλλη."

"Μα που μπορεί να πήγε."

"Τι ώρα είναι;"

"Έχει πάει 12."

My Little DevilΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα