Tizenkettedik fejezet

1.5K 131 1
                                    

- Merre menjünk?~Kérdeztem Emilytől.

~Ő...igyunk forró csokiit.~Mutatott egy kis faházikóra.Kifizettük és sétáltunk tovább.

A vásár egy főtéren helyezkedett el a fák színes fényekbe világítottak,ha valakinek még nem jött meg a karácsonyi hangulata akkor csak itt körbe kell néznie és garatáltan kitart az ünnepek végéig.Bármerre néztem mindenhol kis faházikók voltak az eladók többsége idős néni illetve bácsi volt.Sok család töltötte itt a szabadidejét,voltak akik forró csokit ittak vagy éppen különleges süteményeket kóstoltak.

Sokat nevettünk és beszélgettünk elmeséltem neki Lukeal kapcsolatban mindent úgy éreztem megbízhatok benne.

-Figyelj Madi Luke szeret téged bárki bármit mond.Nem véletlen próbálkozik.De egyszer már eljátszotta a bizalmad,ha még egy esélyt szeretne akkor igen is harcoljon érted mutassa meg,hogy komolyan gondolja ezt.Te csak játszál jégkirálynőt és próbálj meg nem megtörni.-Megsímitotta a vállam együttérzően.

Az idő olyan gyorsan elszaladt,hogy amikor az órára néztem már csak tíz percünk volt visszaérni.Szóltam Emilynek aki futásnak eredt engem maga után húzva.Már csak pár méter volt a kijáratig,de Emily megtorpant és elindult egy faházhoz ahol gumicukrot árultak.

-Várjál -Mondta és elkezdett húzni két sráchoz akik háttal álltak nekünk és megbökte az egyiket aki megfordult és először Emilyre nézett aztán rám és akkor láttam meg,hogy Michael,Luke és Calum miatt kellett megállnunk.-Ugye azt vágjátok,hogy öt perc múlva ott kéne lennünk a gyülekező helyen?-Nézett Calumra és látszott rajta,hogy zavarba van.Ebben a pillanatban esett le,hogy Emilynek tetszik Calum.

Amikor a közelébe van Calum állandóan nézi vagy mosolyog eddig annyira nem foglalkoztam vele,de most már túl feltűnően bámulta.Erősen oldalba böktem mire észrevette magát és lehajtotta a fejét.

Calum még  gyorsan megvett három csomag gumicukrot az egyiket pedig Luke kezébe dobta aki biccentett köszönés képpen. Calum és Michael szó nélkül elkezdtek rohanni Emily pedig csatlakozott hozzájuk.Engem meg ott hagytak Hemmingssel.Rám nézett megfogta a kezem és követte a többiek példáját.

Visszaérve a többiekhez még mindig fogtuk egymás kezét.Pár embernek ez szemet is szúrt és egyből elkezdtek sugdolózni.Elhúztam a kezem mire Luke rám nézett.Mosolyra húzódott a szája és a számra nézett aztán a szemembe.Gondoltam játszok vele.Még közelebb hajoltam amíg pár centi volt már csak köztünk hátra nyúltam és a farzsebéből kivettem a csomag gumicukrot fejéről pedig leszedtem a sapkáját.Elindultam vissza a többiekhez,de még előtte visszafordultam és dobtam egy puszit mire megrázta a fejét mosolyogva.

Felszálltam a buszra, Emilyt kerestem a tekintetemmel,de ő valahol középen volt és Calum társaságát élvezte nem akartam belerondítani körbe néztem,de valaki megfogta a kezem és lerántott. Természetesen Luke volt.

-Ülj már mellettem-Kérlelt.Nem akartam mellette ülni mivel az elképzeléseimnek pont az ellenkezőjét tettem.Elakarom magamtól lökni akkor miért társalogjak vele?!

Kinyitottam a gumicukrot amit elloptam tőle.Luke amint észrevette kikapta a kezemből az egész csomaggal és elkezdte enni.

-Kérsz?-Kérdezte és az arcomba nyomta. Mielőtt tudtam volna belőle venni elhúzta.

-Kérek cserébe egy puszit-Mondta kaján vigyorral az arcán én pedig felhúztam a szemöldököm

-Hogy mi?-Kérdeztem

-Egy puszi és oda adom az egész gumicukrot-Mondta még mindig mosolyogva.

-Nem éri meg és nem vagyok rá szorulva a gumicukrodra -Fordultam sértődötten az ablak felé.Félszemmel láttam,hogy Sam az ölébe került és éppen lenyelte Lukeot,de nem is tiltakozott.Ami érthető mivel a barátnője vagy mi.A látvány már egyenlő volt egy erotikus film forgatással.

-Értem én,hogy ennyire akarjátok egymást meg ilyenek,de erre nem sok mindenki kíváncsi körülöttetek.-Mondtam némi undorral a hangomban,rám kapták a tekintetüket.

-Csak nem féltékeny vagy?-Kérdezte Sam ó ha tudná,hogy tegnap a pasija velem csókolózott egyből másképp látná dolgokat,de kitudja.Az ő kapcsolatukat nem nagyon lehet megérteni néha együtt vannak sülve főve a másik véglet,hogy egymásra se néznek.

-Nem,csak tudod a forró csokit meg a reggelimet bent szeretném tartani és nem a földön viszont látni-Még nyomott egy utolsó csókot Luke szájára aztán pedig elment Luke pedig értetlen fejjel nézett

-Most mi van?-Kérdeztem kicsit flegmábban a kelleténél.

-Semmi-Mondta és elfordult.Bedugtam a fülesem és elindítottam az egyik zenelejátszási listám.

A szállásra érve leszálltam a buszról, bevágódtam az ágyba és szinte azonnal el is aludtam.

Később arra keltem,hogy valaki szuszog mellettem és két kar van a derekamon megfordultam azzal a lendülettel össze fejeltem az illetővel aki erre felriadt és álmos fejjel nézett rám..

As Long As You Love Me (átírás alatt)Where stories live. Discover now