Κεφάλαιο 19

927 77 0
                                    

Άλεξ P.O.V.

Γαμώτο σκέφτηκα. Δες πως με έκανε!

Flashback

Και εκεί που περπατούσα ξέγνοιαστα και ωραία με το ποτό μου στο χέρι πλησιάζοντας ένα γκομενάκι όλα τα λεφτά νιώθω κάποιον να πέφτει πάνω μου, με αποτέλεσμα όλη η βότκα να πέφτει πάνω στην μπλούζα μου!

"Γαμώτο! Δεν προσέχεις που πας;",είπα εκνευρισμένος."Είσαι τελείως γκαβο παιδάκι μου;",συνέχισα νευριασμένος και τότε παρατήρησα ποιος ήταν. Ή μάλλον ποια. Η κοπέλα που όλη μέρα μου πάει κόντρα.

"Σιγά καλέ πως κανείς έτσι;",με ρώτησε ενώ τώρα φάνηκε να παρατηρεί ότι με έχει κάνει χάλια.

"Χάλια με έκανες!",της φώναξα ενώ είχα αρχίσει να νευριάζω.

"Ας πρόσεχες.",μου είπε απότομα και γύρισε για να φύγει. Δεν πρόλαβε όμως γιατί την κράτησα σφιχτά από το μπράτσο και τώρα το σώμα της ήταν κολλημένο στο δικό μου ενώ τα πρόσωπα μας απεχουν λίγα μόνο εκατοστά. Είμαι τόσο κοντά της μου μπορώ να νιώσω την κόφτη της ανάσα να πέφτει πάνω μου. Κοιτάω λίγο τα χείλη της. Είναι τόσο κόκκινα και ζουμερα. Θα μπορούσα να τη φιλήσω. Μα καλά τι σκέφτομαι; Δεν πάω καλά.

"Για δεύτερη φορά. Σου είπα να προσέχεις. Δεν ξέρεις πού μπλέκεις.",της φώναζα. Είχα πραγματικά νευριάσει. Δεν ξέρω όμως γιατί. Ίσως γιατί με έλουσε και μου πήγαινε συνέχει κόντρα. Ναι αυτό είναι. Για αυτό είμαι θυμωμένος. Της εσφηξα το χέρι της και φάνηκε ότι πόνεσε αλλά προσπάθησε να το κρύψει.

"Ούτε εσύ ξέρεις πού μπλέκεις!",μου είπε και τράβηξε απότομα το χέρι της. Έκανε μεταβολή και έφυγε, ενώ εγώ είχα μείνει να την κοιτάω.

Εντ οφ Flashback

Τα νεύρα μου. Πλησίασα γρηγορα το τραπέζι για να πω στα παιδιά ότι θα έφευγα. Μου είχε χαλάσει η διάθεση και είχα και νεύρα.

"Ρε μαλακά ποιος σε έκανε έτσι;",άκουσα τον Πάνο να μου λέει.

"Άσε μας και εσύ ρε. Εγώ την κάνω.", απάντησα με νεύρο και πήρα το μπουφάν μου.

"Όπα ρε τι έγινε;",με ρώτησε απορημένος.

"Σαν τι να γίνει δηλαδή;"

"Ξέρω εγώ γιατί είσαι μέσα στα νεύρα;"

"Μάντεψε."

Με παρατήρησε λιγάκι και μετά πάτησε τα γέλια.

"Τι γελάς ρε μαλακα;"

"Ποιος σε έκανε μπάνιο καλέ;",μου είπε και γελουσε ακομα.

My Little DevilWhere stories live. Discover now