•~18~•

471 14 2
                                    

Ding Dong

'Ik ga!!' Roept Nayeon meteen. Ze staat op maar Yoongi pakt haar bij haar trui. 'Nee, anders komt die jongen niet naar binnen omdat hij je maar blijft aanstaren.' Zegt hij. Nayeon en Hoseok lachen. 'Laat me nou.' Zegt Nayeon. Met een glimlach laat Yoongi haar los. Nayeon rent naar de deur.

Nayeon P.O.V

Ik doe de deur open en daar staat hij. 'Hey Jackson! Dat is lang geleden.' Zeg ik. Hij kijkt me met grote ogen aan. 'Jackson?' Vraag ik. 'Oh ja, haha ja dat is weer een jaartje geleden.' Zegt hij verlegen. Ik probeer mijn lach in te houden. 'Kom binnen.' Zeg ik. Hij loopt naar binnen en we gaan de woonkamer in. Iedereen kijkt ons aan en Yoongi staat op. 'Hey, ik ben Yoongi! Jij kwam hier vorig jaar ook toch? Toen was ik er niet bij.' Zegt hij. Hij heeft een grote glimach op zijn gezicht. Ik proest het uit en ga weer naast hem zitten. 'Hey Yoongi, ik ben Jackson.' Zegt Jackson, dan maakt hij een buiging. 'Jongens, we zijn klaar met eten.' Zegt Jin. Iedereen staat op en we ruimen onze borden op. Dan gaan we allemaal op de bank zitten, inclusief Jackson. 'Oke, laten we een spelletje doen!' Roept Taehyung. 'Doen durf of waarheid!' Roept Jungkook dan. 'Ik begin!' Roept Jimin er achter na. 'Namjoon, doen durf of waarheid?' Vraagt hij. 'Mhm, waarheid.' Antwoord Namjoon. Jimin lacht. 'Mag ik jou jams?' Vraagt hij lachend. De rest moet ook lachen. 'Nee jimin! Want...' 'YOU GOT NO JAMS!' Roepen we, we maken Namjoons zin af. Daarna lachen we allemaal. Na een fijn spel vraagt Yoongi Jackson een uitdagende vraag. 'Jackson! Doen durf of waarheid?' Vraagt hij. 'Waarheid.' Antwoord hij. 'Vind je Nayeon de leukste van de groep.' Vraagt Yoongi met een kleine glimlach. Ik sla hem zacht. 'Mhm, ja oke ik geef het toe.' Antwoord Jackson. 'Ik wist het meteen toen je hier binnen kwam!' Riep Taehyung en we beginnen allemaal te lachen. Na een paar vraagjes stopten we. 'Zullen we nu een film kijken?' Vraagt Hoseok. 'HORROR!!' Schreeuwt Taehyung meteen. 'Nee, niet weer!' Roept Y/N. Taehyung en Y/N lachen. 'Stranger Things? Ik heb gehoord dat die serie goed is.' Zegt Jimin. 'Je bedoelt Stranger Jins?' Zegt Jin. En dan lachen we.

'Ik vind een horror film eigenlijk wel goed

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


'Ik vind een horror film eigenlijk wel goed.' Zegt Yoongi grijnzend. Hij kijkt mij aan en slaat dan zijn arm om mij heen. 'Ja precies.' Zegt Taehyung en hij doet hetzelfde bij Y/N met een knipoog erbij. We beginnen allemaal te lachen. Na een tijdje hebben we toch besloten om een horror film te kijken. Telkens bij een eng stukje schuif ik naar Yoongi. Die doet mijn ogen dan dicht totdat het voorbij is. Ik heb het gevoel alsof iemand me de hele tijd aankijkt. Ik kijk naast me en Jackson kijkt me inderdaad aan. Hij glimlacht naar me. Dan word mijn hoofd richting de tv geduwd. Ik kijk naar Yoongi en hij kijkt ook naar mij. Dan geeft hij me een knipoog. We horen een meisje gillen en dan word de tv uitgezet. 'Hey!' Roept Taehyung. 'Genoeg horror voor Y/N en Nayeon.' Zegt Jimin. 'Ja, en ik moet weer eens gaan. Doei jongens!' Zegt Jackson. We zwaaien hem allemaal gedag. Iedereen staat op en gaat zijn gang.

Taehyung P.O.V

Ik loop naar mijn kamer en pak mijn telefoon erbij. Ik krijg een melding van My Kpop News. Ik open mijn melding en zie dat Twice morgen een ontmoetings event heeft. Om 12 uur bij het gebouw van JYP Entertainment. Ik denk eventjes na en besluit dan om er ook heen te gaan. Alleen we hebben 1 probleempje: Ik wil niet alleen gaan. Ik loop mijn kamer uit en loop naar die van Y/N. Ze is degene waar ik me het fijnst bij voel in dit huis, ze is mijn beste vriendin. Ik klop aan. 'Kom binnen.' Hoor ik. Y/N, Jimin en Hoseok zitten en liggen op bed. 'Stoor ik?' Vraag ik. 'Nee hoor.' Zegt Y/N. 'Y/N ik wil je iets vragen. Weet je nog Twice? Die groep van gister?' Vraag ik. 'Ja die ken ik nog. Met Dahyun toch?' Antwoord ze. Ik knik. 'Wil je morgen naar hun event?' Vraag ik. Ze knikt snel haar hoofd. 'Heel graag!' Zegt ze. Ik glimlach. 'Mooi. Doei jongens!' Zeg ik, en dan verlaat ik de kamer. Ik loop naar Jungkook's kamer om hem ook mee te vragen. Hij wilt vast wel wat tijd doorbrengen met Y/N en mij! 'Kookie? Ik en Y/N gaan morgen naar een event, kom je mee?' Vraag ik. 'Uhm, ja okey.' Antwoord hij twijfelend. 'Wat doe je?' Vraag ik. 'Oh niks. Gewoon wat tv kijken.' Antwoord hij. 'Mooi, ik doe namelijk ook niks.' Zeg ik, ik ga naast hem zitten. 'Zullen we gamen?' Vraagt Jungkook. 'Overwatch?' Vraag ik. Hij knikt en pakt het spel al uit de kast. Dan gaat hij weer zitten en beginnen we met spelen. :)

Hiyaa! Weer eens een nieuw deel. Ik wilde jullie even bedanken voor alle support die ik krijg 😊 (Iemand vroeg zelfs voor een seizoen 2 ❤😂) Omdat jullie zo positief zijn zal ik wat meer gaan posten!
Ik was trouwens ook van plan om een Q&A te doen! Stel wat vraagjes en ik zal ze beantwoorden. Het mag over dit verhaal zijn maar ook over mijzelf :) Wees creatief!
I love ya'll ❤❤

Living with 7 boys {BTS FF}Onde histórias criam vida. Descubra agora