Κεφαλαιο 7: Τα Γενέθλια

358 39 18
                                    

*Υ.Γ.:Κάτι έγινε με το κεφάλαιο και έτσι το ξανά ανεβάσαμε*

Estrella's POV

Φτασαμε στο κλαμπ και ο Tyler κραταει το χερι μου μέχρι που νιωθω καποιον να με τραβαει απ' την μεση και γω πετάγομαι παίρνοντας σταση νίντζα και ο Tyler γελαει με την αντίδραση μου και το γελιο του κόβεται οταν βλεπει τον Ethan.

-"ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ETHAN ΜΕ ΤΡΌΜΑΞΕΣ!" του φωνάζω και εκείνος τρίβει νευρικα τον αυχένα του
-"Μπορω να σου πω λιγο?" Λεει και εγω παω να του απαντήσω αλλα μιλάει ο Tyler για εμενα
-"Οτι θέλεις να το πεις εδω" του λεει και γω νευριαζω
-"Tyler μπορω να μιλήσω και μονη μου και ναι θα κατσω εξω να μιλησω μαζι του μπες και θα σε βρω μέσα" τον διατάζω και αυτός κοιτάει λίγο τον Ethan αλλά τελικά ακούει την εντολή μου.

Μπαίνουν μέσα στο κλαμπ και μένω εγώ με τον Ethan
-"Έλα τι έγινε?" Τον ρωτάω βιαστικά
-"Θέλω να σου μιλήσω για τον Tyler"
-"Τι θες να μου πεις" τον ρωτάω σταυρώνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου και αυτός παίρνει μια βαθιά ανάσα.

-"Απλά θέλω να προσέχεις μαζί του... Πώς ξέρεις ότι δεν θα σε πληγώσει? Από τι έχω ακούσει μόνο να πληγώνει κορίτσια ξέρει..." Με ρωτάει με σοβαρό ύφος και εγώ τον κοιτάζω στραβά
-"Ethan σταματα να ασχολείσαι με αυτο το θεμα" του λεω ξεφυσοντας και αρχίζω να περπατάω προς το μαγαζί αλλά ο Ethan με πιάνει από το μπράτσο και με γυρίζει έτσι ώστε να τον κοιτάω.

-"Εγώ για εσένα το λέω!" Γρυλιζει και εγώ κλείνω τις παλάμες μου και τις κάνω μπουνιές "δεν θέλω να πληγωθείς για έναν μαλακα"
-"Ethan... Στ-" δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω την πρόταση μου ένα μηχανάκι παρκάρει δύο μέτρα μακριά.

Μια γυναικεία μορφή κατεβαίνει από την μηχανή, βγάζει το κράνος της και κουνάει το κεφάλι της πέρα δώθε έτσι ώστε για να απομακρύνει τα μπερδεμένα μαλλιά της από το πρόσωπο της. Φοράει ένα κοντό μαύρο συνολακι, μοιάζει με φόρεμα και έχει άνοιγμα στο στήθος της, έχει ισιωσει τα μαλλιά της και έχει βάλει ελάχιστο μεϊκ απ.

-"Rose... Ήρθες" της λέω και η φωνή μου ακούγεται πιο πολύ σαν ερώτηση
-"Δεν υπήρχε περίπτωση να έχανα το πάρτυ σου" λέει με ένα μεγάλο χαμόγελο "τρέχει κάτι με τον κύριο?" Ρωτάει και κοιτάει τον Ethan δολοφονικά. Ο Ethan την είχε ήδη επεξεργαστεί με τα μάτια του και είχε σφίξει το σαγόνι του.

-"Όχι όχι όλα είναι εντάξει" την διαβεβαιώνω αλλά δεν με πιστεύει
-"Σίγουρα? Μπορώ να τον δειρω άμα θες" λέει και αυτός την κοιτάει με γουρλωμενα μάτια
-"ΝΑΙ! Ναι! Σίγουρα! Είναι ένας φίλος μου.. Από εδώ ο Ethan, ο αδερφός της Aurora" λέω και ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπο μου.

A Vampire's Secret: The ReturnΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα