Tizenegyedik fejezet

1.7K 130 2
                                    

Nem nagyon tudtam felfogni,hogy mi történt.De az is az eszembe volt,hogy Luke ivott és lehet,hogy már holnapra nem is fog emlékezni erre az egészre ami történt.

Egy kis idő múlva felálltam és elmentem a fürdőbe ledobáltam a ruhámat és megfürödtem.Felkaptam a pizsamámat.ami eléggé nevetségesnek néz ki de én nagyon szeretem rózsaszín az alapja lovas mintákkal amire az van irva,hogy:"I'm 99,9% sure I'm a Disney princess"

Kimentem a fürdőből és Lukeot láttam meg az ágyban.Amikor meglátott mosolyra húzódott a szája. Bemásztam az ágyba az alkohol szaga megcsapta az orrom amit szóvá is tettem.

-Luke menjél fürödni mert oltári büdös vagy-Befogtam közbe az orrom.

-De akkor gyere te is.-válaszolt és közelebb jött hozzám.Arrébb löktem ami nem tetszett neki ezért felém mászott és a nyakamat kezdte puszilgatni.

-Luke menj innen most fürödtem már büdös az egész szoba elkábulok itt helybe.-Nevetve leszállt rólam és elindult a fürdő felé.

Később besüppedt mellettem az ágy és két kart éreztem a derekamon ami magához húzott.Felé fordultam nyomott egy puszit a homlokomra amin elmosolyodtam.

-Jó éjszakát életem.-Mondta és a nyakamhoz bújt.

Reggel a mellkasán feküdtem a lábunk pedig össze volt gabalyodva.Megkerestem a telóm megnéztem az időt ami 9:50-et mutatott megpróbáltam kimászni mellőle úgy,hogy ne keltsem fel ami sikerült is volna ha az ágy nem kezd el nyikorogni.Luke forgolódott utána pedig kinyitotta a szemét és rám nézett.

-Bocsi nem akartalak felkelteni.-Húztam el a szám.Végig nézett rajtam és elkezdett nevetni.-Csini a pizsid.-Megfogtam egy párnát és a fejének dobtam.Elindultam a fürdőbe,de még utánam szólt.

-Ebbe is jó vagy hátulról-Felmutattam a középső ujjam és bementem.

***

Amikor Luke elfoglalta a fürdőt ledőltem még egy kicsit az ágyra és vissza jöttek a tegnap esti történések.Önkéntelenül a számhoz nyúltam és végig simítottam rajta.De még mindig nem tudom,hogy Luke emlékszik-e rá.Nem szeretném megemlíteni neki ezt elég ha én tudom és kész.

A gondolataimat ő törte meg. Kijött fehér póló és fekete csőnadrág volt rajta.
Úgy döntöttem megkeresem a többieket,de még Luke utánam szólt :

-Nincs fájdalom csillapítód? Fáj a fejem-Fogta a homlokát olyan fancsali képet vágott,hogy megesett rajta a szívem.
Kivettem a gyógyszert a táskámból és a kezébe adtam.

Leültem az ebédlőbe és elkezdtem enni.Később Luke is csatlakozott.

A mai reggeli citromos tea és bundás kenyér volt.Végig néztem a társaságon mindenki fogta a fejét és elég szarul nézett ki csodálkoztam,hogy a tanároknak nem esett le.Elmosolyodtam és ettem tovább.

Amikor már mindenki megette kimentünk a nappaliba,mert megbeszélés lesz a mai illetve a holnapi nappal kapcsolatban.Amikor bejött a két tanár mindenki csendbe lett és bele is kezdtek.

-Holnap délután indulunk haza.Ma elmegyünk megnézni a kirakodó vásárt.Holnap már korán reggel indulunk-bólintottunk.Felmentem a szobába,hogy lehozzam a telefonomat.Amikor indultam vissza hangokat hallottam a folyosón én megálltam és meghallgattam,hogy miről volt szó tudom nem szép dolog hallgatózni de na kíváncsi voltam.

-Te emlékszel valamire a tegnap estéből?-Kérdezte asszem Calum.Lukenak elég jó haverja.

-Egy lányra akinek az arcára már nem emlékszem de azt tudom,hogy smároltunk és nagyon jó volt.-Mondta Luke az arcát sajna nem láttam.

-Nem Sam volt?-Mondta Cal ezekután nem bírtam elhúzni onnan a fejem és tovább hallgattam.

-Nem ez egészen más volt.-Mondta és láttam,hogy lenyomja a kilincset.Gyorsan oda mentem a bőröndömhöz lehajoltam és úgy csináltam mintha nagyon keresnék valamit keresni.Hallottam,hogy nyílik az ajtó,de nem foglalkoztam vele egyszer csak fütyülést hallottam megfordultam és Luke akkor vette le a szemét a fenekemről.

-Többször hajolgathatnál így-Kacsintott.megforgattam a szemem és elővettem egy nadrágot de viszont nem találtam egy normális pulóvert se.Körül néztem és megakadt a szemem egy kockás ingen ami valószínűleg Lukeé volt rávettem magam,hogy én azt minden áron megszerzem.

Ezért oda mentem hozzá a telefonját nyomkodta én pedig  leültem mellé és elővettem a legkedvesebb mosolyomat..

-Luuukeeeee?-Kérdeztem és a nevét elhúztam.

-Mondd.-Mondta.Letette a telefonját.Elővettem a kiskutya nézésem aztán bele kezdtem.

-Ott van a fogason magányosan az a pulcsi és arra gondoltam,hoogy.-Folytattam volna de közbe vágott.

-Nem.-Vágta rá egyből.Farkas szemet néztünk egy ideig aztán elfordultam és felvettem a kabátom. Közbe mondtam a magamét folyamatosan de nem hatotta meg.

Amikor kimentem már majdnem mindenki ott volt kivéve Lukeot és a két lábon járó smink készleteket.

-Madi menny fel és szólj Lukenak.-Szólt az ofő.

-Miért pont én?-Mondtam erre kaptam egy mérges pillantást.

Jobbnak láttam ha inkább csinálom azt amit mondd.Luke akkor jött ki a füdőből láttam hogy az a pulóver van rajta amit én akartam elkérni.Szóltam neki
megfordultam és kimentem.Hallottam,hogy jön mögöttem de nem nagyon foglalkoztam vele.

Busszal mentünk amin mindegyik ülés két személyes volt.Ezért én Emily mellé ültem.Elénk ült Ben és Ashton Az út tök jól telt amíg nem kaptam egy üzenetet.

Luke: tetszik az ingem?:P
Hátra néztem erre villantott egy 1000 wattos mosolyt. Megforgattam a szemme és vissza fordultam.Egyszer az őrületbe fog kergetni.

As Long As You Love Me (átírás alatt)Where stories live. Discover now