Our Enemies on the Scene.💀

592 26 5
                                    

Millie

Blížily se Vánoce. Dneska jsem měla v plánu jít kupovat drobnosti pro kamarády. Takže musím koupit něco pro Sadie, Finna, Gatena, Caleba, Jaedena a pro Noaha něco většího. Mamka šla se mnou, protože jí prý ještě nějaké dárky chyběly. Já ještě neměla úplně vymyšlené co koupím pro Noaha, ale pro ostatní ano. Přemýšlela jsem o náramcích, a na každém by bylo znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodili. Noahovi koupím samozřejmě taky, jen si lámu hlavu nad tím druhým dárkem. Vím že má hodně, fakt hodně rád mikiny, takže se podívám po nich do několika obchodů. Pak jsem ještě přemýšlela nad nějakou voňavkou, abych ji mohla fetovat, vždy když mi dává jeho mikiny. I LOVE IT!!! No Millie uklidni se, tlemíš se v obchoďáku jako sluníčko. V nepořádku v mé hlavě jsem do někoho narazila. Můžete hádat tak třikrát kdo to byl... Jacob s Liliou. Jejich krásný pohled na mě fakt zbožňuji. Zlatíčka.. No nic, šla jsem dál a vešla do obchodu s voňavkami, rychlostí světla jsem šla hned ke klučičím, a čuchala, která voní nejlíp. Která se zalíbí mě i Noahovi zároveň. Nakonec jsem vybrala dvě, jednu pro mě a jednu pro něj. Mamka mi sice říkala ať si voňavku nekupuji, ale co už. Najednou do mě zase někdo vrazil, a jelikož mamka byla v jiném obchodě, neviděla jsem jsem spadla na zem. Byl to Sartorius a tou.... Víte co..

,,Ale, ale. Koho pak to tu máme? Millie Schnappová? Že Jacobe?'' řekla Lilia.

,,Ano puso. To je ona, ta co ti ho přebrala.'' odpověděl a já jsem se zděsila co bude dál.

,,Co zas chceš?'' řekla jsem

,,Chci to co je mé holčičko!'' řekla trochu nahlas a s důrazem, až se pár lidí otočilo.

,,Jooo, ty myslíš Noaha?'' zvedla jsem se ze země, a podívala jsem se jí hluboce do očí, dobrý je, že jsem o trochu vyšší, než ona. ,,Zkus na něj ještě jednou sáhnout holčičko, a vytrhám ti ty tvoje nadstavené vlasy.'' mrkla jsem na ni a odešla. 

Někdo mě doběhl myslela jsem si, že je to Lilia, tak jsem se neotáčela za mým jménem. Jenže to byl Jaeden.

,,Ahoj Millie.'' řekl a objal mě. Myslím si, že to ta kráva viděla. Jen ať si žárlí, protože kamarádit se s dvěma kluky a s jedním dokonce chodit, když jiná osoba má na ty kluky veliký zálusk, není zrovna k zahození.

,,Ahoj Jaedene.'' obětí jsem mu opětovala.

,,Taky nakupuješ dárky?'' pokračovali jsme v cestě společně.

,,Emmm, jo pomůžeš mi s výběrem mikiny? Pro Noaha? Protože on miluje mikiny, a já nevím jakou mu mám koupit, takže potřebuji klučičí radu.'' odpověděla jsem dost rychle.

,,Jo, rád s tebou půjdu, stejně s tebou potřebuji o někom mluvit.'' ok? 


Přišli jsme do NY a šli rovnou do pánského oddělení. Věděla jsem, že mikina bude černá, a s nápisem. Ale byly jich tam kvanta.

,,Vzal bych mu tuhle..'' ukázal na černou mikinu s potiskem G R O W I N G.

,,Ta je úžasná..'' málem mi vypadly oči z důlků.

Hned jsem ji vzala ve velikosti L. Byla jsem z toho šťastná.

,,Tak o čem si chtěl mluvit?'' zeptala jsem se, když jsme šli z NY pryč.

,,Ohledně... Ohledně Liliy...'' řekl.

,,Povídej, a neboj se mi to říct. Víš, že mi můžeš věřit, tak jako ostatním v partě.'' odpověděla jsem mu a usmála se na něj.

,,Viděl jsem tě jak s ní mluvíš, když tě shodila na zem. A byl jsem překvapený, že ses jí postavila, protože na to si jen tak někdo netroufne.'' 

,,Ale vidíš, já si troufla, a udělám to klidně zas. To, že si ona ráda přivlastňuje lidi, není můj problém, já si s Noahem vše ujasnila, on s ní nechce mít nic společné..'' 

,,Jenže ona ho jen tak nepustí, ten dickhead Sartorius co jí obskakuje jak princeznu, to nevidí protože já jí byl taky zaslepený. Do teď lituji toho, že jsem s ní něco měl. Jenže já k ní pořád chovám určité city... Ona je děvka a je schopná mít několik kluků najednou... To už jsem zažil...'' řekl a mě došly slova.

,,Jaedene...'' řekla jsem a objala ho tak silně, jak jen to šlo. ,,Mrzí mě to co ti udělala, ale já ji Noaha jen tak nedám, on by se taky nedal...'' řekla jsem a odebrala jsem se z jeho sevření.

,,Děkuju Millie... Mám tě rád.'' řekl a my pokračovali k dalším obchodům.


Obešli jsme jich asi pět. Bylo asi 18:15 a já měla o půl sraz s mamkou u hlavního vchodu. Šli jsme tedy pryč. Jenže jsem zase potkali Liliu a Sartoriuse...

,,Jaedene dívej! Naši nepřátelé na scéně.'' řekla jsem a my se začali smát.

,,Viděla si jak má ten tupec celý červený krk? Tolik cucáků jsem ještě snad ani neviděl.'' 

,,Jo já taky ne, protože jak mě Lilia shodila na zem ještě je neměl.'' řekla jsem.

,,Hovada...'' začal se smát a já s ním.


Vyšli jsme z obchoďáku a já hledala naše auto. Mamka už v něm seděla.

,,Nechceš jet s námi?'' zeptala jsem se.

,,Jo děkuji, moc rád.'' odpověděl a sedli jsme si na zadní sedadla.

,,Dobrý den, jsem Jaeden.'' řekl a podal mojí mamce ruku.

,,Ahoj jsem Kelly.'' odpověděla mamka.


Vyjeli jsme a asi 25 minut jsme jeli k nám domů.

,,Nechceš jít dál?'' zeptala jsem se Jaedena.

,,Film? Popcorn?'' zeptal se se smíchem.

,,Jak jen ty mě tak dobře znáš??'' řekla jsem přísně.

,,Taky bych rád věděl.'' zasmáli jsme se tomu. 


Šli jsme do mého pokoje odnést tašky s dárky, a mířili si to zpět dolů do kuchyně. Udělali jsme popcorn, nalili si Coca-Colu. Zapnuli jsme si Petr Pan. Miluji tu pohádku a jak vidím Jaeden taky. V průběhu filmu jsem ještě napsala Noahovi, aby neměl strach a že je u mě Jaeden atd. Prostě jak probíhal dnešní den, ale Liliu a Sartoriuse jsem nezmínila. To mu řeknu někdy jindy.




21.8.2019 Love ya, Mike🍒❤️.

✅I DON'T WANT TO LOSE YOU~MILLIE BOBBY BROWN & NOAH SCHNAPPWhere stories live. Discover now