respektlös och dryg

19 2 2
                                    

Varför är du sån?
En jobbig, nedtryckande, irriterande, taskig, känslokall och hemsk person.

Varför fattar du inte? Att dina ord hemsöker en? Att man får märken efter du slår och nyper en? Du fattar ju inte att man blir sårad. Om du håller på varje dag blir det inte heller bättre heller.

Hur kan du nypa en anorexier som gjort allt för att gå upp i vikt igen i midjan och säga "se ***** du börjar ju få lite fett, vem var det som hjälpte dig med det?" och tror att det var du som fått henne att äta mer när allt du gjort var ingenting. Hur kunde du säga så till henne?

Och hur kan du säga till en person med ätstörningar som du inte vet hon har "jävlar **** vad du är smal!" Usch. Du vet inte att hon har en slags ätstörning.

Hur kan du nypa **** i hennes kinder varje dag och säga att hon är gullig på ett jobbigt sätt bara för att hon är kort. Du vet inte att hon hatar att vara kort. Hon kanske inte vill vara gullig, hon kanske vill vara fin eller snygg för en gångs skull.

Hur kan hålla på mot oss tjejer? Varför beter du dig som ett svin mot oss och drar oss i håret hela tiden? Jag blir så trött på dig..

Du säger saker som att jag är sämst och att jag suger och att jag har fel på allt varje dag. Den som har fel om nån är ju du. Men när du säger så varje dag flera gånger mår man tillslut piss. Det må vara små ord som "du e sämst" med en stark betoning på sämst, men det som gör mest ont är att jag vet att du är seriös.

Vi blir så sårade varje gång du säger nått om vårt utseende rakt upp i ansiktet på oss. Vi blir ledsna av att du kommer och petar på oss. Du tror att alla lärare gillar dig. Men sanningen är att dem hatar dig. Du fattar inte allvaret i det du gör. Det du håller på med är mobbing.

Ingen av killarna gillar dig egentligen. Dem är bara vän med dig för att dem är rädda för att bli sårade av dig. Hur kan du vara så dum och inte fatta det. Ingen tycker du är rolig. Du leker bara Allan.

Jag hatar dig A****
och kommer alltid att göra. Du har ingen respekt mot folk. Speciellt tjejer och kvinnor.
Du är en sån dubbelmoral, det är du som brukar prata när läraren ska snacka men när du vill ha rast då fan ska alla vara tysta.

Din titel är nog; respektlös och dryg..

Hoppas du har kul när du inte får nån framtid:)

med väldigt ovänliga hälsningar // Julia..

om jag skulle dö nu så dör jag ungWhere stories live. Discover now