37.fejezet

1K 82 1
                                    

-Madison szemszöge -

Suli után átjött hozzám Luke,Emily,Calum,Ashton,Mikey és Dylan. Mindenki bejött levették a cipőjüket és bementek a nappaliba.Én és Emily a konyhába mentünk.Csináltunk szendvicseket.Kivittük a fiúknak.Leraktuk az asztalra,én pedig leültem a szőnyegre Luke elé,Emily pedig Calum ölébe.Amikor Luke észrevett lehajolt és adott egy puszit a hajamra,Ems erre rám mosolygott amit én viszonoztam is.

A fiúk valami akció filmet néztek engem nem kötött le ezért elővettem a telefonom és fel léptem Facere.Kaptam egy üzenetet az egyik unokatesóm írt Daniel.Ő anyu húgának a gyereke.

Daniel Don:Mizu csajszi?❤️
Mindig becézgetjük egymást kiskorunk óta nálunk ez már megszkott dolog.
Me:Semmi baby veled?❤️
Elküldtem és vártam a választ.

-Ja hogy te nem csak velem kavarsz.-Szólalt meg egy hang mögülem.A levegő megfagyott Mikey szájából még egy darab uborka is kiesett a többiek pedig ránk meredtek.

Értetlenül néztem Lukera.A szemébe csalódottság és düh tükröződött.Na akkor kezdődik megint minden elölről.
-Te mégis miről beszélsz?-Kérdeztem felháborodva.Egy ideig farkas szemet néztünk.Amit Dylan tört meg.
-Úristen már ennyi az idő?! Mennünk kell ugye?!-Bökte meg Ashtont.
-Ú tényleg nekünk is indulnunk kell ugye?!-Nézett Calum Emsre és Cliffordra.Felálltak,hallottuk ahogy felveszik a cipőt és kilépnek az ajtón.

-Luke szemszöge-

Egyszerre vagyok csalódott és mérhetetlenül dühös.Amikor tényleg egy lánnyal foglalkozok csak és még arról is lemondok,hogy naponta más lányokkal bújjak ágyba.Erre ez jön,hogy a lány akivel kavarok más csávókat becézget és szivezget nekik.Néztük egymást egy ideig végül ő szólalt meg:

-Elmondanád,hogy mégis mi a franc bajod van?-Nézett összehúzott szemöldökkel.A szemébe düh csillogott.

-Az bazdmeg,hogy csávokat becézgetsz és szivecskézel nekik miközbe velem kavarsz.-Álltam fel a kanapéról.Elkezdett nevetni.

-Fölösleges dolgon akadsz ki,ő az unokatesóm,de úgy látszik te ennyire nem bízol meg bennem.-Egy ideig csendben voltam próbáltam a szavait feldolgozni.Ő felállt és kiment a konyhába.Akkor esett le,hogy régebben arról a Danielről mesélt,Madi sosem kavarna mással mert nem olyan.Elég szépen beégettem magam ez is csak én lehetek.De én megbízok benne,de félek,hogy csalódok Madison az akivel tényleg eltudom magam képzelni és elcseszem azzal,hogy itt féltékenykedek jól megcsináltad Hemmings.

-Madison szemszöge.-

Kimentem a konyhába.töltöttem magamnak baracklevet.Nem hiszem el,ilyen hülyeség miatt akadt ki aminek semmi igazság alapja nem volt és a legjobban az fáj,hogy nem bízik meg bennem amikor én igen pedig elég sok okom van amiért nem kéne már bíznom benne.Én lehetnék kiakadva,azért mert nem szólt még mindig semmit arról a buliról.Letettem a poharat és neki támaszkodtam a konyha pultnak.A könnyeim akaratlanul megeredtek.Hangtalanul sírtam.

Ölelő karokat éreztem magam körül.Megfordultam és én is átöleltem a nyakát és a homlokom neki döntöttem a vállának.Így álltunk egy ideig aztàn Luke a hajamba puszilt most már nem sírtam csak szipogtam.Egyre szorosabban ölelt és puszilgatott.

-Sajnálom egy idióta vagyok.-Suttogta mintha valaki hallaná amikor ketten vagyunk.

-Tudom.-Durmoltam és a kezemmel lendítettem egyet és tarkón vágtam mire elkezdett kuncogni.

-Na jó ezt megérdemeltem és én megbízom benned csak félek.-Még mindig öleltük egymást,felemeltem a fejem és a szép szemébe néztem.Ilyenkor jövök rá arra,hogy teljesen bele habarodtam ebbe a fiúba és megismerkedésünkkor is először a szemét láttam meg és utána ő magát.

-pedig nem kéne félned mert nem egy ribanc vagyok aki száznyolcvan emberrel kavar.-Néztem fel rá.

Luke tekintete a szemem és a szám között cikázott már csak pár centi volt közöttünk,de Luke nem zárta ezt be csak várt.

-Luke csókolj már meg.-Kérleltem.Ő pedig egyből bezárta közöttünk lévő a távolságot.Megcsókolt,olyképpen, mintha először tenné. Derekamat ölelő keze a fenekemre csúszott és Magához szorított.A nyelve bejutást kért a számba amit meg is adtam neki.Perceken keresztül faltuk egymás ajkait amikor is levegő hiány miatt el kellett válnunk.Csak egymást néztük végül elmosolyodott és elengedtük egymást.
-Maradsz?-Kérdeztem.Bólintott,
Beraktam a poharat a mosogatóba és elindultam a szobámba ő pedig követett.

As Long As You Love Me (átírás alatt)Where stories live. Discover now