Slut.🖕🏼

579 26 6
                                    

Millie

Na druhý den jsem se probudila vedle Jaedena na gauči. Různě po podlaze byl popcorn a televize pořád zapnutá. Měla bych to rychle uklidit, než se mamka s tátou vzbudí. A taky Jaeden. Jenže jsem trošku zakopla a spadla jsem na něj, čímž se lekl a vyskočil.

,,Milliiiiiee!'' vykřikl přes celý barák. ,,Ty VOLE. Jsem se lek sakra..'' já vypukla smíchy, při jeho pohledu.

,,Bububu, kdo by se mě nelekl, když nejsem namalovaná ty vole.'' odpověděla jsem a pořád jsem se smála.

,,To není vtipný, spíš smutný.'' řekl a začal se smát taky.

,,Tak díííík!'' odpověděla jsem a hodila po něm polštář takovou silou, až zase spadl na gauč. Začala polštářová bitva. Chvíli jsem vyhrávala, jenže když jste nejlechtivější člověk, kterého znám, tak to má soupeř jednoduchý jak facka. :) 

,,Haha, Millie Bobby Brown. NEJLECHTIVĚJŠÍ ČLOVĚK SVĚTAAAAA!!!!'' křičel a já málem až brečela smíchy.

,,Tohle.... je tak... aHHHH nefééér.'' je jako Noah, když mě lechtal první den co jsme se poznali. Doufám, že mi Jaeden nedá pusu... Ho kopnu do koulí, že prostě ne.


Když jsme se doprali šla jsem do kuchyně, a na lednici byl vzkaz od rodičů, že jeli na celý den k babičce. Potřebovala s něčím pomoct. V lednici byla moje oblíbená snídaně. Assa. Dala jsem i Jaedenovi. Moc mu to zachutnalo. Když jsme dojedli, šli jsme si vyčistit zuby atd. Pak jsme si pustili televizi a dívali se na Thor: Ragnarok. Pořád jsme se u toho dohadovali. Pak jsme si, ale řekli, že vytáhneme partu ven. Nudili jsme se. Odepsali jen Noah, Finn a půjde s námi prý i Jack. Hrozně ráda bych ho poznala. Bože doufám, že nepotkáme tu krávu...


Měli jsme sraz před mým domem, protože všichni bydlíme kousek od sebe. Nevím čím to je sakra. Teda až na Finna ten musel jet autobusem i s Jackem. Když všichni přišli. Noah jako poslední jako vždy. Šla jsem mu kousek na proti, aby ostatní neviděli jak se ocucáváme. Bylo super ho zase vidět, být u něj. Cítit ho. Šli jsme do kavárny kde jsme se poznali s Calebem a Gatenem. Celkem dost jsem si s Jackem sedla. Je to neuvěřitelně v pohodě kluk, akorát mě zamrzelo to jak řekl, že jednu dobu kouřil trávu. Ale už přestal, a věnuje se všemu, co v té době neřešil. Celkem dost se baví s Finnem, jakože fakt hodně. S Noahem taky, ale není to jako s Finnem. Mám pocit, že je Jack bisexuál, jelikož se ocucával s tou blbkou. Kdo ví. Já absolutně vůbec bych nemohla být Homofób, a upřímně takové lidi, bych zabila. Je to jejich život, tak ať jim ho nikdo nebere. Život je moc krásný na to, aby vám ho někdo bral. S Noahem jsem si sedla do rohu boxu a na proti mě byl Jaeden a vedle něj Finn, a vedle Noaha seděl Jack. Měl cucflek jak kráva, zajímalo by mě od koho.


,,Jaký máte vůbec názor na tu Liliu?'' zeptal se Finn, a já zčervenala, vztekem.

,,Děvka..'' odpověděl Jaeden. ,,Vím jaká je, protože chodit s ní, nikdo z vás fakt nechce. Nikdy se nepoučí. A je jí jedno, že se s ní rozejdete, protože vždycky má kluka navíc.'' řekl a mě se najednou vše zastavilo.. Podívala jsem se na Noaha a ten se díval na Jacka.

,,Souhlasím s tebou..'' odpověděla jsem po chvíli. ,,Není to moc příjemné, když vás v obchoďáku shodí na zem.'' falešně jsem se usmála, a tím co jsem řekla, jsem dostala Noahovu pozornost.

,,Proč jsi mi to neřekla?'' zeptal se smutně. ,,Co ti chtěla?''

,,Že prý chce to co je její atd. Jsem se postavila a řekla jí, že si na tebe může nechat zajít chuť. Pak jsem odešla a potkala jsem Jaedena.'' odpověděla jsem, a klukům div nevypadly oči z důlků, teda až na Jaedena, protože ten byl, dá se říct u toho.

Dál jsme to nerozebírali a objednali si každý nějaké lattéčka atd, aby jsme se probudili. Bavili jsme se různě o Vánocích, a co by kdo chtěl pod strom. Jak malé děti, ale s nimi mi je nejlíp. Taky jsme se dozvěděli, že Jack je u Finna na celé Vánoce, protože rodina jede na Vánoce do tropů, a on miluje sníh, takže rodiče přemluvil, že by zůstal u Finna. Byl to fakt v pohodě klučina, není co dodat. Prostě šťastný člověk, tak jak má být. Když jsme všichni dopili, ještě chvíli jsme si povídali, smáli se a dělali blbosti. Pak jsme šli všichni domů, jen já a Noah jsme šli k němu. Napsala jsem mamce zprávu, že jsem u Noaha, tak ať nemá strach, kdyby přijeli dřív. Šli jsme k němu do pokoje, zalezli jsme pod deku a dívali se na různé blbosti co zrovna dávali v televizi. Usnula jsem v jeho objetí, ale ještě před tím jsem slyšela jak mě fotí, když na něm spím. Byl roztomilý. Dal mi pusu do vlasů, vypnul televizi a usnul se mnou. Tak moc ho miluji.




22.8.2019 Love ya, Mike🍒❤️.

✅I DON'T WANT TO LOSE YOU~MILLIE BOBBY BROWN & NOAH SCHNAPPWhere stories live. Discover now