aLbUm!!!! (och min tråkiga dag)

29 2 9
                                    

HOV1 BOYSEN SLÄPPER FKN ALBUM INATT!!!! JAG E FETT TAGGAD!!!

Men iaf idag så hade jag min längsta dag i skolan. Men om vi sammanfattar hela min dag då; Jag hade typ 45 minuters onödig svenska på morgonen, sen gick vi till arenahallen och hade idrott. Och vet ni vad vi hade på idrotten? Volleyboll.. visst jag är bra på det kan spela om man jämför med dem andra men aj vad det gör ont i händerna. O sen är det en kille i min klass, nej två, som e fett konstiga och tror dem e bäst på volleyboll (vilket dem verkligen inte är om man säger så) och ba "Julia komigen slå över bollen" för jag skulle serva bollen och jag bara "men låt mig ta min tid!" Och dem ba började tjafsa emot (notera att puckona var i mitt lag också) o så servade jag och den gick perfekt över, dem ba "men du kan ju bättre" och jag ba "men omg du kan inte bättre ens!!" O sen tänkte jag nästan slå honom om inte min idrottslärare hade kommit:) Sen bröt jag även mitt finger:)

Sen hade jag tråkiga vanliga lektioner osv och elevens val där jag dampade återigen på samma idioter:) och jag var svintrött, hade huvudverk och ont i magen woho..

Sen blev jag skjutsad av min kompis till Coop efter vi slutat och där köpte jag tyo tuggummi och lite så:)

Sen tog jag buss hem och drog sedan ut och sprang med min hund och min kompis. O det var najs faktiskt. Men nu snackar jag FaceTime med henne och vi väntar på att albumet/låten (?) ska släppas!!!! Omg e så taggad!!

om jag skulle dö nu så dör jag ungWhere stories live. Discover now