två festivaldagar

15 2 4
                                    

denna veckan har gått super tycker jag. har skaffat många nya vänner osv.

men tänkte snacka lite om igår och idag. (fredag och lördag)

igår efter skolan drog jag och min kompis (som tyvärr går i min parallellklass) till festivalen som är i vår stad. o vid en å (eller vad det är) där inte den stora scenen är, sjöng min kompis pappa. så vi satt där men vi gick också till själva festivalen.

så när vi gick till självaste festivalen träffade vi på mina kompisar ifrån min gamla klass + en kille i min och min kompis parallellklass (!). o jag tänkte berätta lite om honom o lite så nu. (och btw så känner inte min kompis mina gamla vänner ifrån min gamla skola).

okej så min "bästa vän" (som jag glidit isär med) och han (låt oss kalla honom O, inte för han börjar på o) dom snackade iaf innan, men sen när han inte hörde av sig på typ 3 veckor till henne (inte för att hon skrev till honom heller). å så började hon kalla honom för fuckboy och douchebag osv o han började hata henne o kalla henne för hoe osv. o han hade skickat bilder på sina magmuskler till henne o så spred hon dom o det var bara fett mke drama.

sen i fredagsvar jag och min kompis på den festivalen ju och träffade på mina vänner ifrån min förra klass. å då va han fkn där. för han e liksom vän med tre av mina vänner ifrån min förra klass. o asså han visste ju inte att jag var vän med dom, så när jag kommer där och alla dom börjar krama mig o ropa mitt namn blir ju han fett förvirrad o ger mig en fett förvånad och förvirrad blick som jag besvarar med typ ett leende o nån sån blick tillbaka. sen drog han iväg med en kille som gick i min förra klass.

o sen kommer vi till det att han såg så förvirrad ut.

jag la ut en bild på min story på snap där jag frågade om vilka som skulle till festivalen idag aka igår (lördag, eftersom klockan är snart två) å då skrev han "Hola" på den o jag skrev liksom "tja" "med vilka?". o så svarade han med vilka, vilket var med mina kompisar, iaf på kvällen. å så frågade han om jag kände dom. o jag skrev obviously ja eftersom jag känner dom och att jag har gått i samma klass som dom. å han ba "Oj ahahah visste it de" o sen det som fick mig att flabba mest var detta han skrev efter det; "Men gick it du me den hoen" o jag ba "vem?" även om jag fattade att det var min *bästavän*. å han ba "MIN *BÄSTA VÄN*S NAMN MED STORA BOKSTÄVER!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗" o asså jag satt o flabba HAHAH. jag ba "jaha nä" sen börja han fråga om varför jag bytte skola o lite så.

sen kommer vi till det att jag hängde med mina kompisar i stan, SOM FKN HÄNGDE MED HONOM(!!!!!!), o några fler killar. men killarna typ stack hela tiden o vi stötte på dom ibland. o en gång typ skämde jag ut mig. vi alla tjejer stod vid ett ställe o jag ba "vart försvann E (en kille i min gamla klass) och O då? dom kommer i typ fem sekunder sen drar dom igen ju" OCH JUST DÅ GICK DOM FKN FÖRBI(?!) ASSÅ NEEEJ. fast jag hade ju rätt om att vi ser dom i fem sekunder o sen går dom.

o det stela är att han killen fyller fkn år nu:| asså neeej vad stelt. jag vet inte om jag ska säga grattis på min story eller om jag inte ska det. för de e fett stelt mellan oss och vi e inte såå bra vänner. o sen gillar inte rätt så många på min snap honom.
o dumma jag skrev ju fan heller grattis till honom privat utan jag svarade på en bild han la ut på sin story om att alla la ut fula bilder på honom. o jag ba "fina bilder V la ut" (V=en kille i min parallellklass som han e vän med). MEN JAG SKREV INTE GRATTIS HSHAHS FAN VAD DUM JAG E. när nån fyller PR skriver man ju grattis.

iallafall, detta blir jättelångt kapitel förlåt.

så igår hängde jag med min kompis som går i min parallellklass (tyvärr) o vi satt vid en å och åt churros o snacka osv. sen snackade vi lur med en kille i vår parallellklass som faktiskt va jättesnäll. men det konstiga är att han brukar inte snapa med min kompis men från ingenstans så sa han att vi skulle komma till skateparken, men den ligger för långt bort ifrån centrum så vi kunde inte det. men vi snacka med honom iaf. sen sov jag och min kompis över.

sen på lördag morgon (aka 12) så gick vi upp och sen vid kl 13 så körde hennes mamma hem mig medans dom åkte till köpcentrumet i vår stad. så hann jag fixa mig emellan åt då. sen vid kl 14:30 ksk så åkte vi till stan igen och lyssnade på hennes pappa som sjöng på en uteservering (vilket han gjorde i fredags också).  sen vid typ kl 18:15 träffade jag mina kompisar vid donken o vi gick sen rumt över hela stan och lyssnade på musiken som spelades på scenen och åkte åkattraktioner och undvek personen vi inte ville träffa och folks crushar. o när vi var som flest personer var vi typ 14 pers, men vi delade typ upp oss. sen stack alla killar o några tjejer så vi resterande tjejer drog till donken, köpte mat, satte oss nånstans o käkade. sen när vi skulle gå hittade vi två killar som 2 av oss tyckte va snygga så dom frågade om deras snap hahshs. sen gick en hem och två gick in till stan medans tre andra följde mig till biblioteket där min mamma skulle hämta upp mig.

jag hade iallafall en fett bra dag🥺❤️

har verkligen saknat mina vänner.

om jag skulle dö nu så dör jag ungWhere stories live. Discover now