Varázslók AU - létkérdés

770 40 5
                                    


Ezt a csodát azért írtam, hogy addig se kelljen a szakdolgozatommal foglalkoznom.


Egy igazi agymenés, amit azoknak ajánlok, akik benne szerepelnek. Kivéve Morganát, Jörgent és a többi olyan szereplőt, akik amúgy nem léteznek.

Én nem gondoltam, hogy ennek a cuccnak lesz bármilyen története - tényleg csak azért írtam, mert amúgy azzal a siralommal kellett volna foglalkoznom.

Aztán lett története. És be kellett fejezzem, mert mégsem ülhetek rajta hónapokat, miközben a szakdogám semmit sem halad – és ha félreteszem ezt a csodát, akkor többé úgysem ülök le folytatni, szóval így sikerült egy történetet írnom, aminek már PONT van a végén!


Egy csomót merít a saját élményeimből, egy pár olyan dologgal kiegészítve, amikről sosem történtek meg, például biztos, hogy a harmadikon az automata nem volt elátkozva és senkit sem tarhált le... egyszerűen csak olyan szr volt, hogy mindig elnyelte a pénzed és sosem tudtál belőle kávét venni. 


A fejezetekben lesz néhány kép majd, mivel elsődlegesen (szakdogaírás közben) a barátoknak-barátnőknek írtam rajzoltam hozzá. Vagy épp a saját "varázsegyetemünk" kincset érő emlékeit fotóztam bele. 


Enjoy!!

A Kárpátok varázslói (Magicians AU)Where stories live. Discover now