Arrival.🚀

687 22 2
                                    

Noah

Jak začít tenhle den, říkal jsem si. Vzbudil jsem se a hned jsem věděl, že je něco špatně. Že je něco solidně v prdeli. Kiddin, jen mám hned po ránu divnou náladu. Nevím čím to je, ale konečně zase uvidím Millay. Moc se na ní těším. Dneska se vracíme s rodiči od babičky z Floridy, chtěla mě vidět, když jsem měl ty narozeniny. Takže jsem měl dvě oslavy, ale tu u babičky jsme měli menší, opil jsem se.. A jakože fakt hooodně.. A jestli chcete vědět jestli tam byly nějaké holky, tak jo... Bohužel... Ale nebyly z rodiny, babička tam měla nějaké známé na návštěvě, a byla tam jedna grill xd, no a tak troškuuu ale jen malinko jsem to podělal a líbal se sní. Já vím jsem hrozný, ale nesmím to Millie tajit, takže hned jak přijedeme, půjdu za ní. Že si chci promluvit atd... Doufám, že na mě hned nezanevře, nedal bych to...

Když jsme přijeli, pomohl jsem rodičům s kufry a řekl jim, že jdu k Millie. Oni sice ví, že jsem byl opilý, ale neví co se stalo. Přicházel jsem k Millie domů, zazvonil jsem a chvíli čekal jestli někdo přijde. Slyšel jsem odemykání dveří, byla to Millie. Hned jak mě viděla skočila mi kolem krku.

,,Ahoooj'' řekla a podívala se na mě se slzami v očích, nemohl jsem ji to říct, prostě nemohl.

,,Ahoj'' objal jsem ji kolem pasu a dal ji pusu. Tak velkou.

,,Já myslela, že přijedeš až za tři dny..''

,,Ano já vím, ale už mě to tam bez tebe nebavilo..'' podíval jsem se ji do očí, byl v nich vděk.

,,Chceš jít dál? Zrovna jsem se chtěla dívat na Arrival.'' to je film o mimozemské ,,lodi'' když to tak řeknu.

,,Jo moc rád.'' a ruku v ruce jsme šli k ní do pokoje.

Ještě šla udělat popcorn, máslový jako vždy. Přemýšlel jsem nad tím jestli ji to mám říct, ale když se mi podívala do očí.. Prostě jsem nemohl, musím to před ní utajit, ať se děje cokoliv.. Každý má své tajemství. A je mi jasné, že i ona má tajemství. Jenže to by nebyly vztahy bez tajemství, i když já ji podvedl, ale nemůžu ji ztratit. Ztratil bych kus sebe, ztratil bych tu, kterou nejvíc miluji. V tom mě z mého přemýšlení vytrhly otevírající se dveře. Stála tam Millie s dvěmi mísami popcornu a colou, šel jsem ji pomoct, protože toho měla moc. Zapnuli jsme film a dívali se, párkrát jsem se i lekl, tak samo i Millay, a to jsem ten film už viděli, nebo teda aspoň já, protože Millie se lekla víc než já.. je to úžasný film, v češtině se jmenuje První kontakt.

Začal jsem u toho usínat, sice to už končilo, ale po té cestě z Floridy jsem byl hrozně unavený. Millie už taky usínala, tak zavřela notebook a dala ho na zem. Přikryla nás dekou a my usnuli. 


Millie

Když jsem se vzbudila, Noah ještě spal, rozhodla jsem se, že si půjdu dát sprchu. Přivřela jsem dveře od pokoje a šla do koupelny. Osprchovala jsem se a šla zpátky k Noahovi, který ještě spal. Přešla jsem ke skříni a vzala si černé tepláky, takové vyzvracené žluté tričko a nápisem 83's. Šla jsem zpátky do postele za Noahem a objala ho, což jej probudila. Otočil se ke mně čelem a dal mi pusu do vlasů. Na chvíli ještě usnul a já taky. Když jsme se vzbudili pustili jsme si seriál Siren. Nemohla jsem se odtrhnout, bylo to úžasné. Podívali jsme se na celou první sérii a tři díly z té druhé. Stopla jsem to a notebook jsem dala na stůl. Sedla jsem si na Noaha obkročmo a on mi dal ruce na zadek. Zadívala jsem se mu do očí, ve kterých jsem se mohla ztratit. Dala jsem mu malinkou pusu.

,,Jak bylo vůbec na Floridě?'' zajímala jsem se.

,,Ehm.. no skvělý, přišla skoro celá rodina, i když na moje narozeniny bych to zrovna neřekl, ale babička tam měla ještě nějaké známe. Takže na oslavě byli taky.'' 

,,Chyběl si mi..'' řekla jsem smutně.

,,Ty mě víc..'' přitáhl si mě do polibku, který skončil, jak už znáte, zuřivým líbáním.. Nebudu vám lhát, ale troooošku se to zvrhlo tak, že jsem mu sundala tričko a má trošku poškrábané záda, ale jenom trošku xd. Vůbec jsem neměla cucflek jak kráva... Jelikož jsem nechtěla být jediná s cucflekem, tak jsem mu taky udělala. A na zádech má malé srdíčko, takové nenápadné. A já aby toho nebylo málo jsem měla tak rozmačkanou prdel.. Až to možné není..



17.8.2019 Love ya, Mike🍒❤️.

✅I DON'T WANT TO LOSE YOU~MILLIE BOBBY BROWN & NOAH SCHNAPPKde žijí příběhy. Začni objevovat