tack pappa..

13 3 0
                                    

du klagar på hur misslyckad jag är. du har för höga krav på mig. jag fick C på np i matte, du ba "inget A?" nej jag fick C och jag var nöjd med det tills du sa det där. fan jag e inte fucking einstein om du tror det. bara jag gör minsta lilla fel blir du besviken på mig. ibland till och med skriker du på mig.
tack för att du förtydligar hur misslyckad jag är. både som dotter och människa. tack för att du får mig att få sämre självförtroende.
för när jag får sämre självförtroende gör jag sämre ifrån mig. gör jag sämre ifrån mig i skolan får jag sämre betyg. får jag sämre betyg blir du arg. tack för den du.
visst att min storebror fått dåliga betyg, han har ju adhd. men om jag får dåliga betyg bryter helvetet ut. för på mig är det inga fel nej nej. jag ska vara hur perfekt som helst. fan jag är stressad som fan på grund av dig. det får mig att göra sämre ifrån mig också.
jag är så trött på dig. du tycker att min bästavän har dåligt inflytande på mig. nej, det har hon inte. om jag inte blivit vän med henne hade jag varit dendär osäkra människan alla är rädd för o såra med att säga ett sarkastiskt skämt. hon har hjälpt mig igenom svåra fkn tider. hon gjort mig till en bättre människa. hon har fått mitt självförtroende att stärkas när du fått det att sänkas. hon har fått mig glad när du fått mig ledsen.

om jag skulle dö nu så dör jag ungWhere stories live. Discover now