song name: sm - the dumbest ent feat. nct

1.6K 54 210
                                    

diyorum ki: "bunca mallıktan sonra en kötü şirket cube olmalı." sm çıkıp yine değişik değişik hareketler sergiliyor, fikrim değişiyor. sonra diyorum: "pledis; pristin gibi yılın çaylak grubu ödülünü almış bir grubu dağıttı, en kötü şirket pledis." sm yine mal mal hareketler yapıp fikrimi değiştiriyor.

umarım sızdırıldığı söylenen o belgeler doğru değildir. nct'nin sisteminin içine bu kadar edilemez yani.

1-) anlıyorum, winwin wayv'ye daha fazla line alsın diye konuldu. güya nct127'da line alamıyordu falan. e gerizekalı, line alacak yer yoksa jungwoo'yu niye aldınız? jungwoo girince gayet iyi line alıp danslarda öne çıkıyor? hayır, wayv'de line alsa yine gam yemem. çinli çocuğa çin alt grubunda söylenen çince şarkıda bile line vermiyorsan hiçbir yerde vermezsin zaten.

2-) nct x nedir hacı? madem mezun olan nct dream üyeleriyle bir grup kuracaksın, NEDEN RENJUN VE CHENLE YOK? MARK DA YOK? ben ne anladım şimdi? jisung'u zaten daha mezun olamadı diye koymuyor. haechan'ın da ismini hatırlamıyorum. nomin'i alıp x'i koymuşlar sonra da "X dReAm ÜyElErİnİn AlT gRuBu". matthew'dir taeseong'dur -kim artık bunlar, onları da bir görsek- almış atmış gruba.

3-) nct indonesia kuruluyormuş. ten ve lucas'ı da koymuşlar. bir karar verir misiniz; ten çinli mi, taylandlı mı, yoksa endonezyalı mı? lucas zaten ana dilini bile konuşamayan adam, endonezya alt grubunda ne halt yedirecekler bu çocuğa?

4-) yuta ve johnny ne zaman kendi eralarına sahip olacaklar? hadi superhuman biraz daha yuta'ya aitti ama johnny cidden hiçbir yerde öne çıkamıyor. lucas, nct u ile çıkış yapmadan önce bile tanınıp fanlara sahip biriydi. johnny biased görünce nikahı basacağım ama öyle bir insan olmadığı için sonsuza dek bu şey gerçekleşmeyecek gibi duruyor gibi görünüyor. sanırım bu sm'in üyeleri tanıtım biçimine bağlı. diyecek bir şeyim kalmadı.

5-) superm'e koyduğun mark ve taeyong'u sal. nct'deki tek main'ler onlar değil. mesela şahsen taeil'i istiyordum. rapper olarak lucas'ın da eklenmesi hoş ama neden jaemin veya jeno değil? neden her yerde bu üçlü? lucas, mark ve taeyong'un isminin geçmediği tek unit x olacak gibi ama ondan da şüpheliyim, her an mark'ı koyabilirler.

6-) exo'ya yaptığı gibi shipperlar arttıkça shiplenen üyeleri ayırıyor. bknz. yuwin, taeten, luwoo. yine bir nebze diğer shiplerden moment geliyor da nefes aldığımı falan hissediyorum.

7-) dream'de mezun olma düzeni var ama yaşı gelince mezun olan tek kişi mark? renjun niye hala grupta? niye 00line'la beraber mezun olacak?

kısacası demek istediğim şu:

sm, nct2018'den önceki ve ondan sonraki birkaç aylık o mükemmel düzenin içine etti. biz nctzen'lerin elinden gelen tek iki şey var:
- sm'e lanet okuduğumuz email'ler atmak.
- ağlamak.

kpop (un)popular opinionsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin