Sometimes it's hard to do the right thing.👀

499 22 13
                                    

Zase si můžete pustit písničku.:)





Millie

Po pár dnech co jsem se dozvěděla co je s Noahem se na mě všichni z party dívali. Můj život byl jako film. Byli jsme v kavárně jako vždy, když se všichni sejdeme.

,,Tak pojďme k té dobré části...'' řekl Jaeden. ,,Projděme všechny ty nesmysly'' nikdo z nás netušil o čem to mluvil, protože jsme řešili moje narozeniny, a bože ty víš, že já ten den nesnáším...

,,O čem mluvíš prosím tě?'' zeptala se Sadie.

,,O té oslavě přece, Mills nemůže zůstat na své sedmnáctiny bez oslavy...'' skrčil ruce na hrudi.

,,Lidi já už vám přece říkala, že žádnou oslavu nechci. Jen třeba být zase tady s vámi. That's all.'' řekla jsem trochu přisně, protože Finn byl zase tichý, trochu se to zlepšilo, ale nedá se říct, že by zapomněl.

,,Zlato...'' začal Noah. ,,My to všechno moc dobře víme, jen mě napadlo jak si dělala oslavu Mě, Calebovi a Finnovi. Tak nám přijde správné udělat oslavu i tobě.'' dopověděl a všichni se smíchem pokyvovali hlavou. ,,Někdy je těžké dělat tu správnou věc.'' řekla jsem si v hlavě.


Dál jsme si jen povídali, sice byly teprve dvě hodiny, ale já se musím učit na písemku z matematiky. Rozloučila jsem se s ostatními a šla domů. Když jsem přišla, namířila jsem si to hned do kuchyně pro nějaké ovoce. Vzala jsem si jablko a maliny. Just for info. Začal mi zvonit telefon. Byl to Finn.

,,Finne, Ahoj co potřebuješ?'' zeptala jsem se.

,,Může přijet potřebuji s tebou mluvit.'' řekl sklesle.

,,Finne co se stalo?'' odložila jsem nůž, kterým jsem krájela jablko.

,,Jsem pod tlakem, je to jakoby přicházel blesk...'' rychle odpověděl.

,,Hned jsem tam.''

,,Ukážu ti to...'' ještě dopověděl a zavěsil.


Podívala jsem se v kolik mi jede autobus. Za deset minut. Ještě, že si nemusím nic balit atd. Naštěstí všechno mám a zastávku mám sedm minut od domu. I tak jsem šla rychlejším krokem než obvykle. Čekala jsem ještě chvíli, můžete hádat třikrát kdo jel se mnou:) Sartorius:)) Jak jinak ty vole. Nebudeš ho řešit, ne dneska ne Millie. Pořád jsem na sobě cítila jeho pohled, protože moc lidí v autobuse nebylo. Bůh ví proč si ten kretén sedl ob sedadlo za mě:)


Když jsem vystoupila čekala mě cesta asi ještě deset minut. Dorazila jsem k Finnovu domu a zazvonila jsem. Hned se přiřítil ze schodů a otevřel. Ani mi neřekl Ahoj a už mě táhl k němu do pokoje. Nemohla jsem věřit tomu co vidím. Už jsem u něho v pokoji párkrát byla, ale celý pokoj byl jiný. Všude byly fotky Jacka a Liliy z té párty a bůh ví odkud všude. Byl jako stalker.

,,Nezapomínej, že jsem člověk, nezapomínej, že jsem opravdový...'' řekl sklesle, když si všiml mého výrazu.

,,Jak dlouho to tu máš?''

,,Všimla sis, že jak odjel Jack tak pár dní po něm i Lilia? Jack není jediný kamarád, kterého v Los Angeles mám, jmenuje se Ross. Ross Butler. A on se s Jackem zná, ale Jack neví, že já znám Rosse... Dává mi o něm informace, protože já se o Jacka bojím. Lilia je teď taky v Los Angeles.. S ním... Tahle fotka je ze včerejška... Byli na párty jak vidíš...'' byla jsem až vyděšená.

,,Život k nám nebyl zrovna přivětivý. Protože život není lehký.'' řekla jsem a objala ho.

,,Je to jako by chtěli, abych byl dokonalý. Ale oni ani nevědí, že jsem ublížený.'' tekly mu slzy.

,,Ale to je ta jediná věc, kterou vím jistě.'' usmála jsem se na něj. ,,Tohle není nezákonné, ale měl by jsi toho nechat, akorát tě to ničí.''

,,Chováte se jako byste mě znali, ale nikdy nebudete... To jen ty Millie, ty jsi jediná komu jsem to ukázal, vždy když někam jdu, ať už na záchod, vždycky zamykám.'' sedl si na postel.

,,Musíš vědět jaké to je, bez ohledu na to, co říkají.'' sedla jsem si k němu a chytla jeho ruku.


Chvíli jsme o tom ještě mluvili, ale pak už jsem musela domů, fakt jsem se musela učit... Rozloučili jsme se a já zamířila na autobusovou zastávku. Napadlo mě si konečně přečíst zprávu co mi včera někdo napsal. Rozklikla jsem ji... Sartorius... Co po mě ještě chce. Sprdl mě za to jak jsem na něj byla hnusná a že ho mrzí jak se ke mně choval... Myslíte si, že jsem mu odpověděla? Ne, na tohle fakt nemám kapacitu. Řešit někoho jako je on, moc dobře vím jak to už chodí. Pár věcí jsem si o něm zjistila, jelikož spal s každou holkou z jeho minulé střední. Vyhodili ho za drogy. Jaká to katastrofa že? Hm ani ne.:) Nepotřebuji se bavit s někým jako je on. A už vůbec ne s někým kdo pomáhal Liliy dostat se k mému příteli a kamarádovi. Ne-li kamarádům... 





25.8.2019 Love ya, Mike🍒❤️.

✅I DON'T WANT TO LOSE YOU~MILLIE BOBBY BROWN & NOAH SCHNAPPKde žijí příběhy. Začni objevovat