36.fejezet

1.1K 73 3
                                    

-Madison szemszöge.-

A mai nap nagyon jó kedvel keltem.Rég volt már ilyen,hogy őszintén mosolyogtam.Ugrálva készültem el közbe dúdoltam Justin Bieber "What Do You Mean?"című számát.Imádom ezt a számot és Biebert is nagyon,eszméletlen jó stílusa van.Na de ennyit Justinról.

A konyhába menet összefutottam anyuval éppen itta a kávéját.Adtam egy puszit az arcára felkaptam egy almát és elindultam a suliba.Mikor kiléptem az ajtón Ashton ácsorgott a kapuba,neki rohantam és megölelgettem.Együtt mentünk suliba útközbe elmeséltem neki mindent péntektől kezdve.Ezért szeretem Asht mindent meglehet vele beszélni tud komoly is lenni de ugyanakkor egy idióta is.

-és milyen lánnyal randiztál te?és nekem ezt miért Luketól kell megtudnom?-Néztem rá kíváncsian ,pont akkor amikor elöntötte a pír az arcát.
-Bryanna-Nézett előre.Az a lány nagyon gyönyörű olyan igazi modell alkat és csinosan is öltözködik.
-Ú R I S T E N részleteket kérek.-Sajnos késő volt mert beértünk az iskolába.Lukeot kerestem a szememmel ki is szúrtam a haverjaival beszélgetett.Pont egyszerre néztünk egymásra és Luke egy lélegzetelállító mosolyt küldött mire én elmosolyodtam.Elindult felém de végig tartottuk a szemkontaktust.Mikor elém ért át szellte a köztünk lévő távolságot ,karjával átölelt és gyengéden megcsókolt.Éreztem a tekinteteket rajtunk de nem foglalkoztunk vele csak ő volt és én.Miután elváltunk még mindig az a levakarhatatlan mosoly ült az ajkain.
-Szia.-Adott még egy puszit a számra.
-szia.-Beharaptam az ajkam és kézen fogva elindultunk befelé.A diákok többsége már nem ácsorgott kint .Az órára néztem és akkor láttam,hogy már jó pár perce becsengettek.Épp a termünkhöz közelítettünk amikor elfogott a félelem.Ha Lukkeal kézen fogva bemegyek az osztályból mindenki minket fog bámulni és én nem akarok a középpontba lenni.Megálltam amit Luke is észrevett.Kérdőn nézett rám,de nem mertem kibökni mi a bajom mert féltem,hogy hülyének néz és kinevet.Ő már hozzá van ehhez szokva mivel ő van mindig a középpontba a külseje miatt.Észrevehette,hogy valami baj van.Közelebb jött hozzám a kezemet még mindig fogta.
-Mi a baj?-Kérdezte.Lehajtottam a fejem de ő a kezével az állam alá nyúlt és felbillentette így szembetaláltam magam a kék szemeivel amik most az arcomat fürkészték.

-félek.-Böktem ki.Nem akartam folytatni így is elég gáznak tűnt ez a helyzet.Egy ideig csak nézett utána,gondolom rájött,hogy mi a baj.Elmosolyodott és egy hirtelen mozdulattal a vállán találtam magam.Elkezdett velem rohanni a terem felé.
-Luke tegyél le.-Kértem és a hátát ütögettem.-Tegyéééééééél már lee-Nem nagyon érdekelte.Kinyitotta a terem ajtót ahol már javába folyt az óra.
-Jó reggelt tanár úr!-Köszönt Hemmings és elsétált a helyemre a többieket hallottam,hogy kuncognak.Lerakott adott egy puszit az arcomra és mindketten leültünk a székünkre,elővettem a füzetem és elkezdtem jegyzetelni.

Óra végén Emilyvel,Ashtonnal és Dylannel mentünk a büfébe valami reggelit venni közbe mindenféle témákat veséztünk ki.
-Egyébként Madi ti jöttök Hemmingssel a Halloween partyra?-Kérdezte Dylan.A többiek felém fordultak én pedig kérdő tekintettel meredtem rájuk.-Luke nem mondta?pedig ő és Clifford szervezi.-Folytatta Ash.
-Nem mondta,de ez mióta is jött hírbe?-kérdeztem.
-Lassan egy hete.-Mondta Emily.-de jönni fogsz ugye ?.-nézett nagy szemekkel.
-Jövök,de Lukenak senki ne szóljon.-Mindenki bólintott.Megvettem a kajámat és vissza indultunk a terembe.

Az utolsó óránk tesi volt.Mindenki átöltözött  a terem előtt álltunk és beszélgettünk Emilyvel.

-Én ezért megleckéztetném Lukeot.-Mondta.Közbe egy ördögi mosoly jelent meg ajkain.

-Ezen már én is gondolkodtam de nem jutott még semmi az eszembe.-Egyenlőre azt se tudom mi van köztünk,mert végül is még egyikünk se mondta ki,hogy akkor mi is van most..

-Nekem van egy ötletem...-Elmesélte mit talált ki én pedig belementem,mert egész jó ötletnek tűnt,de majd meglátjuk mi lesz.Lehet Luke csak elfelejtette  mondani és majd ma szól holnap utánig még van ideje.Tesin ma a fiúk fociztak a lányok pedig talaj tornáztak.Tudni kell rólam,hogy egyáltalán nem vagyok egy guminő maximum kézen állni tudok,de többet nem.Elkezdtünk bemelegíteni,épp hajolgattam a jobb lábamhoz amikor valaki belemarkolt a fenekembe.Felálltam és megfordultam pont amikor az illetőt megakartam ütni az lefogta a kezem és megcsókolt.Egyből felismertem ki is volt a fogdosóm.Miután elváltunk fejbe vágtam,ő pedig úgy csinált mint akinek ez nagyon fájt.Aztán a fülemhez hajolt és elkezdett suttogni.

-Szívem ha tovább hajolgatsz muszály leszek könnyíteni magamon a mosdóba.-Megharapta a fülcimpám.A keze levándorolt a fenekemhez mire én hátra nyúltam megfogtam a kezét és a derekamra tettem erre elkezdett kuncogni.

-Majd vidd magaddal Graciet.-Elkezdtem rágcsálni az ajkamat,a tekintetem pedig Graciere vezettem aki villámokat szórt rám a szemével.Luke először nem tudott rá mit mondani ,de utána összeszedte magát és válaszolt.

-Őt vegyük be harmadiknak?-Mosolygott vállára csaptam.Elengedett én pedig megfordultam és visszamentem a lányokhoz de még egy csapást éreztem a fenekemen.

-Luke eltörjem a kezed?-Néztem rá szúrós szemekkel,de nem sok kellett,hogy el nevessem magam.Az egészbe a vicces az,hogy a tesi tanár név szerint Mr.Burbon nem vett ebből semmit se észre, a vastag keretes szemüvegébe ült és az osztály naplót nézegette.

-Inkább ne baby mert valamivel segíteni kell magamon,persze ha csak te át nem veszed a kezem helyét.-Kacsintott én pedig egy paradicsomra hasonlítottam.Az egész osztály hallotta ezt a beszélgetést mindenki elkezdett nevetni.Bemutattam neki mire ő elmosolyodott,megfogott egy labdát Mickey,Cal,Ashton és Dylannel alkottak egy kört és elkezdtek passzolgatni.

Napról napra egyre jobban elvarázsol ez a fiú és hiába van rengeteg hülyesége őt nem lehet nem szeretni......

As Long As You Love Me (átírás alatt)Where stories live. Discover now